Zo moeilijk

afbeelding van Steph

Hey iedereen..

Help me ik weet echt niet wat ik moet doen.. Gisteren even gehoord op sms en hij wilt me langs de ene kant terug maar hij zegt dat het niet gaat door zijn ouders. Ik wil hem echt niet kwijt.. Hoe ga ik hier het best met om. Ik zou graag terug die mooie momenten samen beleven. Ik ga er kapot aan.. Verdrietig

afbeelding van T16

Ik denk dat je voor nu sterk

Ik denk dat je voor nu sterk moet zijn.
Ook als je hem terug wil is de beste manier om dat bericht te negeren voor nu. Enerzijds om dat hij op die manier niet meer directe toegang tot je heeft, en anderzijds omdat jij de controle kan terugpakken over wat er gebeurd.

Ik begrijp je situatie, een van mijn exen had ook een andere afkomst en dat is enorm lastig. Ik had uiteindelijk 5 jaar een relatie met die jongen en enorm hard gewerkt voor het respect van zijn ouders. De koran gelezen etc etc.
DIe dingen hebben tijd nodig. Het punt is, liefde laat zich niet afdwingen. Het is er, of het is er niet. ALle dingen er om heen zijn bijzaak.

Je moet altijd goed kijken naar hoe veel moeite iemand in je stopt, daar haal je al je antwoorden uit. Op het moment dat een man je zo "makkelijk" aan de kant kan zetten en enkele dagen later contact op kan nemen met dat hij je wil zien - ben je zijn speelbal geworden.
Ik zou daar voor hoeden als ik jou was. Probeer afstand te nemen voor nu. Het gaat recht tegen je gevoel in, je bent bang dat dat hem van je afduwt. Niets is minder waar.