Woedeblog!! :@

afbeelding van Keelia

Hey iedereen,

ik voel me weer een beetje beter na de 3-daagse.. Het terugzien van mijn ex na 4 maand, met die groep dan nog nota bene (voelde aan zoals nog eens naschoppen als je al bloedend op de grond ligt) heeft me toch zwaarder aangegrepen dan ik dacht..

Ik heb hem en de rest totaal genegeert.. Hem omdat ik het niet aankon en de rest omdat ik het gewoon niet wou.. De manier waarop ze mij behandelt hebben en m'n ex, ze verdienen het gewoon niet.. Later hoorde ik van een vriendin dat ze dus al achter mijn rug bezig waren dat ze het echt niet kunnen vonden dat ik hen geen Hallo zei.. Sorry, ze gaan echt niet dood omdat ik hen geen Hallo gun.. Als ik eens moet gaan beginnen opsommen wat zei allemaal gedaan hebben.. Verdomme..
Ik heb gisteren en eergisteren amper iets kunnen eten, lag te rillen in mijn bed, voelde me grieperig en koortsachtig en als ik dacht koorts te hebben en m'n temperatuur nam stond ik een perfecte 36,7°C..

Ik heb over hem gedroomd, de laatste dagen heb ik weer huilbuien bij elk stukje film ik zie, elk liefdeslied ik hoor.. Ik voel me gewoon zo belogen en bedrogen door hem momenteel.. In het begin van onze relatie waren er ook al mensen die bedenkingen hadden bij onze relatie wat mij wat onzeker maakte.. Hij stelde mij gerust: Ik kies niet voor mensen die jou niet moeten hebben, dat zijn mijn vrienden niet..
En waarom heeft hij dan nood om een paar maand later bijna elke week met de mensen uit te gaan die zijn eigen vriendin uitsluiten? Krijg ik van hem het antwoord: Kan je het hen kwalijk nemen? Als je al eens afkomt zit je er altijd zo stilletjes bij..

Vind jij het dan normaal, beste ex, zoals ik je toen meerdere keren zei, dat ik met mensen die ik net ken me veel meer amuseer, me echt op tafel durf zetten om te beginnen dansen, en als ik dan naar de oude groep ga ik ineens teruggetrokken en stil wordt? Is dat normaal? Vind jij dat normaal??? Dan moet er toch wel ergens een belletje gaan rinkelen??? Zelfs wanneer ik zo'n twee maand voor onze breuk nog sms'te: Ik zie ze ons nog uit elkaar krijgen.. Je stuurde me terug: Dat laat ik niet toe.. Maar bij wie zat je toen wel mooi thuis TV te kijken als ik dat sms'te?? Bij hen potverdorie!! Waar was jouw belofte van: Ik kies niet voor mensen die jou niet moeten hebben, dat zijn mijn vrienden niet, als ze jou de raad gaven dat het misschien beter was dat we uit elkaar zouden gaan?? En nog bleef je gaan tot bij hen!!

Ik was aan het wachten op de dag dat je voor mijn deur ging staan en eindelijk eens ging zeggen: Fuck them.. Ik heb zo heel mijn klas tegen mij gekregen, weet je dat? Toen ik onze situatie uitlegde in de klas dat we elkaar zo weinig zagen, 16 personen tegen mij praktisch beginnen roepen en ik jou maar verdedigen, de leerkracht is zelfs moeten tussenbeide komen.. Enkel 3 mensen hebben mij verdedigt, die waarvan jij aanraadde dan maar met hen uit te gaan. Maar wat is het nut als ik met hen uitga, en jij met de rest, om dan nog samen te zijn? Ik begin nu te werken hoor.. Dus ging ik je nog veel minder zien.. Ik heb met het werk dat ik ga doen uren tot 19:00 's avonds.. Dus geen kroeg en geen bios.. Dit was mijn laatste jaar dat ik nog eens vrijdagavonden met jou kon doorbrengen voor ik moest gaan werken, maar nee, jij vond het blijkbaar veel leuker om tijd met hen door te brengen. Want jij vond het een situatie tussen mij en hen.. Wel dankje voor de steun dan.. In een relatie is het niet: Ik hou mij erbuiten, dat is tussen julllie.. Neen, daar neem je het op voor elkaar!!! Als er mensen zijn die onze relatie niet konden verkroppen, had je GODVERDOMME MOETEN VERTREKKEN!!

Je zei sowieso al dat het je vrienden niet meer waren, enkel kennissen.. Wel, wanneer ging je dan voor me vechten he? Het is niet omdat je zei dat je voor mijn liefde moest vechten als we nog niet samen waren, dat het gevecht gedaan is als je samen met iemand bent.. Neen, dan steun je elkaar en blijf je vechten!! Ik ben bijna twee jaar naar die groep geweest, terwijl ik wist dat ze achter jouw rug bezig waren en ik daar weg wou, en ik ben blijven gaan, TWEE VERDOMDE JAREN LANG!!, enkel en speciaal voor JOU!! Maar ik was hun achterbakse roddels ZO BEU dat ik het gewoon niet meer kon.. En jij bleef er verdomme gewoon naartoe gaan, jij zei dat het je absoluut nie kon schelen dat ze achter jouw rug bezig waren, maar IK HAD JE NODIG ALS IK MIJN STANDPUNT WOU MAKEN!! Waar was je dan? Lekker naar de kroeg met hen? Lekker naar de bios met hen?? Wat was er zo erg aan om je eens kwaad te maken op hun gedrag tegenover mij, net als ik in september 2011 alle klappen heb mogen ontvangen na die bepaalde sms OM ALLE ACHTERKLAP VAN JOU NAAR MIJ TE BRENGEN!! Ik wou hun aandacht naar mij toe trekken, zodat ze jou eens eindelijk MET RUST ZOUDEN LATEN, en ik heb hun aandacht gekregen, maar nooit, maar ECHT NOOIT, in a million FUCKING YEARS!!, had ik nooit van jou verwacht dat je nog naar hen ging blijven gaan..

Ik kies niet voor mensen die jou niet moeten hebben, dat zijn mijn vrienden niet = MY ASS, gast, ik geloof er geen reet meer van!! Jij moet echt eens gaan bepalen wat en wie je in je leven wil!! Mensen die jou niet meer moeten hebben omdat jij vecht voor de mensen waarvan je houdt dat zijn geen vrienden en dat zijn zeker GEEN MENSEN WAAR JE NOG MOET BIJBLIJVEN!!! Enkel je ECHTE vrienden zullen het accepteren dat je opkomt voor diegene waarvan JIJ HOUDT, en dan jouw kant kiezen!!

Ik heb hun achterklap moeten horen, ik heb zelfs moeten meemaken hoe één van die meiden jou meevroeg naar de gynaecoloog ipv haar eigen vriend, ik haar heb zien flirten met jou terwijl ik en haar eigen lief erbij waren, ik heb hun uitsluitgedrag moeten dragen terwijl jij lekker met hen uitging en biosje deed, en een kroegje en lekker met de cabrio ging toeren (ja, daar ben ik dit weekend ook achter gekomen, de cabrio).. Is het dat dat je dan moest hebben??
Je wist wie je voor je neus had, je wist wie ik was al 8 FUCKING JAAR LANG!! En is het daarvoor dat je kiest?? Voor mensen die niets beters te doen hebben dan achter ander mensen hun rug bezig zijn, die denken dat ze beter zijn dan al de rest?? Wil je echt daarbij blijven en even LEEGHOOFDIG worden als hen? Gewoon omdat zij jou meenemen op hun uitjes, meenemen met de ritjes in de cabrio, in je gezicht je ophemelen om te roddelen achter je rug?? Sorry dat ik jou dat niet kon geven.. Ik heb het geld niet om zoveel uit te gaan als zij, ik heb geen geld om een cabrio te kopen, het enige dat ik jou kon geven was mezelf en mijn hart en het enige dat jij ermee gedaan hebt was er op gaan staan en het in miljarden stukken gebroken.. En weet je wat het ergste is?? Ik hou nog altijd van jou, ondanks alles.. Ik hou nog van jou, ik ben nog altijd bezorgd om jou en vooral omdat je jezelf met hen inlaad.. Is het allemaal waard voor jou, vraag ik me af?? Is het dat allemaal waard? Al die uitjes en die cabrio, en voor welke prijs.. Wil je echt zo'n materialistische, naar populariteitstrevende egotripper als hen worden?? Wel dan.. Ga je gang... Ga met hen het verkeerde pad op.. Ik vraag me enkel af, als wanneer jij echt eens in de problemen komt, ze je even goed gaan oprapen als jij voor hen al die jaren hebt gedaan..

Ach verdomme gast!!

afbeelding van Keelia

Listen

Wou er nog een liedje aan toevoegen, was het in mijn woede er vergeten in te zetten.. Enjoy Glimlach

afbeelding van blauwezon

@keelia

zooooo dat is er uit!! Goedzo!!