Zeer fijne relatie na bijna 2 jaar op slag dood na bekend worden affaire die de eerste 1,5 jaar speelde

afbeelding van jellysy

Hallo allemaal

Ik ben een 38-jarige man,
2 jaar geleden schreef ik hier mijn eerste blog (zie hier; https://www.ldvd.nl/gedumpt-door-vrouw-die-zich-eerst-enormaan-mij-vast-...). Ik was toen nog nooit zo ontzettend down geweest. Maar door middel van verdieping in psychologie en gesprekken met psycholoog en tijd kwam ik daar overheen. Daarna kreeg ik een relatie met een totaal andere vrouw (33). Ze was heel introvert, wat autistisch , rustig, zachtaardig , maar ik zag haar als open en eerlijk en integer. en het duurde erg lang voordat duidelijk werd wat haar gevoelens voor mij waren. Ze wqs zelfstandig en hing totaal niet aan mij, in tegenstelling tot haar voorgangers, en dat was heel erg wennen, maar wel wat ik nodig had toen.

We begonnen te daten in 03-2018 (TInder) en begin 06-2018 besloten we dat we een relatie hadden. Daarna duurde het nog een jaar voordat ik echt het gevoel kreeg dat zij gek op mij was en van mij hield. Ze kon zichzelf erg moeilijk uiten
en daar hadden we sporadisch gesprekken over. Ze gaf dan aan dat ze nog nooit een echte relatie had gehad en dat het allemaal spannend en nieuw was. Maar ondanks dit alles hadden we het altijd leuk en gezellig en nooit discussies over ruzies. Vanaf de zomer 2019 leek er iets te zijn veranderd in haar, ik merkte dat we meer en meer in elkaar raakte verweven, ze werd liever, knuffelde meer en voelde dat wij echt een team werden samen. Hierdoor besloten we eind 10-2019 samen te gaan wonen in haar huis. Dat ging super en we waren oprecht gelukkig samen.

Echter deze mooie liefde werd de keel doorgesneden toen ik 30-12-19 een anonieme tip kreeg van iemand die beweerde dat zij haar had vreemd zien gaan, en dat de betreffende man sinds begin 2018 al maandelijks bij haar langskwam thuis (waar ik dus uiteindelijk ook woonde). Ik kreeg een hartverzakking. Echt, ik kon het niet geloven, maar confronteerde haar toch daarmee, en uiteindelijk biechte zij een deel op, nadat zij eerst nog ontkende. Eerst beweerde zij dat het alleen in het prille begin van ons speelde en dat het stopte toen we serieus werden. Maar uiteindelijk moest ik van haart beste vriendin horen dat het pas zomer 2019 pas gestopt was. Toen viel heel veel op zijn plaats, haar afstandelijke gedrag, die ik weet aan haar autisme, en haar andere gedrag sinds afgelopen zomer. Ik kende de man in kwestie ook en dat was zogenaamd een vriend waar we af en toe langsgingen. Hij is getrouwd en heeft kinderen. Nadat zij doorhad dat ik alles wist kreeg ze een paniekaanval, en haar beste vriendin vertelde mij dat ze haar ook als slachtoffer zag, omdat de betreffende man een ernstig narcistische manipulerende man was, die met nog veel meer vrouwen vreemd ging. Uiteindelijk zocht ze zelf psychologische hulp, omdat ze aangaf heel erg van haar eigen gedrag te zijn geschrokken en zichzelf niet meer kende. Ze gaf ook aan mij niet de volledige waarheid op te kunnen biechten doordat ze heel erg in de war was en het zelf ook niet meer wist allemaal.

Onze relatie was heel serieus, we overwogen een huis te kopen, spraken over kinderen krijgen etc. Op dit moment wilt zij niets liever dan dat we samen blijven en ze zegt dat zij van mij houdt en met mij oud wilt worden. Maar ik heb oprechtheid nodig en dat krijg ik niet. En uiteraard wil ik dat die klootzak uit haar leven verdwijnt. Daarbij mis ik oprecht berouw en lijkt zij ook niet te vechten, haar ouders weten niets en ze zoekt hulp bij mensen die deze narcistische man op handen dragen. Heb haar nu een week niet meer gesproken, en rationeel denk ik dat deze relatie over is, maar emotioneel mis ik haar natuurlijk en wil ik terug naar 3 weken geleden. Toen er nog niets aan de hand was....

Bedankt voor het lezen en jullie eventuele reacties,

Groet, J

afbeelding van Time

Relatie direct beeindigen en

Relatie direct beeindigen en alle contact verbreken. Eens een vreemdganger altijd een vreemdganger. Het vertrouwen is weg en zal nooit meer 100% kunnen herstellen. Wellicht heb je er nu 'moeite' mee, maar over een paar weken zul je blij zijn dat je er vanaf bent. Wat moet je nou met zo iemand.... Direct aan de kant zetten!

afbeelding van jellysy

Ik snap jouw reactie. Maar

Ik snap jouw reactie. Maar betekent het dan altijd dat elke vreemdganger een slecht mens is? En dat er nooit bepaalde omstandigheden kunnen zijn die iemand tot een dergelijke daad zouden kunnen drijven? Dat elke vreemdganger een bikkelharde manipulator is die enkel en alleen aan zichzelf denkt? Sorry maar dat geloof ik niet. Uiteraard zou ik haar pas een kans geven als zij alles in haar leven wilt geven voor mij, haar fouten erkent, en er aan werkt. En daar is ze al aan begonnen door naar een psycholoog te gaan om inzicht in zichzelf en haar gedrag te krijgen. Ik zal haar echt niet zomaar terugnemen, en de relatie zal idd nooit meer zijn als voorheen. Maar zou zelfs sterker kunnen worden, juist als je iets dergelijks samen te boven kan komen. We maken allemaal fouten en vinden het fijn als anderen begrip kunnen tonen en ons kunnen vergeven.

afbeelding van Time

nee ik zeg niet dat elke

nee ik zeg niet dat elke vreemdganger een slecht mens is. Stel je word slecht behandeld door iemand en die persoon gaat dan vreemd kan je je daar iets bij voorstellen. Maar jij hebt haar niet slecht behandeld (althans dat zeg je iig niet). Er kunnen 1000 redenen zijn waarom iemand vreemdgaat en sommige zijn best te begrijpen wellicht. Het punt is dat het vertrouwen erna toch weg is en niet meer 100% goed komt, wat de reden van vreemdgaan ook is, ook al ben je het 'zogenaamd' zelf schuld. (ik ben zelf van mening dat mensen nooit 100% trouw kunnen zijn, wil niet zeggen dat die mensen er niet zijn maar ik geloof er niet in)

Nee dat word het niet, relatie wordt niet sterker. Je kan het zeker proberen maar ik weet nu al 100% zeker dat het geen stand gaat houden op de lange termijn als je dat wilt Glimlach Als iemand vreemdgaat op die manier zegt dat veel over de relatie, wat de reden ook mogen zijn. Of de persoon iets mist in de huidige relatie en jezelf de schuld geven slaat ook nergens op, en daarbij je bent wie je bent, take it or leave it(je gaat niet veranderen). Dezelfde irritaties en redenenen waarom mensen dingen doen komen weer opnieuw naar boven and so on. Conclusie: Haar bij het oudpapier zetten en opzoek naar een nieuwe Knipoog

afbeelding van Maurice v Bussel

Reactie

Vreemdgaan.

Mensen die vreemdgaan, loop ik liever voorbij.

afbeelding van Mo12345

Catch of the year!?

Even wat nuance hoor.

Je vergeet voor het gemak even dat je een zieke man bent met MS, je bent niet echt mr.perfect, eens?

Je haalt je dates van Tinder omg... en staat dan raar te kijken als ze ook niet perfect blijken te zijn. Je strooit met diagnoses: als een vrouw je niet moet is het een borderliner, of ze is autistisch but hey who cares, er zit een gat in!
Sorry hoor maar zo komt het wel op me over, je zeurt er lustig op los en vergeet voor het gemak dat je zelf óók uit de kneuzenbak komt.
Je gaat samenwonen als het een paar maanden echt goed gaat, hoe het voor die tijd ging is niet echt geweldig en een fatsoenlijk gesprek voeren onmogelijk. En toch doorsukkelen, waarom?

En dan komt het geroddel op gang: hoe haal je het in je hoofd om 'anonieme' tips na te trekken? En die zeurende vriendin, ook gek op ziektes de schuld geven heeft meer prioriteit dan wat je vriendin heeft te zeggen.
Zou het kunnen dat je door je MS (je verteld NIETS over de consequenties, wat MS is en of dat leuk is voor een partner, geen idee ik ben geen medicus).
Heeft het invloed op je seksleven? Kan het zijn dat ze voor goede seks niet bij jou moet zijn maar bij een notoire vreemdganger (niet jouw probleem he) die heel goed in bed is? Ik noem maar wat redenen, zelf zeg je dat jullie niet of nauwelijks konden communiceren, haar schuld, tuurlijk.
Kan best dat ze geen monogame relatie wil, als jullie niet kunnen praten over dergelijke dingen is het heel simpel: terug naar Tinder en over een poosje weer komen klagen dat je alleen zieke (jouw diagnose, niet van iemand die er verstand van heeft) dames iets met je willen.

Mijn vraag: wat is JOUW rol in deze verhalen, wat doe jij verkeerd of denk je echt dat jij God's gift to women bent met je MS? En ook: presteer je goed in bed? En dan niet volgens jouw idee maar dat van je Tinder-exen. Als je zegt: daar praatten we nooit over weet ik ook genoeg. Best pijnlijk om tegen een man te zeggen dat hij er echt niks van bakt zeker als je zelf denkt dat je fantastisch bent in bed. Zo'n lover heb ik ook gehad, toen ik zei dat ik nooit genoot van de seks tijdens en na de relatie wilde hij dat gewoon niet horen; hij dacht echt dat hij geweldig was en wilde dat blijven denken.
Laatste keer dat ik hem sprak rotzooide hij met zijn minderjarige dochters van zijn broer. Die hadden geen vergelijkingsmateriaal.... wat een loser.
Kijk eens in de spiegel en vertel wat er mis is met JOU.

afbeelding van Jatoch

Mo

Man wat een triest figuur ben jij. Zo hard oordelen op basis van je eigen zielige leventje. Laat deze mensen in hun waarde. Ze hebben waarschijnlijk veel tijd en moeite gestoken in het delen van hun verhalen.. Nee komt er een gefrustreerd mannetje die door zijn ex vriendin op zijn kleine pikkie is getrapt even vertellen hoe alles werkt. Ga is even lekker aan jezelf werken, want je hebt nog een hele hoop werk te verzetten zo te lezen. Neem even afstand van deze site. Je bent een zeer slechte raadgever dus kap daar gewoon lekker mee. Niemand in deze fase van ldvd zit op een pannekoek als jij te wachten.

afbeelding van Maurice v Bussel

Ey

Jatoch schreef:
Man wat een triest figuur ben jij. Zo hard oordelen op basis van je eigen zielige leventje.

afbeelding van Maurice v Bussel

Reactie

Sorry