Zo logisch en toch een verdrietig gevoel

afbeelding van Pba1211

Na een aantal mislukte pogingen, in tussentijd werken aan jezelf (is volgens mij een modeverschijnsel intussen Glimlach )

Een nieuw leuk spontaan contact , oke ..ze is niet mijn "standaard" type ( bestaat dat ? ) , maar ze intrigeert me op een manier dat ik meniet vasthoud aan mijn "standaard", niet dat me dat ooit veel verder heeft gebracht overigens dus laat ik dat maar snel loslaten.

Dan volgt er een fijn, warm contact wat zich ontwikkelt in een beginnende relatie, no stress leuk contact gelijke ideeen en toch...daar komt dat gevoel ..
Het is leuk maar ....wil ik hier wel mee verder, als we bijelkaar zijn is het leuk, maar zo niet dan denk ik er wel aan maar vind ik mijn eigen ruimte ook best fijn eigenlijk.

Druk (te..?) met werk, sport, studie, eigen leven en nu tijd maken om te investeren in de relatie....
Ik "lek" energie danwel heb domweg net voldoende om de dag rond te komen.

Na slechts 3,5 week besluit ik dan toch om mijn eigen leven eerst beter aan te pakken en samen komen we tot de conclusie dat zij als eerste weer uit mijn leven gaat.
EN heowel ik denk dat het een juiste besiissing is, baal ik ervan , heel erg...

Ik moet het nu goed doen en mezelf (en haar) de ruimte geven om dit te verwerken , het waren slechts 3 weken toch, dus dat moet niet zo moeilijk zijn....(denki je..?)
Waarom voelt het dan zo verkeerd... een gezamenlijk besluit , goed doordacht en toch....

Bah

afbeelding van Najadan

Logisch en gevoel

Gevoel en verstand zijn het helaas niet altijd eens. Snap je stappen en je redenering. Maar ook dat je gevoel zich niet altijd de logische stappen houdt. Heb je spijt van je beslissing? Of had je vooral gedacht dat het anders zou voelen?

Dat je ruimte voor jezelf nodig hebt, zegt toch niks over je gevoel voor haar? Dat zat kennelijk dieper dan je dacht? Geen bindingsangst?

Nou ja, hier heb je waarschijnlijk ook niks aan. Wilde even reageren gewoon. Ben maanden stuk geweest van een 'relatie' van een week.

Sterkte, wat je ook doet

afbeelding van Nientjuh1

Pba

Lastig, want het was “maar” 3 weken.
En waarom denk je dat je het niet kan combineren? Je bent te druk, oké. Maar kan je sommige dingen niet samen met haar doen!? Of elke dag bellen en kijken wanneer je kan afspreken. Misschien blijven slapen, dat je haar nog ziet. Lekker tegen elkaar aankruipen. En verder je eigen ding doen. Heb je alle opties al bedacht? Zij past echt nergens tussen?
Als dat zo is betekend het dus dat ze het niet waard is en je de juiste beslissing hebt genomen. Dat betekend ook dat je het los moet laten en door moet gaan. Kan je dat niet heb je waarschijnlijk niet de juiste beslissing genomen.
Lastige situatie.