Why?

afbeelding van Nientjuh1

Ik ben lekker met m'n nichtje en haar vriend uit. Lekker in de kroeg naar oude mannetjes die de blues spelen luisteren. En ik kwam op het fantastische idee om m'n ex te whatsappen. Op de wc deur en op de trap zijn allemaal band stickers geplakt, dus ik Appte hem: "daar zou jou sticker goed bij passen xD" met een foto van die deur en die trap. Geen idee waarom. Hij slaapt waarschijnlijk, is ook niet online geweest. Maar waarom doe ik zoiets? Ik heb wel wat bier op, maar dronken ben ik niet. Dat wordt lekker awkward morgen. Why? Waarom moet ik nou weer appen? Ik wil hem niet terug. Moest gewoon even aan hem denken. Ik ben aangenomen vandaag voor een stage, dus mag in September beginnen aan de opleiding Basiskok. Had ik op fb gezet en hij had geregeerd "gefeliciteerd" alleen. Misschien moest ik daarom aan hem denken en heb ik dat gedaan? Het is verder niet een boeiend Appje, maar wel uit het niets en een beetje awkward. Wachten wat hij gaat antwoorden? Of morgen ochtend appen dat ik dronken was?

afbeelding van waterman

Hoi Nientjuh

Ik zou zeggen: gewoon niks doen. Jammer, is nu gebeurd. Laat maar. Als hij echt wil praten komt hij wel. De rest is ruis!

Heel erg gefeliciteerd met je stageplaats! Basiskok? Topkok, zou ik zeggen!

Sterkte!
Waterman

afbeelding van Hetlevenismooi

Why?

...misschien was het alles bij elkaar?
Je kreeg het gevoel om het te doen en ik herken het wel van mijn begin Ldvd. Omdat je dan nog een soort band voelt.
Hij zou er begrip voor kunnen hebben door je iets terug te sturen.

Terug, dichtbij jezelf weer en verder met verwerken.

Gefeliciteerd dat je bent aangenomen! xxx

afbeelding van Nientjuh1

"Haha inderdaad. Waar is dat

"Haha inderdaad. Waar is dat dan?" Stuurde hij terug. Nu ik weer helemaal 100% nuchter ben denk ik dat ik het er maar bij laat. Ik win er niks bij. Het enige wat er kan gebeuren is dat we in gesprek raken, het weer even fijn voelt en ik daarna weer een leeg gevoel krijg.

afbeelding van Hetlevenismooi

Hij stuurde wel terug

Hij stuurde wel terug haha.

Je bedoeld dat jij niks terug stuurt?
Ga je weer prakkiseren misschien.
Je krijgt dan ook een leeg gevoel. Denk ik.
Wat je ook doet, het wordt hoe dan ook een leeg gevoel.
Omdat je nog aan het verwerken bent.