zal ik hem een berichtje sturen?

afbeelding van bloemetje95

Hoi Allemaal,
Ik zit een beetje met een dilemma.
Mijn relatie is nu 1,5 maand uit, en ik heb nog tot 17 april contact gehad met mijn ex. Eigenlijk wel zeer regelmatig 3 keer per week ongeveer. Nu is het sinds 17 april 'stil'. Ik hoor niks meer van hem. Terwijl hij moest huilen toen hij me nog een knuffel zag toen ik hem op 17 april voor het laatst heb gezien.

Zal ik hem een bericht sturen of wat moet ik doen?

afbeelding van nieuwedag

hoi bloem

Ik heb geleerd dat er geen goed of fout is. Het beste is geen contact meer maken met hem. Als hij terug wilt komen bij jou dan stuurt hij zelf wel een berichtje. Als je kan laten zien dat je zonder hem beter af bent, maakt jou dat weer veel aantrekkelijker naar hem toe. Mocht je nou echt zoiets hebben ik wil hem een berichtje sturen is dat natuurlijk ook niet verkeerd. Zorg wel dat je volwassen overkomt en probeer je eigen, en zijn gevoel erbuiten te houden.

afbeelding van Hetlevenismooi

@bloemetje95

Als hij het zelf heeft uitgemaakt zou ik niks sturen. Vanuit mijn gedachten nu.
Hij wilde niet meer, snap jouw gevoel wel hoor.
Vanuit jouw gevoel, voor jezelf zou je iets kunnen sturen om het zeker te weten.
Voor mij is het wel duidelijk, voor jou niet omdat je met die emoties vecht.

Moeilijk wel maar als het nog 1 keer zou zijn is het niet erg.
Denk er wel aan dat hij het uitgemaakt heeft, jij niet.
Overtuigen hoef jij hem niet, hij weet wel dat jij nog wil.

Het is aan jou, voor een deksel op je neusje of juist niet.

Veel sterkte!

afbeelding van PoemLover

@ bloemetje95

Het probleem is dat je er nog (lang) niet overheen bent. Afscheid nemen in een liefdesrelatie kost tijd. Maar aan deze informatie heb je nu niks. Bovendien is er bijna geen kans dat het goedkomt. Maar als hij degene is die de relatie verbroken heeft, is het het best als het initiatief van hem komt. Als jij contact gaat opnemen kan dat afschrikken. Bovendien moet je er ernstig rekening mee houden dat het nu toch echt over is.

afbeelding van waterman

Bloemetje95

Wat verwacht je er van? Waarom wil jij een berichtje sturen? Wat wil je dat hij dan antwoord? En is dat reeel of dat te verwachten?

En als hij niet zo antwoordt als je je zou willen, kan je dat dan aan? Kan je het dan plaatsen?

Dat zijn volgens mij de vraagjes die je jezelf zou moeten stellen.

Misschien is het nog te vroeg voor een berichtje. Voor jezelf nog wat te vroeg. Misschien moet je er even mee wachten.......

Succes!!!!!!!!
Waterman

afbeelding van Rebel

Hoi bloemetje

Ik heb geleerd dat je het beste geen contact met hem kan opnemen, dit werkt averechts en kan hem afschrikken.
Hij zal waarschijnlijk ook zijn tijd en ruimte nodig hebben.
Geloof hij heeft het er ook moeilijk mee.
Geef hem even de tijd.

afbeelding van Dondemiamor

Hi bloemetjes , Ik zit zelf

Hi bloemetjes ,

Ik zit zelf ook met dit dilemma voor heen inderdaad 3x in de week contact en nu sinds vorige week maandag helemaal niks meer. Wat moet ik doen ik wil wel maar durf ook weer niet misschien bang voor de reactie van een ander als ze slecht zal reageren voel ik me ook weer klote en visa versa. Wat ik wel weet hoe voel pijn het ook doet is dat als ik wel een berichtje stuur en vraag hoe het gaat. Dat ik me op dat moment super goed voel maar dat zwakt snel weer af naar klote voelen omdat het contact wat er was er nu niet meer is...... Tja en vrienden blijven werkt voor mij momenteel ook niet omdat ik nog te veel gevoel voor haar heb ( ik wil haar gewoon terug ) . ik hoop dat je hier wat aan hebt, persoonlijk zal ik gewoon wachten hoeveel pijn het je ook doet en hoe erg je vingers ook jeuken om wat te sturen.
Ik hoop nu ik dit getypt heb dat ik dit zelf ook kan...... sterkte