Zo (sp)(b)reekt mijn hart...

afbeelding van de dromer

Sorry voor de sms van vannacht... was niet de bedoeling, maar voelde me echt niet goed & wilde iets van zorgzaamheid van jou horen.
Is dat zo gek? We zijn dan (helaas) geen stel meer, maar jij bent wel degene die mij het allerbeste kent en aanvoelt(de), zeker op angstige momenten.
Nu las ik dat je naar de ..... bent, & ik hoop van harte dat je het naar je zin hebt, maar kan niet anders zeggen dan dat ik het heel onaardig van je vindt dat je in de afgelopen maanden niet eens 1 keer kort antwoord hebt gegeven op mijn berichtjes...
Ik weet dat jij geen contact wilt tot weet ik veel wanneer, maar hoop dat jij snapt dat jouw manier van met mij omgaan voor mij ongeloofwaardig overkomt! Ik was jouw lief & nu ben ik niets?!
Je hanteert een extreem botte bijl, één die ik beslist niet verdiend heb! Vanmiddag stond ik verdomme nog met tranen in mijn ogen een souvenir voor je uit te zoeken, niet als 'lief' zijnde, maar gewoon als goeie vriendin, 1 die ik niet uit mijn leven wil hebben gewist!
Ik weet het niet meer .... Ik snap niet waarom jij mij zo hard laat vallen, ik snap jouw keiharde zwijgen op bepaalde kwetsbare momenten van mijn kant niet en ik snap niet wat er gebeurd is en waarom...
Kortom, wees alsjeblieft eens dapper genoeg om iets terug te schrijven, maakt niet uit wat. Al breek je mijn hart in miljoenen stukken, maar wees eerlijk tegen me. Gun me tenminste dat stukje respect, tenslotte heb ik altijd alles voor jou over gehad!(nog steeds)
Jouw zwijgen maakt me kapot, ik mis je meer dan ooit maar je bent onbereikbaar, gelijk een geest:( (Tussen jou en mij, deze hele vakantie had me gestolen kunnen worden, kan er niet van genieten Verward )
Goed, ik ga maar slapen... wellicht dat deze nachtmerrie morgen over is! Cu in my dreamsXx

afbeelding van Jeannette

De dromer

Hoi dromer

Wat mooi geschreven!
Wat is het ellendig hè,als je geen antwoord meer krijgt.
Je verlies niet alleen je liefje maar ook je maatje dat doet dubbel zo veel pijn!

Ik wens je heel veel sterkte
Jeannette

afbeelding van rozenblaadje

@dromer

Hey dromer

Doet inderdaad heel veel pijn! Maar toch denk ik (voor mezelf is dat toch zo) dat het de beste oplossing is om vooruit te geraken en dat is geen contact meer (toch niet nu). Heel heel heel erg moeilijk, maar wel het beste... Ik heb zelf ook al vanalles geprobeerd Knipoog Schrijf het maar gewoon van je af, maar stuur het niet naar haar. Laat ze jou ook maar eens missen! Sterkte! Liefs

afbeelding van BlueEyes

Hey dromer, Ik leef met je

Hey dromer,

Ik leef met je mee! Wens je veel kracht, innerlijke kracht om erover te komen, om je te helpen geen contact te zoeken, om je te helpen los te laten, om je te helpen te ontwaken van deze nachtmerrie, om je te helpen Glimlach

groetjes

afbeelding van Zaza

Dikke knuffel voor jou !!

Dikke knuffel voor jou !!

afbeelding van Kareltje

Het spijt me kerel,Heb je

Het spijt me kerel,

Heb je andere blogs gelezen, 10 jaar leeftijdsverschil? Hoe kan je verwachten dat ze net zo volwassen reageert als jij beweert te doen? Ik zou zeggen kijk eens in de spiegel, keur je jou handelen goed? Ik namelijk niet, je blijft haar maar opzoeken en opzoeken.:

De jonge dame, zit gewoonweg niet op het zelfde level als jij. Jij bent opzoek naar een gesetteld leven, terwijl het meisje wil genieten van der leven. Als je weer contact met haar wilt, zou ik mij iets minder gebroken opstellen. Prima dat je je zo voelt! Maar om nu iedere keer de slachtoffer-rol aan te halen, en te vertellen hoe perfect je was, is verre van een goede oplossing!

De dame zit niet te wachten op het feit dat jij der verteld 'hoe fout ze bezig is', ze zou veel liever horen, hoe moeilijk het ook is, dat ze een goed besluit heeft genomen.

Wie de schoen past trekken hem aan, je wilde dapper zijn door de generatiekloof te overbruggen dan moet je ook de 'volwassen vent' zijn die de consequenties aanvaard, en doorgaat met zijn leven!

afbeelding van Bleu moon

@ kareltje

Beste Kareltje (oftewel B2D),

Nu wil ik toch graag even reageren. Je hebt het over een generatiekloof. Denk jij dat tien jaar een generatiekloof is? Denk je nu echt dat bovenstaande ook maar iets te maken heeft met leeftijd? Tuurlijk is zij jong, maar dat is hier verder niet relevant. Bovendien, hoe goed ken jij deze twee mensen om te spreken van een generatiekloof??? Ik heb relaties op de klippen zien gaan waarbij het leeftijdsverschil kleiner was, maar de kloof groter! Ik ben zelf getrouwd met een twaalf jaar oudere man, ik was zestien toen ik hem leerde kennen, ben inmiddels 45. Van een generatiekloof is echt nooit sprake geweest. Deze zogenaamde kloof is een aanname van jou. Op aannames kun je iemand niet goed adviseren. Als je al zou moeten adviseren... en als je het doet, kan dat ook vriendelijk... Je kunt iemand toch ook gewoon zijn verhaal laten doen en hem sterkte toewensen?

Je hebt het over de jongedame die niet op hetzelfde level zou zitten. Mij is duidelijk dat jij en de dromer op een verschillend level zitten, jullie zijn gewoon twee totaal verschillende types en dat maakt ook niets uit. Ieder ervaart zijn verdriet op zijn eigen manier en ieder verwerkt het op zijn eigen manier. Verdriet kun je niet, echt nooit, op een weegschaal leggen.

En ja, ook de dromer moet door en dat gaat echt wel gebeuren. Misschien niet zo snel als jij (ik ken je verhaal verder niet), maar gewoon in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Gun hem dat en laat hem in zijn waarde.

Moon

afbeelding van Bleu moon

@ de dromer

Knuffel

afbeelding van vlindertje59

Is Kareltje B2D? huh???

Is Kareltje B2D? huh???

afbeelding van Kareltje

Nee dat ben ik niet, vroeg me

Nee dat ben ik niet, vroeg me al af wie dat is en waarom ik als hem/haar gezien word.

afbeelding van vlindertje59

Ja vraag ik me ook af en het

Ja vraag ik me ook af en het is/was een hem die afgelopen weekend de site verlaten zou hebben.

afbeelding van B2D

Ben er nog hoor, wat schattig

Ben er nog hoor, wat schattig dat me naam hier nog rondspookt als mensen wat neer zetten. Missen jullie me zo erg?!

Vanwaar die 'zou' vh weekend de site verlaten? Ben ik persona non grata, geworden?!

afbeelding van vlindertje59

nee haha gekkie. Niet alles

nee haha gekkie. Niet alles zo letterlijk nemen hoor Lachen

afbeelding van ikke3

nee geen png

Ne geen persona non grata, maar wel iemand die zich duidelijk niet aan z'n woord houdt. Als je zegt ik ga weg van deze site, dan verwachten wij ook dat je het doet. Misschien is dat voor mensen met liefdesverdriet wel heel ondraagelijk. Mensen die hun woorden niet nakomen!!! De meeste die hier zitten hebben ooit gedacht een toekomst op te bouwen met iemand en dat is door omstandigheden mislukt. Dus die woorden zijn niet waargemaakt. Als er dan mensen zijn die hier ook nog eens dingen vertellen die ze niet waarmaken kan dat scheve gezichten geven. Teleurstelling op teleurstelling.
Eerlijkheid duurt het langst!! En in het geval van de dromer, zwijgen betekent vaak dat iets niet verwerkt is. Hoe graag je ook contact wil, als de ander dat niet wil of kan (door welke reden dan ook), accepteer het!!! Je kunt er toch niets aan veranderen en het kost jezelf alleen nog maar meer energie.
En dan probeer je het gewoon over een half jaar nog een keer, hoor je niets, weet je weer voldoende. Tot het moment dat je zelf zover bent dat je er geeneens behoefte meer aan hebt.