Wat te doen...

afbeelding van crazyornot

Om een "heftig" heel lang verhaal kort te maken...

Ik heb zopas een heel heftige tijd/relatie achter de rug. Al in het begin van onze relatie wanneer er woorden vielen of ruzie was, was het zo dat hij een eind aan de relatie maakte maar bij nader inzien kwam het altijd terug goed.

Nu is het zo dat ik een jaar geleden toch bij hem ingetrokken ben op zijn vraag en het sedertdien al 2 keer terug stukgelopen is. Vorige zomer is hij halsoverkop terug naar zijn moeder vertrokken na een tijd van ruzie waar we niet uit raakten omdat hij keer op keer "wegloopt" van onze problemen en niet terug deinst om mij hiermee bijna in een depressie te stampen met een trek en duw spelletje. Alleen uitgaan, zijn ding doen, nieuwe vrouwen leren kennen en ga zo maar door maar ondertussen wel nog met mij het bed deelt zodat ik mij enkel maar goed genoeg daarvoor voelde. Toen ik zei dat als hij de keuze ni kon maken, ik de knoop door zou hakken en geen contact meer wilde kon hij dit 2 dagen volhouden... Daarna is dit stilletjes aan terug goed gekomen en is hij hier terug komen wonen.

Een dikke maand geleden heeft de geschiedenis zich herhaald uitgezonderd dat hij hier een maand is blijven wonen maar op identieke wijze zodat ik me deze keer nog rotter en slechter voelde... 2 weken geleden is hij dus opnieuw verhuist en ik had hem gevraagd om mij gerust te laten. Toen hij 2u weg was begon hij al te smsen, belde hij en ga zo maar door maar bleef wel wat afstandelijker want hij zei zolang hij niet zeker is dat hij mij geen pijn meer wilt doen... Zodra hij voelt dat ik mij aan het wegtrekken ben, trekt hij mij terug...

Nu is het zo dat hij zaterdag langsgeweest is en er terug meer gebeurd is. Hij ook toegeeft dat hij weet dat hij mij niet kan laten en altijd zal terugkeren. Mijn vraag was dan: waarom loop je dan telkens weg van de problemen.. Zijn antwoord: omdat ik het gevoel heb dat ik moet weglopen... Is dit de bekende "knipperlichtrelatie"? Ook heb ik al veel online gelezen over narcisme en alles wat erbij hoort herken ik wel extreem in hem. Ben ook meermaals naar een kaartlegster geweest en dit zou karmaliefde zijn... Knettergek word ik hiervan. Ik vraag mij echt af wat hij van mij wilt maar als ik hem dit dan vraag... Is zijn antwoord: dat weet ik zelf niet.

Wat moet ik hiermee doen? Iedereen in mijn vriendenkring geeft mij de raad hem te laten lopen omdat hij het niet waard is. Ik weet dat ze gelijk hebben maar... Ik kan het niet :s. Hopelijk heeft iemand op deze site dit soort relatie meegemaakt en kan mij goede raad geven.