Blog van crazyornot

afbeelding van crazyornot

Hij laat me niet met rust...

Nadat ik vorige week zijn nieuwe relatie ontdekt heb, heb ik zelf (zoals ervoor al) geen contact meer opgenomen, hem goed op zijn "plaats" gezet en gezegd dat hij mij moest met rust laten. Het weekend was voor hem blijkbaar heeeeeel leuk en gelukkig met z'n nieuwe vlam wat je volledig kunt volgen op fb.

afbeelding van crazyornot

Update... Pffffffffffff hij heeft iemand anders

Na het negeren vorige week...

Vorige week heb ik hem niet meer gehoord tot zondagmorgen, ik kwam terug wat tot rust... Zaterdagavond naar een feestje van vrienden geweest en heb me wel geamuseerd.

afbeelding van crazyornot

Negeren niet kunnen volhouden... :(

Een update...

Na de laatste "ruzie" had hij mij een paar keer opgebeld wat ik genegeerd heb... Belde hij met een ander nummer en tja... had ik hem toch aan de lijn. Hij verzond een smoes om toch maar contact te hebben. Iedere keer dat ik hem voorstelde om vrienden te blijven wilde hij dit niet aanvaarden en hield mij altijd aan het lijntje met: we zien wel.

afbeelding van crazyornot

Terug de grond geraakt...

Net zoals ik al in mijn vorige blog zei is hij hier zaterdag geweest en terug meer gebeurd... Zaterdag was hij nog redelijk lief alhoewel hij al terug wat afstandelijker deed... Zaterdagnacht toen ik aan het uitgaan was kreeg ik smsen wat ik aan het doen was en dat hij eventueel bij mij zou komen slapen waarna hij dan terug van gedacht veranderd is...

afbeelding van crazyornot

Wat te doen...

Om een "heftig" heel lang verhaal kort te maken...

Ik heb zopas een heel heftige tijd/relatie achter de rug. Al in het begin van onze relatie wanneer er woorden vielen of ruzie was, was het zo dat hij een eind aan de relatie maakte maar bij nader inzien kwam het altijd terug goed.

afbeelding van crazyornot

allemaal zo raar...:s

Ik kreeg maandag een sms van de man van mijn man zijn nieuwe vriendin...Owjee wat een zin! Die woont namelijk nog samen me hare vent! In hare gsm stond ik vermeld als: ex G., dus zo is die gast aan mijn nummer geraakt. Ik kreeg de vraag: zou het kunnen dat mijn ex iets met jouw man heeft. Waarop ik antwoordde als jouw ex L. is wel ja! Zo is die al een paar dagen aant smsen me mij en vertelt eigelijk alles wat er tussen mijn (nog altijd) man en haar gebeurd. Ook dat ze tegen hare man gezegd heeft dat als het met haar en G. verkeerd afloopt ze hem nog een kans zal geven:s Djeez welk spelletjes spelen die eigelijk???? Moeten mijn kinderen in zo'n situatie leven int weekend??? Ik snap dit allemaal niet! Hij vertelt overal rond hoe slecht ik wel ben...terwijl hij de vorige 2 maanden gesmeekt heeft om bij hem terug te keren!! Hij ziet zijn kinderen doodgraag vertelt hij overal, maar de jongens horen van de zondag tot de vrijdag niets van hem, terwijl de oudste een gsm heeft dus hij hem dus wel kan bereiken!! Deze week kreeg ik sms van hem of het leuk was hem overal slecht te maken, maar ik kom nergens, het enige wa ik doe in de parochie waar ik woonde is naar de judo gaan en daar is hij dan ook!! Ik snap dit niet!!! Waarom doet hij zo, hij heeft iemand anders nu en maakt mij overal uit, tegen iedereen die het wilt horen.

afbeelding van crazyornot

zoals mijn nick zegt...somebody tell me am i.....crazy or not???? :s

2 maand geleden heb ik een punt gezet na mijn huwelijk...of juist niet???
Ik was ocharme nog net geen 14 jaar toen ik mijn ex leerde kennen die 6 jaar ouder is dan mij. Toen hebben wij 3 jaar een relatie gehad waarin hij mij eens 2 maanden laten stikken heeft voor iemand anders en dan teruggekomen is.Toen we net terug samen waren kreeg hij thuis ruzie en ik ook door het feit dat ik terug met men ex samen was. Ik was maw 17 jaar toen ik met hem ging samenwonen. Intussen ben ik begin dit jaar 30 jaar geworden dus daar zit een hele poos tussen. Nooit echt gelukkig geweest met hem, hij dronk, hij sloeg mij, hij kleineerde mij altijd zodat ik mijzelf haatte en heel ongelukkig voelde... Maar toch 2 beeldmooie kinderen samen die ik enorm graag zie. Toen ik 2 maand geleden buitengezet werd door hem, had hij de dag erna er al spijt van en wilde mij terug. Tot vorige week nog steeds en bleef mij altijd bellen smsen en dergelijke. Hij belde mij eind vorige week op en vroeg of ik zeker was of ik niet wou terugkeren...Ik antwoordde hem dat het tussen ons nooit meer zou gaan maar dat ik toch nog twijfelde omdat ik hem toch nog...hoe raar dit ook mag klinken graag zag en ik wou kijken of we verder zo goed zouden overeenkomen als nu. Vorige zaterdag vertelde hij mij dat hij iemand anders was tegengekomen...Mijn wereld stortte in, ik heb toen echt wel lastig gedaan, hem verweten omdat we de week ervoor nog sex hadden gehad op zijn vraag en hij mij toen nog zei dat hij nooit iemand zo graag zal zien of mij. Ik deed nog vanalles voor hem zoals eten maken, de was, soms eens kuisen...en ja we hadden ook nog sex. Nu is hij samen met iemand van 25jaar terwijl hij 36jaar is...Zal hij terug zo'n jong ding proberen naar zijn hand te zetten dan? Ben ik gek??? Waarom doet het mij zo'n pijn dat hij opeens niks meer over heeft voor mij??? Waarom doet het pijn dat ik weet dat mijn kinderen nu bij een andere vrouw zijn??? Waarom doet het pijn omdat ik weet dat hij nu gelukkig is??? Hoe kan iemand aan je vragen de week ervoor of je zeker bent dat je niet wilt herbeginnen en de week erop je niks meer voor die persoon betekend??? Ik weet dat ik nooit met hem zou kunnen gelukkig worden want we kunnen niet overeenkomen en krijgen altijd ruzie. Maar wrm doet dit verdomme zo'n pijn???????? Eigelijk weet ik dat ik bij hem niet gelukkig kan zijn... Pffffff wat is dat met mij?? Ik wijs zelf iemand de deur en ga ervan kapot dat hij mij nu niet meer nodig heeft en niet meer graag ziet:s:s:s

Inhoud syndiceren