wat zal je doen als je ex tegen kwam met haar nieuwe vriend?

afbeelding van Gast
Je groet haar en loopt snel verder om elke gesprek te ontwijken
15% (6 stemmen)
Je groet haar maakt een praatje en negeert haar nieuwe vriend volkomen
3% (1 stem)
Je groet haar en haar nieuwe vriend
18% (7 stemmen)
Je doet net alsof je haar niet ziet en loopt door
49% (19 stemmen)
laatste optie je gaat haar nieuwe vriend te lijf
15% (6 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van Lana1966

enquête m/v

Mijn ex is geen vrouw ik ben hetero.
Ben best benieuwd of mannen anders reageren dan vrouwen over het algemeen!

Zelf denk ik van wel. Iets met grotere ego's bij mannen, ze vinden het vaak moeilijk als hun ex verder gaat met een ander ook al willen ze de exvriendin in kwestie nog niet eens echt terug Knipoog.

Zeker als ze zelf nog geen ander hebben. Geldt voor dames natuurlijk ook wel maar mannen hebben dat toch ietsjes meer maar dat is mijn ervaring.

afbeelding van mrmusicman

Er mist er nog 1 ;)

Ik mis de optie sterven van verdriet hier Knipoog haha, ach, nouja zo zal het wel aanvoelen gok ik Glimlach

afbeelding van Dondemiamor

@mrmusicman

Haha ja die had er eigenlijk nog wel bij gemoeten he volgende keer maar even , maar ja anders werd het allemaal wel heel erg negatief he , Ja dat het zo aanvoelt is helaas een feit , voor je gevoel ben je inderdaad van binnen gestorven en alleen je lichaam is er nog die maar voor slentert en de dingen op de automatische piloot doet ,

Amor het kan allemaal zo mooie zijn he .....................

afbeelding van waterman

Dondemiamor

Ideaal is natuurlijk als je ze gewoon allebei netjes kunt groeten, en vriendelijk tegen beiden kunt zijn. Maar soms moet daarvoor wel voldoende tijd verstreken zijn. Ik ontloop exen altijd lange tijd, juist om dit te voorkomen. Of ontlopen.... Grote stad, he, dus das makkelijk. Maar ik zoek exen meestal niet meer op.....

afbeelding van Dondemiamor

@soulfist and Verdrietig

Ik weet dat het inderdaad niet het beste is om te daar ben ik me degelijk van bewust, maar het zal voor mij inderdaad wel de frustraties zijn , dat ik haar zie met een ander aan haar hand , en ja wellicht als ik haar tegen kom dat ik net als verdrietig dan maar de boel ga ontwijken net doen als ik haar niet zie.

Ik blijf het een lastige situatie vinden en bij de ene ligt het wat gevoeliger dan bij de ander , het zal ongetwijfeld een feit zijn hoe jij zelf met de breuk bent omgegaan , en hoe sterk je in je schoenen staat , zo kijk ik er naar.

DM

afbeelding van verdrietig79

dondemiamor

Dat hangt er van af welke ex het is..
Bij mijn ex-man heb ik me netjes aan haar voorgesteld..
Bij mij wellis-nietes ex zou ik zowel hem als haar aanvliegen..
Dat laatste is wellicht niet zo netjes vandaar dat ik het maar helemaal uit de weg ga..

afbeelding van Dondemiamor

@DM

Wat ik zal doen is , even na denken ik denk dat ik haar gewoon zal groeten maar als het hoofd van die nieuwe vriend me niet aan staat dat ........

Achteraf wel heel erg jaloers gereageerd misschien maar zo voel ik het momenteel , en ik ben dan ook wel heel erg benieuwd naar de reacties en hoe men zal reageren ik denk ook dat het erg mee te komen heeft hoe diep de pijn zit en hoe je op dat moment voelt.Om de ouwe liefde te zien met een nieuwe vriend. En niet te vergeten hoe lang de relatie uit is dat heeft er ook me te maken natuurlijk.

Greetings DM

afbeelding van soulfist

@ DM

Sowieso vriendelijk je ex en d'r nieuwe vriend begroeten. Nooit de jaloerse b*tch gaan uithangen. Doe dat maar gewoon in je hoofd.

De mijne heeft al zowat een jaar een nieuwe vriend. Ik heb die nieuwe vriend nog nooit ontmoet, elke keer als ik bij mn ex was was die nieuwe gozer niet. Maar ik heb tegen mezelf gezegd om gewoon vriendelijk te blijven en de nieuweling sowieso een hand te geven en jezelf even voor te stellen.

afbeelding van lonelydad

lastig maar wel het beste

Ik ben het met je eens wel zo netjes maar in gedachten ben ik niet zo netjes.... blijft een gevoel van een dief zien met jouw tv in zijn handen.

afbeelding van Dondemiamor

i rest my case

amen Glimlach wel een super mooie tv ook nog met alles erop en aan, die hebben ze niet zo bij de Mediamarkt Knipoog

afbeelding van hortensia

@poll

elke keer vraag ik me af ...mijn god wat ziet hij er in .... Staren

afbeelding van Dondemiamor

@hor

ahaha Grijns