Wat te doen ..

afbeelding van DeperateTimes

Hey Allen, ik vraag me af wat ik moet doen want ik weet het niet meet en het voelt gewoon zo leeg en niet waar. Heb nu 2 dagen zitten huilen en sinds gister een beetje opgeknapt.
Ik had een geweldige relatie (dacht ik) met mijn ex. Ze was wel depressief en had veel problemen mee gemaakt vroeger. Dit kon ze ook allemaal aan me vertellen. Vaak als ik thuiskwam was ze niet blij en moest ik haar weer opbeuren. We woonden na 3 maanden al samen omdat haar pa haar zo goed als in de steek ging laten en bij der moeder kon ze niet terecht. Ook dit was volgens mij voor haar wel een grote klap maar ze zei dat ze graag met mij wilde zijn ( ze is 18 , ik 22) Ik heb toen alles gedaan om haar blij te maken alles ! Praten dingen doen kados alles wat je maar kan verzinnen. Ik dacht dat het beter ging met der maar ze nam telkens radicale beslissingen en ze had totaal geen vrienden ok zelf. Iemand was goed of niet goed. En meestal was het niet goed. Ze moest toen op stage voor een maand en ik misde haar ontzettend erg. Ze viel daar ook neit in de groep en ze skypde en belde elke dag wel met me.
Vorige week had ze een week examen in het buitenland. Ik ging haar ophalen en het was alweer een beetje stil enz... Toen we thuiskwamen vroeg ik wat der aan de hand was. Ze zei ik heb een brief voor je en ik zag het al aankomen.. Er stond in de brief dat ze nooit gevoels voor me had en die sinds haar 11e al niet meer had gevoeld (wegens verleden) maar ze dacht omdat ik zo lief leuk en aardig was dat het vanzelf wel kwam. Ze zei dat ik in die 7 maanden dat we hadden ik maar haar vader en therapeut was geworden en ze eigenlijks iemand nodig had die kon geven wat haar ouders niet konden. Dus ik was de opvulling van de leegte ... daar kwam het op neer.

Naar zoveel energie geld tranen want ik ging er ook emotioneel kapot aan aan haar gemoeds toestand is het gewoon voorbij.
Maar ik hield zoveel van der ... Nu is er alleen een leeg gevoel over en het is onrealistisch. Ze heeft dus nooit van me gehouden en me meegesleurd in alles ...
Mensen zeggen dat het goed voor me is want het was het neit waard. Ik weet wel dat ik alles gedaan heb en alles gegeven heb. Maar dat was dus van 1 richting ook omdat ze met zichzelf in de knoop zat.

Wat moet ik nu in hemels naam ... Ik heb me hele week nu vol met vrienden en vriendinnen maar het voelt gewoon allemaal zo dubbel en raaar ...

afbeelding van DeperateTimes

Dus waar het op neer komt is

Dus waar het op neer komt is dat ik haar eigenlijks terug wil maar ik weet dat dit niet slim is voor me. Ze zegt zelf ook niet te willen maar het gevoel is gewoon zo erg..

afbeelding van wonderful

-

Snap ik volkomen. Dit zijn volgens mij altijd de dingen die als eerst in je hoofd rondspoken. Ik heb het nu 7 weken uit en mijn hoop is nog steeds niet verdwenen. Wel denk ik dat je binnenkort alles eens op een rijtje moet zetten. Elke situatie is anders en ik denk dat je misschien over een tijdje objectiever kunt denken en je dingen beter kunt relativeren. Hou voor nu afstand, geef jezelf de tijd om het aan te pakken en aan jezelf te werken door goede afleiding te zoeken