wat te doen

afbeelding van fredericka

Hallo, ik wil graag mijn verhaal hier vertellen omdat ik nog nooit zo een erge liefdes verdriet heb meegemaakt en ik weet echt echt niet wat ik moet doen.

Ik ben achteraf gezien onwijs verliefd geweest op een jongeman ik ben 24 hij 32 even voor het leeftijdverschil. Het is iemand die niet snel verliefd wordt maar op mij was hij smoorverliefd en we hadden een hele leuke tijd. Todat ik het zoals vaker voor mezelf weet te verpesten... ik begon heel erg te zeuren en ik heb me op een avond belachelijk gedragen zo een ruzie met hem lopen maken en onwijs lopen uitschelden voor niks eigenlijk.. waardoor ik hem echt ben kwijtgeraakt. Hij was heel teleurgesteld in me en wilde niks meer met me te maken hebben.

Het punt is dat ik niet iemand ben die achter iemand aan zo lopen maar ik ben echt heel erg verliefd op hem en het is nu 2 maanden geleden en hij heeft gezegd dat hij me nooit meer wilde spreken. Wel ben ik hem vaak tegengekomen waarna hij zich dan weer belachelijk gedraagt zegt ie jaloersmakende dingen (over wat hij met meiden doet tegenwoordig ) maar hij loopt wel heel erg te staren.... En nare opmerkingen maken dat ik en een bepaalde jongen waar ik mee sta te praten wel een goed stel zouden kunnen zijn. Dat doe je toch niet als je met iemand klaar bent?

Wat moet ik doen om hem terug te krijgen, want ik weet echt dat hij nog wel wat voelt alleen hij heeft zo een afknapper van mij denk ik..??

afbeelding van bjm

@fredericka

he fredericka

stap over je trots heen en loop naar hem toe, zeg gewoon wat je hier schrijft dat jij vindt dat jij je belachelijk gedragen hebt en dat je ongelooflijk veel om hem geeft. en probeer te stoppen met in het verleden te leven en naar hem te kijken op de manier zoals je nu doet ! zet je niet af tegen hem maar accepteer zijn in jouw ogen jaloerse gedrag. of niet natuurlijk maar ga dan weg.
ook leuk, werkt nog beter, stap op hem af en pak hem gewoon beet zoals jij alleen dat kan bij hem, kus hem als hij het je toestaat en zeg gewoon dat je van hem houdt en hem niet kwijt wilt. zeg erbij dat je onterecht boos op hem was, maar dat boosheid komt omdat je de voor hem wilde vechten. dat je alleen vergeten was dat aan hem uit te leggen.

uiteraard kun je ook hem een brief / mail schrijven waarin hetzelfde staat als in de eerste alinea en dan de 2 e alinea erbij met de opmerking dat je dat het liefste zou doen.

reken op geen reactie terug maar als de reactie terug komt dan weet je dat het goed zit

heel veel succes !
groetjes
bjm

afbeelding van fredericka

Hoi bjm, dankje voor je

Hoi bjm,

dankje voor je reactie, alleen dat is moeilijker gezegd dan gedaan.

Ik zou wel willen maar ik durf niet en hij wilt niet dat ik hem bel dat heeft hij duidelijk aan gegeven ( hij zou toch niet opnemen) en hij zegt tegen iedereen dat hij nooit om mij heeft gegeven...

Ik durf niet langs te gaan maar wel weet ik dat als ik hem zou tegenkomen dat ik het dan kan proberen, en ik weet ook wel dat er zoveel nog is als we elkaar zien, alleen hij is zo koppig!!!

Heel moeilijk dit .. en weetje wat het ook is stel ik zou hem een mail sturen wat alssss ik geen reactie krijg dan is de pijn zo groot of de teleurstelling.

afbeelding van bjm

@fredericka

schrijf die mail maar, wat kan jou het schelen !
geen antwoord is nl ook een antwoord, ga door met je leven en laat je niet op je kop zitten ! doen hoor !

groetjes
bjm