Wat moet ik nu doen

afbeelding van Misslovertje

Hey iedereen

Ik heb nu ondertussen al 2 jaar een vriend. Met het begin van de corona is het misgelopen. Ik kreeg telefoon dat mijn tante op sterven lag. Het liet mijn vriend volledig koud. Meer dan "wat erg" zei hij niet. Mijn neef is rond die tijd 4 maanden bij mij komen wonen dus ik vroeg of hij de tijd die ik nog had met mijn tante naar mij wou komen. Hij zag dit niet zitten. Tot nu zegt hij nog steeds "je kon je tante zien in de week en mij in het weekend" hij begreep niet waar ik doorheen moest.

Toen ze effectief stierf had ik hem gevraagd om naar mij te komen. Hij wou liever met zijn vrienden weggaan. Het was ook elke keer weer ruzie als hij moest komen. Ik heb hem moeten verplichten om naar de begrafenis te komen. Als dit alles nog niet genoeg was kwam zijn zus zeggen dat ze op reis gingen de week van mijn verjaardag, maar ik moet werken. Hij zei "ik zal ze eens mijn gedacht zeggen zomaar boeken waar ik niets van weet" tegen mij zei hij dat hij niet meeging dat mijn verjaardag belangrijker was. Achter mijn rug had hij tegen iedereen gezegd dat hij meeging op reis. Ik kon dus gewoon de boom in. Meer dan "maak je niet zo druk we vieren je verjaardag wel eens" kreeg ik niet.

Ik had een week op voorhand gevraagd om met de feestdag naar mij te komen. Een aantal dagen ervoor krijg ik bericht dat hij met een vriend ging fietsen. Ik zei dat hij beloofd had te komen. Hij antwoorde "ja ik zal erna dan wel komen zeker als het gedaan is". Ik moet hem precies altijd verplichten om te komen. Als ik zeg da ik liever niet heb da hij komt reageert hij heel ongeïnteresseerd en zegt hij " oke dan ga ik iets doen met mijn vrienden.

Wat zouden jullie doen in deze situatie? Het kost zoveel energie om steeds weer te moeten dwingen om te komen. Het breekt elke keer mijn hart om gewoon steeds te horen dat ik altijd aan de kant geschoven word en dat het hem helemaal niet kan schelen dat hij mij niet ziet. Ik lijk hem precies niet meer te boeien

afbeelding van wbren

succes!

Om te beginnen, gecondoleerd meid. Wat een verschrikkelijk nieuws!

Absoluut mee stoppen. Ongeacht wat jij verder nog in die jongen ziet. Wat ik lees is iemand die terecht groot verdriet heeft en hier iemand voor had moeten hebben die zich als ware liefde gedroeg om het verdriet enigszins te verzachten. Zeg maar een schouder om op te huilen, een rots in de branding, de persoon die je door dik en dun steunt. Draai het eens om, wat zou jij doen als hij iemand had verloren. Jullie energie is volgens mij niet hetzelfde, waar jij helder een bepaald beeld hebt over wat jij (terecht ook!) verwacht, loopt hij liever met een biertje en zijn vrienden.

Dit kan natuurlijk een aard van iemand zijn maar ik verwacht dat het een combi is met de leeftijd. Ongeacht de aard of andere reden, hij had als de zodemieter jou moeten steunen. Bah wat een etterbak, ik kan er niks anders van maken.
Ik heb het gevoel dat je nog een soort bevestiging wil vinden om toch met deze jongen door te gaan. Wat voor afweging/positieve redenen jij nog ziet, dit weegt nooit op tegen wat jij nu alleen moest doormaken.

Twijfel hier niet te lang over meid. Wat ik net las is echt te belachelijk voor woorden. Van begin tot einde een aanfluiting van die gast.

afbeelding van Mo12345

verplicht verliefd zijn??

Hij is niet verliefd op je, ook niet geweest. Ik denk dat het een sex-relatie was, hij had geen zin in gedoe met familie of andere problemen.

En dan 'verplichten' te komen.. hoe dan? Anders kreeg hij geen sex meer?
Nee, dit is echt idioot; ik denk dat jij ook heel goed wist dat het niet meer was dan fwb en nu doet alsof jullie al een trouwdag geprikt hadden.

En je tante die doodgaat.. tsja, die dingen gebeuren. Jij maakte er nogal een ding van zo te lezen, dan zou ik ook liever iets anders gaan doen. Je tante.... niet je kind of je moeder. Wees niet zo'n dramaqueen en zoek een andere fuckbuddy.

Hoewel, ik zou het niemand aanraden. Ik zou er niet tegen kunnen en toch steun verwachten of troost op moeilijke momenten. Dat is jou ook gebeurd...
Of zoek een relatie waarin je betaald wordt voor de sex, dan heb je ook minder snel het idee dat het een liefdesrelatie is maar gewoon wat het is: sex en verder niks. Hou je er nog wat aan over ook ipv alleen maar gezeur Knipoog