weggeblazen...

afbeelding van martine vh

Na een ongelooflijke relatie van 4 jaar , maakte mijn vriend heel onverwachts een eind aan onze relatie, niets had ik opgemerkt!
Hij had iemand de week ervoor ontmoet, en na 10 dagen is hij bij haar gaan wonen...ik hoor niets meer. Wat een gemis...
Gans mijn toekomst weggeblazen in 10 dagen...

afbeelding van twinkelloos

wow

Hee martine
Wat rot voor je zeg.
Kan precies begrijpen wat en hoe jij je nu voelt.
Het bekende zwarte gat.
Ik wens jou voor de komende tijd heel veel sterkte, schrijf het hier lekker van je af, we zitten helaas hier allemaal in het zelfde schuitje, het schuitje van liefdesverdriet. ..helaas!
Je zegt datje niks meer hoort...klinkt niet leuk, maar is mshn beter...iemand die na 10 dagen al bij een ander inwoont...is jou NIET waard.
Liefs twinkelloos

afbeelding van martine vh

Hey hey, Wat lief jouw

Hey hey,
Wat lief jouw reactie, het raakte Me echt!
Ik ben (was) heel sterke vrouw, maar nu, niet veel meer te merken van die sterkte...
Zo een immens, groot verdriet, en terug het besef dat al wat ik 4 jaar investeerde nu weg is...
Terug opnieuw beginnen pfff allemaal nog wat vroeg maar dat speelt in mijn gedachten!

Groetjes

afbeelding van twinkelloos

Snap ik

Lieve martine.
Graag gedaan. Ik weet hoe jij je nu voelt, want ik voel me net zo. Ook ik voel me niet meer de sterke vrouw die ik hiervoor was...maar stap voor stap vind en krijg jij die kracht weer terug. Iedere dag opnieuw. Maar het doet pijn, gruwelijk intens veel verdriet, onbegrip, vragen, radeloosheid, om gek van te worden. Alles is weg, in 1 klap, je hele toekomstdromen, dat waar je in investeerde. Maar het allerergste. ..zijn liefde voor jou...die liefde die hij nu aan een ander geeft....KILLING. ook ik werd na 7 jaar zo ingeruild. Maar schat niet bezig zijn met opnieuw beginnen.....maar met verwerken, alle fases doorlopen, doorkruipen soms, Tot jij weer de sterke lieve mooie martine bent!!
En dat komt....uiteindelijk...it only takes time...
Liefs twinkelloos.

afbeelding van wickigirl94

.

.

afbeelding van Luna70

mannen zijn vaak sneller dan vrouwen

Hi Martine,

Ik begrijp dat de klap groot is. 10 dagen is voor jou natuurlijk super snel. Voor hem ligt dit duidelijk anders. Ten eerste is het zo dat mannen anders handelen , denken en voelen na een break-up, zeker als hij degene is geweest die het heeft uitgemaakt. Mannen gaan verder, stellen ook minder eisen aan en vrouw en een relatie dan vrouwen. Het lijkt er tevens op dat hij in zijn hoofd al eerder klaar was met de relatie maar heeft dat niet duidelijk naar je gecommuniceerd. Het kan ook zijn dat je de signalen niet geregistreerd hebt. Hoe dan ook, het is een klap in je gezicht en een steek in je hart. Je had het niet zien aankomen en nu heeft hij ook nog eens een ander. Ongelooflijk zwaar voor je. Mijn ex bleek binnen een paar weken na onze break-up verloofd te zijn terwijl ik dacht dat we slechts een pauze hadden ingelast. Ik was echter een stuk jonger en pakte snel de draad van het leven weer op en dook gewoon in een nieuwe relatie. Dat zou ik nu nooit iemand aanraden al lijkt het soms een ideale oplossing. Het gaat erom dat wij met de pijn moeten zien om te gaan. Er over praten met "lotgenoten" werkt erg helend vind ikzelf. Sterkte!

afbeelding van mrpither

Re:

Ik denk dat er weinig verschil tussen mannen en vrouwen is, allemaal vooroordelen wat mij betreft.
Als ik in mijn omgeving kijk is juist het tegenovergestelde het geval.

En wat maakt het uiteindelijk uit als ex zijnde, geen bal.... De focus ligt alleen verkeerd door teveel met de ander bezig te zijn.