when it all goes wrong

afbeelding van alyssake

Ik heb drie maandjes een relatie gehad die uitging owv onzekerheid van mezelf, twijfels langs zijn kant.
Hij vond het erg, weende zelfs, en we zijn zonder ruzie uit elkaar gegaan.
Een week lang praatte hij nog op msn supertof met me waardoor ik dacht hey we kunnen gerust nog op vriendschappelijke basis verder, en opeens een ommezwaai van jewelste.
We hebben ruzie gehad waarin hij me vanalles verweet waar niets van waar was (oa dat ik dronk om over de breuk te geraken).

ik ga nog om met vrienden van hem, omdat ze zelf altijd toenadering zoeken. Ik heb een anderhalfmaandje echt alles gedaan om hem te ontwijken, en zijn vrienden. Ik dacht zo komt er rust. Na een anderhalfmaand altijd gezaag te horen van zijn vrienden van kom je mee iets doen, heb ik dan toch maar eens ja gezegd.

Hij beweerde altijd dat hij het niet erg vond als ze met mij omgingen. Nu ja misschien is dat wel zo , maar toch is er ruzie van gekomen. Het straffe is dat hij niet tegen mij ruzie komt maken, of klagen, nee dat lef is er niet. Hij begint dan maar tegen die vrienden dat ik mij anders voordoe dan ik ben. Dat ik een andere kant heb die zij niet zien. Dat ik op een feestje toen het pas uit was hele tijd aan hem zat ( wat dus echt niet waar is). Dat ze moeten respecteren dat hij me niet wil zien daardoor .

Ik word er zo ziek van om te horen dat hij mij zo voorsteld tov hun. Ik weet dat niemand hem gelooft, en ze dit ook duidelijk tegen hem zeggen. Hij krabbelt dan wel terug, maar ondertussen zit ik wel met die woorden die niet uit mijn hoofd geraken. Ik heb hem nooit iets misdaan.

Twee weken terug toen ik hem opstap tegen kwam gaf hij me een kus en dat was het. Geen woord,; geen hey hoe is het, niets.
Nu gisteren zag ik hem terug toevallig, en nu was het compleet negeren. Hij is gewoon ergens anders gaan staan toen hij mij in het oog had.
Ik voel me al de hele dag slecht erover.
Waarom moet het zo verlopen als het zo makkelijk kan, en ik dat graag zou willen...Ik weet niet goed meer hoe ik het moet aanpakken.

afbeelding van BrokenMe

frustraties

Waarschijnlijk lucht het, net als de meeste hier, om je verhaal even kwijt te komen, heb ik zelf ook.
Toen ik je verhaal begon te lezen las ik over onzekerheid van jezelf, mijn persoonlijke ervaring is dat ik na de relatie terug ben gaan kijken, hoe ik eigenlijk met iedereen omga en heb hier ook veel van geleerd. Even de tijd nemen om naar jezelf te kijken, je plannen door te zetten die je altijd hebt willen doen, dit geef je zekerheid.
Uit je verhaal begrijp ik dat jullie korte tijd, wat veel pijn kan opleveren, een relatie hebben gehad. Mijn idee ging uit dat je ex zich misschien slecht voelde omdat het niks is geworden. Uit me eigen ervaring is dat mijn vriendin gemakkelijk over de relatie heen was, ik zelf niet. Toch probeerde zei nog altijd leuke gesprekken te voeren. Mijn gevoel zei dat ik het wilde afsluiten, daar komen die leuke gesprekken niet meer tussen. Je gaat kijken naar de negatieve kanten van je ex en probeert deze te versterken om zo over je gevoel te komen. Probeer het even de tijd te geven, vermijdt liefst contact.Is mijn tip.
Ik wil niet zeggen dat hij in deze situatie is, maar probeer het eens vanaf dit zicht te kijken....
Verder succes gewenst (F)
(Commentaar hierop is altijd welkom, ben ook maar een persoon)