Wie van de Ldvders heeft alweer 'verkering'?

afbeelding van Hetlevenismooi
Ja
11% (4 stemmen)
Nee
74% (26 stemmen)
Misschien
14% (5 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van mrmusicman

ik zou wel willen hoor

nu bijna 2 jaar single, dus ja ik ben er zeker wel weer klaar voor, en ondanks dat ik misschien best goed in de markt lig wordt ik maar zo vreselijk zeldzaam verliefd, dus ik ga maar vanuit dat het nog wel een tijdje kan duren Knipoog

afbeelding van eenzame_jongen

Weer een relatie maar...

Ja, zit in een relatie en het is een hele leuke meid maar weet niet of ik er wel gelukkig mee ben.
Ze vind me hobby niks en daardoor verkoop ik nu me auto, het schatje waar ik veel tijd en geld heb ingestoken. Dat om haar een plezier te doen... en ja dat zal wel moeten gebeuren want er kunnen geen kinderen in. Maar zou toch graag met de volgende doorgaan met de hobby en ben bang dat dat gaat leiden tot ruzie.

Dan ook me andere hobby, van haar mag ik ook niet groter worden, dus zal minder moeten gaan trainen omdat ik volgens haar al goed ben. Feestjes zullen ook niet meer gaan omdat ze daar niks aan vind.

Ik ben best bereid om wat dingen op te geven maar bijna alles wat ik leuk vind kan ik niet meer doen of minder. Daarom denk ik niet dat ik heel gelukkig ga zijn op deze manier, ze ziet er absoluut goed uit, barbie popje volgens me vrienden. Maar het beperkt me zo in alles, weet niet of ik dat wel trek.
Me ex was niet zo controlerend, die vond dat ook allemaal leuk maar was helaas niet zo serieus in de relatie. Van het ene uiterste zo naar het andere...

afbeelding van Schorpioentje

Nope

Nope, 5 maanden verder en nog geen nieuwe liefde.
Helemaal nog niet klaar voor, Mr. X nog teveel in mijn hoofd, geen ruimte voor iemand anders.
Eerst maar eens met mezelf aan de slag Glimlach Zorgen dat ik zelf lekker in mijn vel zit en dat ik één hele dag zonder Mr. X in mijn hoofd doorkom, dan zien we wel verder!

afbeelding van Dirk30

Bijna 7 weken single. En toch

Bijna 7 weken single. En toch voelt het als gisteren aan. Voor mij is een nieuwe relatie veel te vroeg. Ik heb me voorgenomen een jaar single te blijven.

afbeelding van petals

ik zou het wel weer willen,

ik zou het wel weer willen, denk dat ik er ook klaar voor ben, maar is nog niet op mijn pad gekomen.

afbeelding van mrpither

.

..

afbeelding van Claudia29

Geen verkering

Ik zelf ben hier nog niet aan toe, nog lang niet zelfs denk ik. Eerst maar eens gelukkig met mijzelf worden voor ik gelukkig met een ander kan worden.