wie heeft tip voor me????

afbeelding van zwakkeling

ik zit met probleem ik heb me vriendin alles geve wa ze wil en heb nu zon gevoel dat allemaal van 1kant komt ze doet alsof het der allemaal ni interesseert omdat ze weet dat ik der toch niet verlaat!
ik had vandaag ook weer discussie om niks met der en we hadde boos opgehange en ze heeft ni terug gebeld want ze weet dat ik uiteindelijk toch wel eerste ben die terug beld en da wil ik ni meer!
ik wil sterk in me schoene gaan staan en haar ook moeite voor ons laten doen en als ze het niet doet
ken ik beter vroeg dan laat agter komen.. wie heeft un tip als ik neiging heb om der te bellen om zorge dat het niet doe!!! en ik krijg altijd rot gevoel als der paar uur ni spreek ga ik gelijk verkeerde dinge denke dat ze meschien met andere jonge is of da het der niks intereseert of we elkaar wel spreken of niet ik ga egt onder die gevoel ik wil niet meer die kut gevoel zitten!!!! zal het meschien helpe als ik voortaan wa zeg en ook daad agter zet als weer wa is en niet alleen praatjes zodat ze weet dat ik die gedrag zat ben??

afbeelding van CC

Ja laat u ni doen...Da had

Ja laat u ni doen...Da had ik ook voor...Altijd maar springen maar hij...Verdrietig

afbeelding van Jelle

@zwakkeling

Hi gast,

Wil je alsjeblieft een nieuwe naam kiezen en opnieuw inschrijven. Je moet jezelf niet zo onderuit halen. Ik wil je niet steeds 'zwakkeling' noemen.

Jij en je vriendin zitten nu in een nogal kinderlijk machtsspelletje, en daar gaat het niet om in een relatie. Wat hebben jullie nodig van elkaar? Wat heb jij nodig van haar?

Jelle

afbeelding van zwakkeling

thx reactie jelle

iik zal mijn morgen opnieuw inschrijven
k heb ook geen zin in macht spelletje ik sta altijd voor haar klaar ik doe alles voor der wat ze ma wilt zorg da ze finaceel en ook kwa liefde niks kort komt ikl aat altijd merken dat ze me alles voor me is meschien dat ik daar de fout in ben gegaan teveel laten merken want het lijkt laaste tijd dat maar van 1kant komt en ben het zat om ongewaardeert te voelen! meschien moet ik der loslaten en als ze egt van me houdt komt ze vanzelf wel opzoeken en anders is het gewoon door de pijn en verdriet heen probere komen want ze is egt me alles!! maar ik wil niet meer elke dag in deze stress leven
hoe kan ik ervoor zorgen dat het ook weer van haar kant komt vriend van me zei abrupt stoppen met bellen en smsen dan gaat ze denken waarom je der opeens geen aand8 meer geeft en als ze egt om je geeft komt ze je zelf opzoeken heeft iemand daar meschien ervaring mee???
of heeft iemand andere tip

afbeelding van Whatsup

ekkfkrsmm

Ga eerst eens in een taal schrijven, dat een beetje op nederlands lijkt!

Whatsup loves you

afbeelding van ultiemleven

Ga eerst eens in een taal schrijven, dat een beetje op nederland

ik begrijp het , voor mij geen probleem hoor

afbeelding van Jelle

@zwakkeling

ik sta altijd voor haar klaar ik doe alles voor der wat ze ma wilt zorg da ze finaceel en ook kwa liefde niks kort komt ikl aat altijd merken dat ze me alles voor me is meschien dat ik daar de fout in ben gegaan teveel laten merken want het lijkt laaste tijd dat maar van 1kant komt en ben het zat om ongewaardeert te voelen!

Dit gaat over je eigen ego en onzekerheid, niet over je liefde voor haar. Dude, je zegt steeds "het komt maar van 1 kant". Kun je daar voorbeelden van geven?

Wat wil je precies van haar? Alleen maar dat ze je vaker uit eigen initiatief belt?

Jelle

P.S.: Ga je nog je opnieuw inschrijven onder een andere naam?