zelfs geen vrienden kunnen blijven?

afbeelding van falconjp

Hey,

het is nu bijna 2 maanden geleden dat mijn vriendin het heeft uitgemaakt, ik had toen hier een verhaal geschreven hoe ik haar zou kunnen terugwinnen.
ik vorige weken een aantal mails nog eens gestuurd naar haar dat ik toch graag vrienden zou willen zijn en ofdat ze misschien eens zou willen meezeilen. vaak kreeg ik zelfs geen antwoord op mijn mails tot eergisteren ik een sms kreeg van kom je morgen eens naar hier dan kunnen we eens bijpraten.
dolgelukkig was ik en ik ging de volgende dag direct naar haar toe, toen ik haar gezicht zag begon ik mij al vragen te stellen.
Ze heeft me de hele tijd dat ik daar was zitten beschuldigen van dingen en me steeds zwaar zitten kwetsen.
toen ze moest gaan werken heb ik nog even met haar moeder gebabbeld die mij wel begreep en zij had mijn ex-lief verplicht om nog eens met mij te praten om alles eens te kunnen uitpraten.

Wat kan ik doen zodat we weer vrienden zouen kunnen zijn? ik mis haar nog altijd enorm en ik kan haar maar niet vergeten.
Bianca crols ik mis je!

afbeelding van LizanneLostLove

don't give up just yet

if it doesn't kills you it can only make you str0nger

ik hoop dat jullie vrienden kunnen blijven, zonde als al die goede herinneringen verdrongen worden door ruzie of onmachtsgevoel.
maar misschien als je bijvoorbeeld met een heel groepje iets gaat doen dta het dan wat makkelijker voor jullie beiden is, dan valt er misschien ook niet iets van stiltes want je hebt meerdere mensen om je heen. gewoon dat je het gezellig kunt hebben.
misschien dat jullie een paar dezelfde vrienden hebben of zo
ik hoop echt dat het goedkomt!

groetjes

afbeelding van falconjp

ok

Dit zal ik proberen bedankt voor je tip, en srr van de dubbele post