weer helemaal terug naar af :'-(

afbeelding van assepoester55

Tja....daar ben ik weer. Ik ben nu een half jaar verder en dacht dat ik wel over hem heen was. Ik vind hem nog wel leuk, maar ik heb me erbij neergelegd dat het nooit iets kan en zal worden....dacht ik. Ik heb hem vrijdag na de nodige drank aan een kruisverhoor onderworpen...Maar het antwoord deed zeer,....en ik heb sinds vrijdag geen hap gegeten en geen oog dicht gedaan. Hij zei doodleuk dat hij een half jaar geleden zo twijfelde, dat hij echt bij zijn vrouw weg wilde gaan voor mij.....maar dat hij blij is dat hij voor zijn gezin gekozen heeft. Ik stond aan de grond genageld, maar zei dat ik wel kan begrijpen. Ik bedoel hij heeft een gezin....Maar na een avondje kletsen en veel verontschuldigingen over en weer. Toen hij naar huis ging heeft hij onderweg een smsje gestuurd, waarin hij zich verondschuldigd...het is nooit zijn bedoeling geweest mij te kwetsen....tja....te laat!!! En wat doe ik.....ik stuur hem toch een smsje terug waarin ik zeg dat ik van hem hou en dat waarschijnlijk altijd zal blijven doen. Stuurt hij terug dat hij hetzelfde voelt. GVD weer die tegenstrijdigheid........En weer ik die gebroken achterblijf......

afbeelding van Mijzelf

Been there, seen that!

Dag lieve Assepoester,

Hetzelfde is mij overkomen. En geloof me, het heelt nooit helemaal. Immers, je was wel heel leuk, leuk genoeg om......maar net niet leuk genoeg.........dat snijdt door je ziel.
Maar geloof hem als hij zegt dat hij je niet wilde kwetsen en van je houdt, het één sluit namelijk het ander niet uit, hij kan je missen, en van je houden, maar toch voor zijn gezin kiezen. Dat praat het allemaal niet goed wt dit soort twijfelmannen uitvreten, maar tja, als ik nu na 3 jaar terugkijk op die periode denk ik wel eens: ik wilde dit ook. Ik koos ervoor om in deze onzekere situatie te stappen met een getrouwde man vooredat hij zijn zaakjes op orde had aan de andere kant. Ik wist dat ik een groot risico nam.....en toch, toch lieve Assepoester doet het zo verdomde pijn en blijft het onbegrijpelijk.

Ga verder met je leven, mijdt hem een tijdje, zoek afleiding, desnoods een nieuwe vriend. Vergelijk niet!!! het zal nooit meer zo zijn als met hem, want ook de hoop en het verbodene geven het verliefd zijn op zo'n man een sausje wat geen enkele andere 'normale' relatie kent. Gestolen momenten zijn veel intenser. Gun jezelf en een ander een kans, gun jezelf met een ander een kans. En laat dit los.............niet meer opzoeken, niet meer smsen..........deze keer zal het makkelijker zijn dan de eerste keer.

Sterkte!!

JC

www.langsdedijk.nl
www.momentandmore.nl

Vergeet het archief niet in te kijken! I hit the bottom, and crawled back up............ Knipoog

afbeelding van assepoester55

Been there, seen that.

Lieve JC,

Dank je voor je lieve reactie, ik ga dadelijk I hit bootom, and crawled back up lezen....Ik weet dat je gelijk hebt en ga je advies opvolgen. Heb zojuist ook zijn nr. ( wederom) verwijderd.
Ik heb dadelijk 3 weken vakantie, dus dan ga ik mijn zinnen verzetten!!!

Groeten Assepoester

afbeelding van Mijzelf

Zag je zoeken

Je bent nu op vakantie, ik hoop dat je geniet en werkelijk je zinnen kunt verzetten.
ik wens je zon en veel licht.........

Ik zag je zoeken op mijn site via mijn bezoekersteller, I hit the bottom is eigenlijk een aanwijzing dat ik er geweest ben, in dat dal. In het archief van langs de Dijk kun je daar veel over lezen.
Vooral in de gedichten de gesprekken met mevrouw L. Veel is autobiografisch......soms zijn personen fictief, het loopt een beetje in elkaar over, het is de waarheid maar in een inherkenbaar jasje verpakt, het is mijn waarheid, waarin mijn verdriet weerklinkt en mijn verwerking.

Dus niet zoeken op I hit....enz.......maar gewoon bladeren en lezen........(in het archief)

Hopelijk kom je van je vakantie terug als prinses xx JC

www.langsdedijk.nl
www.momentandmore.nl

Vergeet het archief niet in te kijken! I hit the bottom, and crawled back up............ Knipoog

afbeelding van Marias

Tsja

Het is waar, het verbodene, het drama van het mag niet al willen we het wel....dat dramatische gevoel versterkt je gevoelens. Ik heb het ook meegemaakt, een jaar geleden. Mijn 'verboden' man vond mij heel erg leuk, was op slag verliefd geworden, noemde mij de vrouw van zijn leven. Alleen...hij had al een vrouw van zijn leven. Toch voor haar gekozen en ik helemaal in de prut. Ik heb zo gehuild vorig jaar zomer en nog, nog denk ik vaak aan hem, hoe het had kunnen zijn.
Maar ik weet inmiddels ook heel goed dat het wel eens helemaal niet had kunnen werken. Je leert elkaar niet echt kennen als het allemaal stiekem moet. En wat bij mij ook steeds naar boven komt; stel hij was bij zijn vriendin weggegaan, hoe lang zou het dan duren voordat hij bij mij weggaat voor weer een ander? Dat wat ze al eens eerder gedaan hebben kan weer gebeuren toch?
Ik heb nu een nieuwe vriend, en heb een relatie waarbij we allebei ontzettend aan elkaar moesten wennen, maar wel 1 zonder vrienden/vrouw en dus kunnen we ook de tijd nemen om aan elkaar te wennen. En na al die maanden word ik alleen maar verliefder...
Heerlijk, zonder drama maar met allebei de volle intentie om voor elkaar te gaan, en dat Assepoester gun ik jou ook, dat gun ik iedereen.

Veel sterkte!

afbeelding van assepoester55

Tsja

Bedankt voor je reactie. Ik weet het, idd wat als hij voor mij de verkeerde keuze zou hebben gemaakt? Dan hadden we nog veel meer drama gehad. Groetjes Assepoester

afbeelding van eleanor

Bij mij liep het anders. Hij

Bij mij liep het anders. Hij koos wel voor mij en niet voor zijn vriendin, wat op dat moment heerlijk was. Maar ook dan is het niet zonder schuldgevoelens, hoe verliefd je ook bent. En wat 1 keer kan, kan een 2e keer dus ook. En dus was ik nu zelf de partij die achterbleef met een hoop verdriet en ellende terwijl hij naar de volgende relatie hopte, die óók echt een 'wereldwijf' was, net als ik 5 jaar geleden.... Dus het kan inderdaad ook helemaal verkeerd uitpakken, zelfs na jaren. Helemaal vertrouwen, voor de volle 100% deed ik hem niet, denk ik nu achteraf. Er was altijd een klein stemmetje in m'n hoofd die me waarschuwde. Alleen kon ik dat jaren wegduwen, tot het te laat was.

Wees blij dat je niet met hem bent doorgegaan. Er loopt voor jou iemand rond die écht bij je past en ook volledig voor jou gaat! Die niet hoeft te twijfelen, maar die direct z'n pijlen op jou richt!

Sterkte!
Gr Eleanor