Zo moe

afbeelding van Boo

Toen ik 15 was leerde ik 'de liefde van mijn leven' kennen. De volgende 7 jaar moest hij nog maar in mijn buurt komen of ik stond te trillen op mijn benen. En daar maakte hij graag gebruik van. Zodra hij zin had in iets waar ik niet bij paste dumpte hij me om nadat hij zijn zin had gehad terug te komen. En ik was gewoon niet in staat NEE te zeggen.

Na heel wat agressie en jaloersie besloot ik met iemand anders iets te beginnen. Maar ik bleek nog steeds niet bestand tegen de charmes van mijn ex. Ik stond niet meer te trillen op mijn benen maar kon nog steeds niet NEE zeggen.

3 jaar geleden hadden we een ongelukje of verrassinkje zoals ik mijn zoon liever noem. Ik besloot mijn ex terug een echte kans te geven...helaas. Hij dumpte me weer omdat ik niet gelukkig genoeg was! En dat was ik inderdaad niet. Ik stond dus op straat met een ziek kind en zonder werk. Hij gaf me 100 euro per maand. En toch liet ik hem er terug in maar ik was weer niet gelukkig genoeg en hij dumpte me weer. Als je niet eens sorry hoort omdat de vader van je kind je heeft geslagen als je zwanger was, je op straat heeft gezet met een ziek kind en je financieel de dieperik in heeft gegooit verwacht je iets meer van deze dan wat hij deed! Zijnde mijn gras afrijden en via sexsites betalen om zich af te rukken op zijn PC! Detail! Voor ik zwanger was hadden we veeeeel sex sindsdien niet meer... Nu woon ik alleen met mijn zoon, mijn auto heeft het begeven en ik vind geen job hier in de buurt. Op een datingsite zag ik dat hij het 'zonnetje in zijn leven' zoekt! Het doet nog altijd verschrikkelijk veel pijn! Ik weet niet waarom! Hij heeft mij veel te veel aangedaan om ooit nog te kunnen goedmaken al zou hij ECHT zijn best doen. Het moeilijkste is dat ik hem zal moeten blijven zien omdat we een kind hebben. Elke keer zit ik te wenen. Mijn zoontje is nu zelfs liever bij hem omdat hij wel gelukkig is en ik toch meer depri rondloop. Ik ben de pijn zo moe!!

afbeelding van Sharkane

Hey Boo, Wat een rotverhaal!

Hey Boo,
Wat een rotverhaal! Waarom hebben ze zoiets als liefdesverdriet uitgevonden? Daar zou ik dan wel een hartig woordje mee willen spreken.

Het is moeilijk nee te zeggen als je voor iemand een zwak hebt.
Dat kan ik begrijpen. Maar heb eigenwaarde! Als hij je steeds maar gebruikt moet er toch een lichtje gaan branden met: ik ben zo veel meer waard? Iemand die mij ook net zo hard nodig hebt.

Ik denk dat je ook liever iemand hebt die voor jou gaat en wél bij jou blijft. Maak die droom dan waar. Probeer alleen met hem contact te houden ivm jullie zoon en probeer het uit je hoofd t zetten.
En dat is moeilijk met zoveel zorgen en dan verlang je naar vroeger.

Maar heb eigenwaarde, je verdient 't toch om gelukkig te zijn?! Probeer dan dat geluk op te zoeken. Haal je uit die sleur!
Makkelijker gezegd dan gedaan... maar probeer het.

Sterkte

afbeelding van Boo

Nagel op de kop

Hey Sharkane,

Ja ik heb nogal met mijn voetjes laten spelen, he. De laatste tijd ben ik heel veel op zoek geweest naar redenen waarom iemand is zoals hij. Op een site las ik verhalen over samenleven met narcisten. Wel dit waren allemaal perfecte omschrijvingen van mijn relatie met mijn ex. Eerst zorgen ze ervoor dat je je zalig voelt en doen ze alles voor je. Dan breken ze je helemaal af en kunnen dan met je doen wat ze willen. Zelf ben je ondertussen te onzeker geworden om nog iets te ondernemen. Nu probeer ik mezelf en mijn leven terug op te bouwen maar de vernederingen en dat verlies van zelfvertrouwen wegen heel hard door.
Ik probeer trots te zijn op het feit dat ik er van weg geraakt ben. Nu moet ik nog een leven opbouwen waar ik trots op kan zijn en dat lukt niet zo makkelijk. De dag dat ik terug werk gevonden heb zal denk ik wel een turning point zijn.
Thanks Sharkane