weer contact met ex

afbeelding van anno0408

Een paar weken geleden had mijn ex het uit het niets uitgemaakt. Ik heb het die tijd erg zwaar gehad maar het begon beter te gaan. Tot een week geleden sinds ik weer contact met hem (ik begon met contact maken). Eerst dacht ik oké niet gelijk antwoorden en het gewoon vriendelijk houden. Ik was eigenlijk best verbaast dat hij gewoon antwoorden, aangezien de laatste keer dat ik hem sprak ik echt boos op hem was en hem dat ook liet weten. Dus we hebben al een week contact alleen zijn het steeds een paar berichten om de zoveel uur op een dag dus een echt gesprek is er niet.

Ik zie zelf nu ook wel in dat hij duidelijk geen interesse heeft om te praten en hij heeft gezegd dat hij antwoord uit beleefdheid. Dus ik had gevraagd als hij verder wilt gaan met praten dan blijven we praten en anders stoppen we gewoon en zijn antwoord daarop was mij maakt het niet heel veel uit als ik iets had om over te praten wilde hij dat wel.

Dus ik snap nu niet echt wat hij wilt, hij zegt ik doe het alleen uit beleefdheid en als ik voorstel om te gaan stoppen doet hij het niet.

ik merk bij mijzelf dat ik duidelijk nog niet over hem heen ben en wil echt weten of hij nog aan 'ons' denkt, ik moet wel zeggen dat hij erg verandert is sinds het uit is, ook al heeft hij het uitgemaakt. Opeens gaat hij veel uit met vrienden enzo terwijl hij eerst niet zo'n persoon was.

kunnen dit tekenen zijn dat hij mij mist?

waarschijnlijk is dit niet het geval en ik weet dat ik het moet loslaten.

denken jullie dat ik het contact gewoon maar moet verbreken?

en zeggen van: als je dit uit beleefdheid doet dan kunnen maar beter stoppen want ik wil alleen praten als je het echt wilt of vragen of hij iets heeft over te praten, zeggen of vragen en zo nee dan ook gewoon stoppen.

of weten jullie iets wat ik kan doen?

afbeelding van mrpither

Re:

Een ezel stoot zich.......

Ik zou het contact maar minimaliseren en zeker geen initiatieven nemen.
En mensen veranderen niet zo snel