Zijn gevoel voor een relatie is weg

afbeelding van xsherrie

Hallo allemaal..

Ik ben zeer verdrietig want gister is het uitgegaan met mijn vriend waar ik 7 maanden een relatie mee had. We hadden vaak ruzie, maar ook hele leuke en gezellige tijden. Ongeveer 2 weken geleden zei hij dat hij twijfels had over de relatie. En nu gister had hij het uitgemaakt via een brief.. maar heb hem vandaag wel gesproken.

Hij vertelde mij vandaag dat toen hij zei dat hij twijfels had, dat hij het eigenlijk al uit wilde maken, maar hij wilde nog wachten tot zijn gevoel voor de relatie weer terugkwam, maar die kwam niet. Dus hij twijfelde al veel langer dan ik wist. Hij zegt dat we teveel van elkaar verschillen qua levenservaring, relatie ervaring, normen en waarden en wat wel en wat niet goed is. Wel zegt hij dat hij nog van mij houdt en me nog steeds aantrekkelijk vindt. Als hij alleen was had hij alleen geen behoefte om bij mij te zijn en het gevoel werd steeds minder.

Ik ga hier kapot van, want ik mis hem gewoon super erg..
Ik ken hem nu een jaar en in dat jaar zijn we 4 maanden hele goede vrienden geweest voor we een relatie begonnen. We waren heel close, praatte elke dag en zagen elkaar vaak. En dat het opeens allemaal weg is kan ik niet beseffen.
Ik ben ten einde raad, want ik hou nog zoveel van hem.
Ik vind de reden van het uitgaan alleen nog een beetje vaagjes..

Heeft iemand misschien advies of hetzelfde meegemaakt? Ik zou hier graag over willen praten.

Sharon

afbeelding van lover71

herkenning

Ik herken dit wel.Het is mij drie maanden geleden overkomen.Ik mis haar nog elke dag maar krijg nu wel meer rust in mijn hoofd.Wij hadden zelden ruzie maar wel irritatie van haar kant.Ze had het al eens eerder uitgemaakt en ik had het nooit zien aankomen.De pijn die je dan voelt is niet fijn en je blijft met vragen zitten.Nu nog steeds is het voor mij niet duidelijk waarom de relatie is verbroken.Zij kan niet goed over haar gevoel praten en dan moet je soms maar dingen raden in je relatie.Als ik weer een relatie begin dan moet een vrouw die eigenschap toch wel hebben.Ik ben nog lang niet klaar voor een relatie.Eerst nog meer rust krijgen en ook een constante rust.Ik heb haar nu losgelaten ook door haar houding naar mij toe.Ik moest wel anders kom ik niet verder.Ook ik dacht steeds aan de leuke dingen samen en nog steeds mis ik mijn maatje maar ik heb nu de knop omgezet en ik hoop dat de dalen niet meer zo diep zijn.

afbeelding van xsherrie

Bedankt voor je antwoord. Had

Bedankt voor je antwoord. Had je vriendin dan ook iets gezegd over dat het gevoel voor de relatie weg was, maar het gevoel voor jou er nog was? Het is het vaagste wat ik ooit heb gehoord en ik snap het gewoon niet. Het is van mij nog zo kort geleden, dus ik vind het nog heel moeilijk om echt los te laten en ik kan het ook nog niet accepteren. Als ik het allemaal zo lees ben ik blij dat er meer mensen zijn met hetzelfde gevoel.
Bedankt voor je antwoord Glimlach

afbeelding van jan560

Ik heb vandaag net hetzelfde

Ik heb vandaag net hetzelfde meegemaakt, ze heeft me 2 maanden lang de hoop gegeven dat het terug goed kon komen en vandaag nadqt ik er zelf achter gevraagd heb weet ze opeens te zeggen dat er geen gevoelens meer zijn. Alle hoop op een keer de grond ingeslagen. Ik had het voelen aankomen maar wilde het gewoon niet beseffen. Nu weet ik eindelijk waar ik sta hoe pijnlijk het ook is, maar ik ga vooruit moeten en ik ga het achter mij moeten laten en de toekomst tegemoet zien. En dat moet jij ook doen. Het zullen moeilijke tijden worden maar weet dat het uiteindelijk altijd allemaal goed zal komen. Denk
er ook aan dat je niet alleen staat en dat met mensen praten helpt, maak niet de fout jezelf op te sluiten en kom onder de mensen zo voel je je eventjes goed. En dit gevoel zal op termijn langer en langer duren. Het einde vn een relatie doet nu eenmaal pijn voor degene die dit niet gewild heeft maar de scherpe kantjes van het verdriet zullen bot worden en uiteindelijk vervagen tot een herinnering die je uiteindelijk zal vergeten.