Weer iets doms gedaan

afbeelding van Donut

Weer iets doms gedaan...

Ik dacht dat ik over hem heen was.. Ik had hem vorige week nog 1
Laatste mail gestuurd dat ik graag voor vrijdag mijn huissleutel terug wou dat die dat door de brievenbus kon gooien.

Nu heeft hij dit dus niet gedaan en krijg ook geen reactie.
Gister zat ik op instagram en tijdens de relatie hadden we altijd gedoe om een bepaald meisje I. Ze is net 20.. Hij deed altijd vaag over haar. Wel leuk niet leuk.. Wel verliefd niet verliefd... Elke week hadden we wel ruzie om I. Waren we samen in de stad en zij was er ook.. Deed die net alsof die me niet kende waarop we weer ruzie kregen en zei er van genoot.

Nu zat ik gisteravond dus op de instagram van I. En zag dat ze samen op het terras zaten • talk en drinks• had ze erbij staan.
Ik kreeg weer een paniekaanval en allemaal rare gedachtes.. Zit die dan ineens nu weer met haar? Terwijl die toen heeft gezegd. Het is gewoon een vriendin en als zij iets wilt ik hoef dat niet. Maar geloof het niet!

Wilt dat meisje die ik vorige week heb aangesproken dan niks meer met hem en gaat die nu weer terug naar I ? Hij zegt dat die nooit met d'r naar bed is geweest maar wel voorspel.. Nu denk ik echt dat ze alles hebben gedaan. Volgens mij was het toen gestopt vanwege de leeftijd ze was toen 19 en hij is bijna 33. Wat moet ik hier nou van denken?

Ik heb vanmorgen dus een nep favebookacount aangemaakt en haar een bericht gestuurd dat ze niet de enige is. Waarschijnlijk weet hij heus wel dat ik dat heb gedaan..
Gevoel dat ik weer terug bij af ben.. Wat raden jullie me aan? Doe telkens maar domme dingen! Voel me flink genaait nu die met haar op terras zit.... Appen ze dan weer elke keer? Pff!!

Verdrietig

afbeelding van petals

als ik jou was: zet een nieuw

als ik jou was: zet een nieuw slot op je deur zodat ie er niet meer in komt zonder die huissleutel, en verbreek verder al het contact. Gooi hem en dat meisje I van Facebook en van Instagram, maak ook geen neppe accounts meer aan en probeer jezelf te stoppen, dit is een verslaving waar je los van moet komen. Zolang jij in contact met ze blijft en dingen over hem te weten komt, met wie hij omgaat, dan blijft dit in jouw hoofd rondspelen en kun je nooit loskomen van hem en zijn drama. Hij is omringd met drama, allerlei meisjes met wie hij wel / niet / wel / niet wat heeft. Daar heb je toch helemaal niets aan... het is echt niet normaal als de jongen met wie jij wat hebt doet alsof je niet bestaat als er een ander meisje in zicht is. Je verdient echt beter dan dit! Probeer jezelf te richten op jezelf in plaats van jezelf te pijnigen met wie hij nu omgaat, het gaat erom dat hij JOU pijn doet!

afbeelding van Donut

Hij heeft mij overal op

Hij heeft mij overal op geblokkeerd.... Die stap om I te blokkeren kan ik nog niet. Ik heb d'r niet als vriend maar ze heeft op instagram alles openbaar. Ik had achteraf haar vanmorgen ook niet moeten waarschuwen en me voordoen als iemand anders. Het was gewoon een drang.. Inderdaad een verslaving! Terwijl ik heel goed weet dat hij waarschijnlijk denkt dat ik het ben geweest. Zij is natuurlijk meteen naar hem gegaan.

Hij doet inderdaad alsof ik niet meer besta. Zinn woorden ik wil nooit meer wat met je van doen hebben en je betekent niks neer voor me.

Ik kan de sloten niet vervangen zit in een huurwoning dan mag dat volgens mij niet.
Daarom wil ik hem WEER een mail sturen...

Maar wat kan ik er in zetten? En moet ik dit wel doen?
Ik wil het niet maar wil wel mijn sleutel terug.

afbeelding van waterman

Hoi Donut

Ik denk dat je NIET nog een mail moet sturen. Dat je daar niets mee opschiet, en alleen maar meer onrust creeert. En daar heb jij helemaal niks aan! Laat hem. Laat haar! Jij wordt er op deze manier absoluut niet gelukkig van, dus laat hun gaan. Zoek niet steeds op facebook en andere zgn gezellige sites op wat ze uitspoken, het maakt je alleen maar onrustig.

Je schiet er niks mee op, en je weet dat. Laat hen los, ga wat anders doen. Echt waar.

Heel veel sterkte!
Waterman

afbeelding van Donut

Klopt ik weet dat ook! En ik

Klopt ik weet dat ook! En ik wou dat ik vanaf dag 1 dat het uitging al zo sterk was.

Maar die jongen kwetst me elke keer weer... We wonen 5 min bij elkaar vandaan ... Word er gek van en dit stadje is ook nog eens klein.

Ik moet inderdaad oroberen niet meer op haar instagram te kijken... Werk mezelf alleen maar in de nesten..

En m'n gedachtes helemaal!
Ook al weet ik dat ik niet moet mailen toch wint die drang elke keer... Net als nu... Denk ik...

Nog keer mailen en zeggen als je voor woensdag niet in brievenbus heb gedaan stap ik zelf naar de politie om aangifte te doen.

Naar zelfs dan maak ik het erger ben ik bang?

afbeelding van waterman

Hoi Donut

Laat je niet kwetsen, he....... Laat het niet meer toe. Ga je afsluiten voor hem. Laat hem niet meer toe in jouw hoofd, jouw huis en jouw hart. Ga niet meer op Instagram of Facebook kijken, jij wordt daar niet gelukkig van.

Weet dat de eerste stapjes naar oplossing bij jou liggen. Als jij hem loslaat, dan ben je die eerste stapjes aan het zetten!!!! Als jij die onrust in jezelf onder controle krijgt, daar zit de uitweg.

Heel veel sterkte! Probeer afleiding te vinden. Zoek een vriendin om mee te praten!
Waterman

afbeelding van petals

hoi Donut, ik zou dat nog

hoi Donut, ik zou dat nog even goed navragen hoor, van dat slot. Volgens mij kan het wel gewoon. Huur je particulier of va een woningbouwvereniging? Als ik jouw blog zo lees over zijn gedrag naar jou toe zou ik er niet gerust op zijn dat hij nog een sleutel heeft, en hij kan er sowieso eentje bij laten maken ook al geeft hij jouw originele exemplaar terug. Hij doet naar jou toe ook niet fijn nu door jou te gaan negeren als jij heel terecht vraagt om jouw sleutel terug te krijgen.

Wat betreft die andere vrouwen met wie hij omgaat, ik snap dat je haar wilde waarschuwen maar ze zal er alleen maar zelf achter kunnen komen wat voor iemand hij is. Ok je hebt haar nu gewaarschuwd maar ze gaat je waarschijnlijk toch niet geloven, en hij gaat dan misschien ook wel tegen haar vertellen oh ja dat is mijn gekke ex, die vertelt allerlei verhalen over me. Dat kan hij dan nog doen ook als jij steeds dit soort dingen blijft doen, hoe verleidelijk het ook is. Hij zal het nog tegen je gaan gebruiken ook. Doet hij nu al door jou af te schilderen als gestoord etc. Echt het beste lijkt me jezelf te beschermen en heel veel afstand te gaan nemen. Jij hebt nu meegemaakt hoe hij met jouw gevoel speelt, dat hij vreemdgaat etc. Je zit nu in de paniek omdat hij jou blokkeert en al met anderen verder gaat, en jou gestoord noemt etc., het lijkt zo onwerkelijk dat het dan zo eindigt, dat jij geen stem meer hebt bij hem en zo wordt 'vervangen'. Maar dit is dus wie hij is en hij zal het bij de volgende echt niet anders gaan doen, is mijn heel sterke vermoeden.

afbeelding van Donut

Ik huur via woningbouw. Ik

Ik huur via woningbouw.

Ik zal er morgen wel even naar toe bellen. Beste is om hem inderdaad niet meer te mailen.
Ik kreeg net de schrik van mijn leven.. Hij wist mijn wachtwoord nog van facebook. Maar had altijd de codegenaratot uit dus kon niet zien als iemand inlogde. Nu had ik hem van de week weer aangezet en kreeg juist net een melding dat er vanaf een onbekend apparaat werd ingelogd. HIJ DUS!!!

Heb meteen mijn wachtwoord veranderd... Hart zat in m'n keel.
Had er helemaal niet meer aan gedacht. Ik had toen al alle berichten van paar jaar geleden van jongens al verwijderd.. Althans dacht ik.. Van m'n exen! Maar ging net achter laptop en bleek dus nog dat dat er stond. Misschien heeft die dat wel gelezen en is dan klaar met mij? Gedachtes he...

Iedereen zegt dat ook... Bij de volgende gebeurd toch weer hetzelfde. Ik denk het ergens ook.. Komt niks terecht van die jongen. Maar hij had I al voor mij... Dus ja waarom nu niet terug gaan.

Ergens ben ik opgelucht dat ik heb gemerkt dat die op m'n facenook ging... Waarschijnlijk deed die dat omdat ik vanmorgen naar I een bericht had gestuurd... Wou hij misschien kijken of ik ook een bericht had?

Ik voel me ook echt niet prettig meer in m'n eigen omgeving.. Bang als ik niet thuis ben hij ineens binnenkomt omdat die zo boos is...

Bedankt voor het luisteren!!

afbeelding van Hetlevenismooi

@Donut

Gelijk regelen, goed, nieuw slot erop.
Er zijn verschillende situaties in het leven bij huurders waarbij dat voorkomt. Tuurlijk mag dat. Bel maar.
Hij mag er van jou toch niet meer in. Knipoog

Had hij jouw facebook wachtwoord?
Goed dat je het hebt veranderd.

Sterkte met jouw verdriet.
Verwerk het, dit gaat het niet worden. Afstand is goed, anders kom je niet vooruit.

afbeelding van Donut

Ik heb gebeld naar de

Ik heb gebeld naar de woningbouw dat ik er inderdaad een nieuw slot op mag zetten als ik wil. Maar dan zou die alsnog het appartement in kunnen. De sleutel die hij heeft is van de voordeur van appartement, mijn deur, en het fietsenhok.

Het is ook niet alleen die sleutel. Krijg ook nog wat geld van hem terug. Maar ook dat geeft die niet.

En ik wil ook geen contact met hem zoeken, wil niet meer mailen! Ben uitgeput.. En hij kan het toch alleen maar tegen me gebruiken.
Het blijft alleen zo verleidelijk om iets te sturen.. En ben bang dat ik me toch weer laat gaan.

Ik ben blij dat ik m'n wachtwoord heb veranderd! Heb er genoeg van...

afbeelding van petals

nou ja dan kan ie in ieder

nou ja dan kan ie in ieder geval niet meer in jouw deel toch? of begrijp ik het fout? Ik zou dat echt doen hoor. Hij zit nu ook zonder jouw toestemming op je Facebook, voor je het weet staat hij ineens zonder jouw toestemming in je woonkamer.
Iedere keer als je iets wilt sturen, een vriendin bellen, hier posten etc. Dat gevoel gaat zakken als er meer tijd overheen gaat, de eerste periode is echt het moeilijkst!

afbeelding van pallie

@ donut

het is allemaal wel leuk dat je hier je ei kwijt kan, maar zie je ook je eigen aandeel in dit geheel? of ben je alleen maar BOOS op hem!!! een verhaal heeft 2 kanten, is het normaal dat jij een meisje waar hij mee omgaat even gaat inlichten via prive berichten?wie denk JIJ dan wel niet dat je bent in ZIJN leven..... dat jij er voor in staat bent om langs te rijden of wat dan ook, je kan wel de schuld samen met petals( die weer een narcist ziet in jou ex) de.schuld bij HEM neer leggen! maar ben je zelf ook GEZOND bezig??? nee dus!!! een verhaal heeft 2 kanten en niet alleen de jouwe! hoewel ik echt wel begrijp dat je steun zoekt....en nee t deugt niet hoe je behandeld word...maar dat doet hij niet voor niets, ook jij hebt ergens schuld...denk er maar een over na....is wel makkelijk altijd een ander de schuld geven!!!zo werkt dat niet in t leven!!!