Weer een klein dipje

afbeelding van IComeFromHolland

Goede nacht mede ldvders,

Na een lange tijd niks gepost hebben moet ik het toch weer even kwijt. Nu een half jaartje verder en ik kon zeggen dat het oprecht goed met me ging. Leefde me leven, als ik haar zag deed het me vrij weinig ookal zeiden we niks tegen elkaar. Het ging allemaal z'n gangetje. Tot twee weken terug. Dat ik tot mijn grote verbazing zag dat ze mij in de gaten houd. Via social media wel is waar.. ze heeft dit anders nooit gedaan in die halfjaar tijd dus ik schrok der best wel even van. Vooral omdat zij mij geblokkeerd heeft via haar main account en via haar sub account die mij overigens niet volgt gaat zien wat ik uitspook.

Ik poste een foto met een meisje waarmee ik opstap was, die zelfde avond had ze mijn Facebook ge-unblokked om te kijken of ik een relatie had denk ik? Nu heeft ze hem weer geblokkeerd. Dit alles sinds twee maanden geen contact..

Ik was vrij rustig in me hoofd, en moet haar ook laten het is me ex. Maar blijf het vreemd vinden en wil er ook zeker in op ingaan door haar nu juist te blokkeren. Ookal ben er ik er door dit wel weer veel mee bezig. Ik snap dat mensen nieuwgierig zijn, en willen kijken. Maar twee weken non stop kijken vind ik toch much..

Het is overigens wel een meisje die wegloopt en het alleen zijn nooit heeft kunnen verwerken. Iemand ideetjes wat ik hiermee aan moet?

afbeelding van maanwezentje

Gewoon lekker laten

Gewoon lekker laten gluren.

Het komt nu een beetje over dat alles goed ging, pas toen je merkte dat ze weer ging kijken op jouw profiel, raakte je in verwarring. Als het je ex is, en alles lekker ging voordat ze op jouw profiel ging kijken, waarom negeer je het dan niet gewoon? Denk aan jezelf, ga er geen aandacht aan besteden, negeer het. Het houdt vanzelf op.

Volgens mij is iedereen wel eens nieuwsgierig naar hoe het nou met een ex gaat (zeker als je er erg om gegeven hebt). Prima toch? Maar laat het je niet in verwarring brengen en al helemaal niet in een dip. Dus gewoon negeren. Hoe vaak ze kijkt is niet boeiend. Blokkeren is ook een vorm van aandacht geven. Kijken of ze heeft gekeken is ook aandacht eraan besteden.

Ik hoop dat je snel over je dip heen bent Glimlach Je bent al zo ver, komt vast goed.

afbeelding van IComeFromHolland

@maanwezentje

Dat is het juist. Ik kan het blijkbaar niet loslaten waardoor ik erin blijf hangen. En vreet aan me dat het door me hoofd blijft spoken van waarom kijk je? Nieuwgierig snap ik best dat je even wikt kijken maar niet twee weken achter elkaar iedere dag. Ik wil zo graag laten zien dat het mij niets doe maar ik lok nu expres een reactie uit door een foto van iets te plaatsen of ik kan zien of ze weer gaat kijken.

Maar aan de andere kant. Als ze echt iets wilt van me had ik wel een berichtje oid gehad maar tot heden niks. Dus we gaan lekker door met radiostilte.
Kan het niet stille hoop zijn waardoor ik me zo voel? Of misschien beantwoord ik. Zelf de vraag wel waarom ze kijkt. En kan werkelijk van alles betekenen..

Hopelijk stopt ze snel en laat ze me met rust want dan gaat het een stuk beter dan nu.