Zijn ex of ik??

afbeelding van Dtje9891

Enkele maanden geleden leerde ik een hele leuke man kennen. Hij was geïnteresseerd in mij, maar ik hield het af na enkele mislukte relaties. Ik was even helemaal klaar met mannen. Hij zocht contact en we hebben enkele weken geappt.

Aangezien zijn vriend een relatie heeft met een vriendin van me, zagen we elkaar weer op feestjes en leerde ik hem steeds beter kennen en was hij anders dan mijn eerste indruk. Hij liep na onze dates hard van stapel, kookte, nam me mee uit eten, vertelde zijn omgeving (ouders, vrienden, collega's) over mij. Hij was 2 dagen van slag. Zelfs zijn vrienden kenden hem zo niet en hij wist niet wat ik in hem los gemaakt had aangezien ik normaal gezien niet het type vrouw ben waar hij op valt. We zagen elkaar veel in korte tijd, kon helemaal mezelf zijn en alles bespreken en hij was heel serieus.

Nadat we veel samen geweest waren in korte tijd en dagen bij elkaar waren, gaf hij aan dat hij het even moest laten zakken. Hij wilde niet te snel gaan. Vond me leuk, maar moest nog het een en ander op een rijtje zetten voordat hij opnieuw kon beginnen. Hij en zijn ex zijn 5 maanden uit elkaar en zij speelt een spel met zijn gevoel. Verstandelijk weet hij dit en ze heeft hem vaak gekwetst, gevoelsmatig heeft hij t nog niet afgesloten. Dat hij nu iets voor mij is gaan voelen, maakt het voor hem heel verwarrend. Het feit dat hij heel eerlijk en open is, is fijn. Hij lijkt te schrikken van zijn eigen gevoel voor mij en het allemaal even niet te weten.
Maar wat moet ik er mee?

afbeelding van waterman

Hoi Dtje

Poeh.... chaotisch, he.....? Afstand nemen, rust zoeken, wachten waar hij mee komt. Niet te snel springen, zaakjes zijn nog absoluut niet stabiel.... Afstand houden..... Doorgaan met je eigen leven. En kijken of er iets van komt.

Dit zegt waterman altijd, he.... soms is het waar....
Sterkte!!!!
Waterman

afbeelding van Rebel

Als ik jou was zou ik even

Als ik jou was zou ik even afstand bewaren hoe moeilijk dat ook is.
Hij is er nog niet klaar voor, geef het de tijd. Als je nu overhaast zal het alleen op een teleurstelling uitlopen en dat zonde zijn.