wil ik wel over hem heen raken?

afbeelding van Faye K

ik hemel mn ex op, weet dan eigenlijk diep van binnen dondersgoed dat hij ook heel wat slechte kanten had, waardoor het uitging (9mnd geleden), maar ik kan het gewoon niet laten. Ik heb nu een nieuwe vriend (4mnd) met wie ik het ook leuk heb, maar lang niet zo geweldig leuk als ik het met mn ex heb. ik ga ook steeds vergelijken wat ik dus natuurlijk niet moet doen. ik zie mn ex nu ook ong eens in de twee weken, dat zouden we niet moeten doen, want we houden nog steeds van elkaar en vinden elkaar nog steeds leuk (het ging uit omdat we heel vaak ruzie hadden en omdat de relatie eigenlijk op het verkeerde moment was). maar ik kan hem gewoon niet niet zien. er zijn vaak mogelijkheden om hem te kunnen zien snachts, stiekem zonder dat mn vriend het weet, en die laat ik dan ook meestal niet onbenut. mn momenten van zwakte..
Als we afspreken 'als vrienden' om de stad in te gaan oid, dan is het ook elke keer zo ontzettend gezellig, dat ik als ik weer afscheid moet nemen heel verdrietig ben en weer een tijd nadat ik hem heb gezien heel erg aan hem moet denken. maar die momenten dat we het gezellig hebben zijn zo ontzettend geweldig, dat ik ze niet kan missen..
ik weet dat ik er nooit overheen raak als ik hem blijf zien, maar ik bedenk me nu eigenlijk.. wil ik wel over hem heen raken? hij Is te leuk en te grappig en hij past zo goed bij mij om hem te kunnen en willen vergeten. de relatie kwam gewoon op het verkeerde moment, als we bij elkaar waren, maakten we namelijk nergens anders tijd voor waardoor onze vriendschappen en studie heel erg onder leden. en dat vonden we (hij vooral eigenlijk, hij maakte het ook uit) op dit moment van ons leven toch nog heel belangrijk.
ik weet het allemaal niet. ik word gek.
het is niet eens dat ik nu met hem weer wil hebben, want dan wordt het weer als eerst; veel ruzie's en verwaarlozing van mn studie en vriendschappen. en ik zie nu ook in dat dat belangrijker voor me is op dit moment, dan alleen een relatie. met mn nieuwe vriend kan ik dat nu ook veel beter combineren omdat ik veel minder verliefd op hem ben, waardoor ik niet perse 24/7 bij hem hoef te zijn.
ik snap mezelf niet meer, ik wil wel over mn ex heen raken, omdat ik er toch nog te vaak mee bezig ben en me er zo vaak verdrietig en ellendig over voel , maar aan de andere kant wil ik het ook niet, want hij is nog steeds te speciaal voor me. ik wil hem niet vergeten, ik hoop stiekem dat we over een aantal jaren als we wat volwassener zijn (we zijn nu 22) en alles meer gesettled hebben, weer bij elkaar komen. en straks ben ik echt over hem heen als ik hem een tijdlang Echt niet zie, dat wil ik toch helemaal niet?!
ik ben zo erg in de war..
bedankt voor het lezen, het moest er even uit

afbeelding van Woeter

Oeiii...

Oeiii...

Volgens mij hebben we hier over een tijdje een nieuw persoon op de site die gaat schrijven over zijn ex, genaamd Faye K.

Spijtige zaak.

afbeelding van lisa1

hoi

Hoi Fay,

Je schrijft het zelf al.
Je wilt gewoon niet van hem af.
En zo kan je hem nog een beetje ''houden''

Niet zo netjes Fay!!! Omdat je wel aan een nieuwe relatie bent begonnen.
Ben benieuwd wat je nieuwe lief hiervan vindt.

Ik kan goed begrijpen, dat je nog niet over je ex heen bent.
Maar om dan een nieuwe relatie te beginnen en stiekem ook nog je ex af en toe te zien, is niet erg nejes van je.

Hoe zou je het vinden als je iemand jouw zo behandelt???

Het is het een of het ander.

als je geen relatie meer wilt met je ex, maar hem af en toe toch nog wilt zien, dan moet je gewoon vrijgezel blijven.
dan kan je doen wat je wilt.

Je hebt blijkbaar niet veel respect voor je huidige vriend en zijn gevoelens, want anders doe je zo iets niet.

Bovendien heeft je ex het zo goed voor elkaar.

Hij kan je blijven zien en hoeft niet de verantwoording aan te gaan van een relatie.

Lekker makkelijk, zo'n vriendinnetje ''stand by''

Hij wilt je alleen zien , wanneer het hem uitkomt.
En natuurlijk is het dan leuk en gezellig.

Maar het was een stuk minder leuk en gezellig toen jullie een relatie hebben. Dus toch niet zo goede combinatie , jullie tweetjes ????

Wordt eens wakker meid!!!
Vermijd alle contact met je ex en geeft je huidige vriend de kans die hij verdient. Zodat jullie relatie kan groeien.

Hoe kan je nu aan relatie werken als je half om half nog een soort relatie met je ex hebt???

En als je echt niet verliefd bent op je huidige vriend.
Heb tenminste het fatsoen om het uit te maken.

Want nu denkt hij in een leuke relatie heeft. En de waarheid is wel even anders.
Denk ook eens aan de gevoelens van je huidige vriend.

Liefs,
Lisa

afbeelding van Eddepet

Lisa, Je haalt me de woorden

Lisa, Je haalt me de woorden uit mijn mond.
Ik vind echt dat je eerlijk moet zijn tegen je huidige vriend Faye.
Of anders, maak het uit...
Maar ga in ieder geval niet ZO door.
Dat vind ik echt respectloos en oneerlijk tegenover je nieuwe vriend.
Zo houdt je hem in mijn ogen aan het lijntje.
Ga eens goed bij jezelf na wat je wilt. Of je ex, of je vriend, maar niet allebei.
Ik vind het wel goed en eerlijk van je, dat je dit probleem inziet en kenbaar maakt.
Veel succes!

Groetjes Edwin

afbeelding van Faye K

ja jullie hebben gelijk. ik

ja jullie hebben gelijk. ik kan hem dit niet aandoen. dat weet ik ook heel goed, maar momenteel doet hij mij heel goed, ik ben ook verliefd op hem, en ik vind het fijn om met hem te zijn. als ik met hem ben, heb ik ook dat ik denk, het moet afgelopen zijn met mn ex, mn nieuwe vriend is veel leuker, maar als weer die kans is dat ik mn ex kan zien, dan ben ik weer de zwakke stomme domme ik en ga ik weer naar hem toe. vooral als ik een drankje op heb, heb ik geen geweten meer en denk, ik wil het nu ,waarom zou ik het niet doen? de volgende dag kan ik mezelf wel weer schieten, hoe dom en gemeen kan ik geweest zijn!?!?!
hoe vaak ik al 'het moet nu ECHT afgelopen zijn, ik ga volledig voor mn nieuwe vriend' gedacht heb, is ontelbaar.
want, mn nieuwe vriend is wel echt heel lief en ik ben ook verliefd. niet zo erg dus als ik op mn ex ben geweest, maar dat hoeft toch niet per se? want we hebben het nu wel heel leuk enzo..
hoe hou ik mezelf tegen om mn ex weer te zien?! ik heb echt al zoveel geprobeerd, telefoonnummer wissen (maar ik wist m natuurlijk uit mn hoofd dus dat hielp niet), uit mn msn lijst gehaald en geblokkeerd, echt geprobeerd hem niet terug te smsen/bellen.... maar toch ben ik elke keer weer te zwak.
ik weet dat ik hier de grote boosdoener ben, ik ben heel oneerlijk tegen mn nieuwe vriend, dit kan ik hem niet aandoen, mn ex krijgt zijn zin inderdaad, alleen de lusten en niet de lasten en ik zit met een kutgevoel. maar het juiste doen is echt niet zo makkelijk heb ik gemerkt.. ook vooral nu het weer gauw donker en koud wordt, de feestdagen eraan komen, wordt het gevoel voor mn ex sterker. rond deze tijd hadden we het namelijk het allerleukst samen.. ik moet gewoon mezelf dwingen om ermee op te houden he.. ging dat maar zo makkelijk. ik snap mezelf niet; ik weet wat voor schade ik allemaal aanricht jegens anderen En mezelf, toch hou ik er niet mee op. Toch doe ik zulke domme dingen. ik moet zovaak huilen om de puinhoop die ik heb gemaakt van mn leven. en toch blijf ik doorgaan met zulke stomme domme gemene acties. alsof ik mezelf Wil kwellen, alleen kwets ik anderen er ook mee. dit kan nooit lang goed gaan,. ben ik bang..
ik weet het allemaal ECHT niet meer

afbeelding van twister

eerst verwerken!!

Ik zal als ik jou was eerlijk tegen je huidige vriend zijn. Je kan pas met een nieuwe relatie beginnen, als je je vorige relatie heb verwerkt. Het lijkt er nu op dat je een relatie hebt genomen om je ex te vergeten, dan kan die relatie nooit lang goed gaan. Ben laatst ook iemand tegen gekomen maar ik heb mijn vorige relatie nog niet verwerkt, als ik dat over een tijdje wel heb gedaan en dat meisje is er nog steeds dan moet dat zo zijn!!!

Wees eerlijk tegen jezelf en vooral tegen je vriend!!!