weer gezien/weer genegeert

afbeelding van fuzzy

Gister zag ik m weer in de discotheek. Ik voel me dan zo onprettig omdat ik geen oogcontact of iets met m wil krijgen. Ik wil m laten zien dat ie me eigenlijk niets meer doet. Opzettelijk begin ik te flirten, in de hoop dat hij het ziet....??
Waarom blijve we elkaar toch negeren en waarom stappen we niet op elkaar af om gewoon eens te vragen heo het met elkaar gaat. Gister hb ik er even aan gedacht. Zal ik gewoon op m afstappen om te vragen hoe het met m gaat.Maar zn vrienden staan erbij en ik weet totaal niet wat voor reactie ik kan verwachten. Doe het toch maar niet. Een jaar verder en de situatie is nog geen stap beter geworden. Zou die ooit eens ophouden met negeren???

( Verhalen: Hoe moet ik het inschatten??? )

afbeelding van BrookeN

heykes

Ik ben ondertussen ook al 7 maanden alleen, mijn ex heeft nu wel iemand anders maar ik begrijp heel goed hoe jij je voelt. Ik hoor zelfs niks meer van hem, en als we elkaar dan een zeldzame keer op msn komen begint hij op te scheppen over zijn nieuwe vriendin. Ik zou dan zo graag zelf ook beginnen over jongens hier, jongens daar... maar kan dat niet, is niet eerlijk ook. maar als ik jou zou zijn en hij heeft echt wel oogcontact met jou, dan zou ik toch es naar hem toestappen. Je hebt niks te verliezen h?ɬ©, zijn vrienden weten dat je zijn ex bent, laat hen roddelen, moeten jullie misschien heel jullie leven mekaar ontlopen, neen h?ɬ©. Flirten heeft ook geen zin, heeft enkel omgekeerde effect, hij heeft je wel gezien, geloof me maar, kan ook niet anders. Jij hebt trouwens deel uitgemaakt van zijn leven. Misschien is hij zelf te bang om je gedag te komen zeggen, misschien vreest hij voor zijn 'ego'... Veel moed!!!

afbeelding van Lostwithoutyou

praten kunnen ze niet

mijn ex vriend doet dat ook. Maar als ik flirt met iemand anders kijkt hij wel. En anders niet!! Maar ja of het nu de beste oplossing is weet ik niet..denk idd dat praten beter is..Maar ja dat doen mannen niet!!