Weer in zelfde ruimte met ex, enkele uurtjes

afbeelding van Rodeo

Weer heb ik haar gezien, net als vorige keer, bij die ene gezamenlijke vriendin.

Ik was doodop van een examen (ga daar altijd eens langs na mijn examen). Gezamenlijke vriendin stuurt me "ze zit hier wel", ik stuur dat ik er geen probleem mee heb, zij stuurt dat mijn ex er ook geen probleem mee heeft. Ik kom binnen, iedereen goeiedag kussen, ook de ex.

Ik gebuisd op een belangrijk examen, ik zie dat ze voelt dat zij hier de oorzaak van is. Ik steek een sigaret op om te bekomen (pas beginnen roken sinds mijn break-up), zij zegt dat ik er nog steeds niet mee sta. Ik: "En dan? Ik rook toch niet voor de stijl?"... toon was een beetje gezet.

Voor de rest was ik te moe om joviaal te doen. Iedereen was een beetje moe, van de examens of van een wild nachtje uit. Was een stille bedoening, met af en toe een grapje. Een normaal, maar stil contact. Ook even met haar gesproken, maar niet zoveel, wanneer we alleen waren.

Even alleen gezeten. Ergens wilde er iets niet werken op een Mac-laptop waar ik op bezig was, en zij heeft er één. Ze komt even kijken, haar vingers raken de mijne, ik trek mijn hand onopvallend weg, ik riek de geur van haar haar wanneer ze met haar hoofd over de laptop boog... zucht.

Sindsdien ben ik niet goed. Voel me slecht sinds gisterennamiddag. Ik mis haar, ik hou nog steeds van haar. Maar ik denk dat ze het nog steeds niet heeft gemerkt, dat is dan weer de positieve kant van het verhaal.

Ik vraag me af of ik haar ooit uit mijn hart zal kunnen krijgen... ik begin meer en meer te denken dat ik echt wel een ander meisje nodig heb die me zou helpen om haar te kunnen verwerken. En dan nog... ze zit te diep.

Deze strijd tegen mijn hart is nog steeds elke dag de moeilijkste opdracht uit m'n leven. Hier zit ik nu, bijna 4 maand verder, nog steeds met tranen in m'n ogen...

afbeelding van JoyAndPain

J&P@Rodeo

Tja Rodeo, voor dit soort dingen zijn geen tijdslimiet
Ondanks dat ik in een nieuwe relatie zit, ene half jaar na de break up, kan ik eerlijk zeggen dat ik nog van mijn ex hou...tja dat doe ik blijkbaar al 15 jaar dus het is niet zo verwonderlijk.
Ik heb dat ondertussen geaccepteerd en losgelaten want het gaat nooit meer wat worden, niet zoland ik bij mijn zinnen blijf en dicht bij de dingen blijf die ik nodig heb.

Verdriet heb ik ook nog steeds daarover, maar het heeft zijn aparte kamertje, tranen kan ik in dat kamertje er ook over laten.
Daarna sluit ik het kamertje af, aai nog even over de deur en stap de rest van mijn huis binnen dat mijn leven heet.
Door te accepteren dat ik dit kamertje heb, en mits ik daar niemand anders pijn mee doe kan ik verder met de rest van mijn leven
Mijn nieuwe lief weet niet hoe diep mijn ex zit ( hij kan er niets mee) maar hij weet wel dat ik tijd nodig heb om er aan te wennen en die krijg ik, en het gaat goed

Dus tja Rodeo, maak je niet te druk over het tijdsfactor, alles heeft zijn eigen loop en tijd nodig, zolang jij je op jouw leven blijft richten

afbeelding van kiki70

rodeo hier kiki

Ik wil je even zeggen wat ik al vaker heb gezegd dat jet het fantastisch doet..
Liefde voor iemand gaat niet zomaar weg..je komt er wel en dat weet jij ook

kiki