Zomer

afbeelding van Gast

Ik zal het eerlijk zeggen: Mijn zomer was leuk. Ik heb wat aardige mensen ontmoet, veel gedaan, etc.

Zoals verwacht ben ik nog steeds even kansloos. Weer een zomer alleen doorgebracht, niet dat ik anders had verwacht...

De meid die mijn vriendin had moeten zijn is nog steeds met haar vriend, die haar als shit behandelt, emotioneel chanteert en gebruikt voor seks. Alleen omdat hij 3 lieve dingen tegen haar heeft gezegd toen zij het zwaar had, haar eerste ''grote liefde is'' en elke week een paar uur aandacht aan haar besteed, waarvan de meeste in bed.

Ik voel de wederzijdse band tussen ons. We passen haast perfect bij elkaar, we doen zon beetje alles met elkaar, maar net niet vreemdgaan. De grens lijkt soms ver te zoeken. Ik walg van haar ''vriend''. Hij verdient haar niet en ze zou bij mij moeten zijn...

Ik ben maar de ''zielige jongen'' die altijd alles alleen moet doen. Altijd ben ik maar te laat. Elke keer zijn ze bezet of hebben ze geen interesse, terwijl ik een onwijs lieve en eerlijke jongen ben met meer zelfrespect dan de rest, die maar een beetje rondneuken en liegen om geliefd te zijn. Ik geef het niet eerlijk toe, maar ik wens die vriend echt het ergste toe.

Altijd is de tijd tegen me. Ik word er zo gefrustreerd van. Ik verdien iemand die echt om mij geeft, maar ze komt maar niet. Elke keer weer is iemand anders me voor, die doet alsof die van haar houd, waardoor ik altijd zal verliezen van anderen. Het licht niet in mijn natuur om iets kapot proberen te maken, maar ik weet niet hoe lang dat nog zo blijft. Uiteindelijk zwak zelfs ik af en wordt zo bitter...

Kortom: Ik haat players, leugenaars, etc. die mijn kans op liefde afnemen. Ik verdien iemand voor mezelf en ik ga daar niet voor afglijden tot hun niveau!

afbeelding van sunny1

Uiteindelijk zwak zelfs ik af

Uiteindelijk zwak zelfs ik af en wordt zo bitter...

Dit schrijf je maar.... je bent al bitter! Het lijkt wel of heel de wereld jou geweld aandoet! Maar dat zal toch niet zo zijn zeker? Ben het wel met je eens hoor Het relatie circus is niet tof.. over elkaar lullen, haat jaloezie (vind ik de ergste) geen respect naar elkaar (of vind ik die nou het ergst..) maargoed.
Mijn manier is om het langs me te laten afglijden, denk je eens in. daar ga je je toch niet druk om maken als je er niks van meehebt. Veel mensen doen nu eenmaal zo, laat ze! Je schrijft dat 'ze jou elke keer voor zijn'nou dan was dit niet voor jou bestemt.. ga gewoon leuke dingen doen, en focus je niet zo erg op het hebben van een relatie.. dan komt het vanzelf wel eeen keer goed!!
Suucces

afbeelding van petals

ik proef heel veel verdriet

ik proef heel veel verdriet en verbittering in jouw reactie.
Schrijf je frustratie vooral hier van je af, ik kan ook van dat soort momenten hebben en je moet het ergens kwijt. Maar als je merkt dat je die gevoelens dagelijks hebt, zou ik je aanraden om hier eerst eens serieus mee aan de slag te gaan, desnoods met hulp. Ik herken er wel wat van. Ook ik heb het gevoel dat ik heel graag wil geven, dat mensen dat niet zien, na een aantal relaties heel verbitterd achtergebleven met het gevoel waarom krijg ik nou niet wat ik verdien. Ik ben nu 30 en zou heel graag, dolgraag ook een keer een gezin willen opbouwen. Maar dat is nou eenmaal op dit moment niet zo. In de loop der tijd heb ik dat met heel wat moeite soms, leren accepteren en ben ik gaan werken aan persoonlijke groei. Je maakt je eigen leven kapot, want de verbittering verteert je hart, en je maakt bovendien de kans op een positief contact met iemand die wel om je geeft kleiner. Je zal het op een gegeven moment ook gaan uitstralen dat je niet lekker in je vel zit. Beter kun je niks verwachten, blij proberen te zijn met jezelf en wat die players uithalen en hoe de meiden daarop reageren, tja. Je verandert er helemaal niks aan. Het enige wat je kunt doen is erover praten met dat meisje, en als ze niet weg gaat zou ik voor je eigen goed maar gewoon het contact zoveel mogelijk afhouden, want je hebt alleen jezelf ermee.

Je schrijft alsof de halve wereld jou de kans op liefde afneemt en je veel beter verdient. Even heel direct: heel wat mensen krijgen niet wat ze verdienen. Wat is verdienen? Heb ik gekregen wat ik verdien? Wil lief zijn en veel te bieden hebben zeggen dat je automatisch iemand verdient? Ik weet zeker dat jij niet lief wil zijn alleen maar omdat je iemand wilt hebben, maar omdat je gewoon zo bent. Nou, wees gewoon wie je bent, zorg dat je die verbittering kwijtraakt, leef je leven. Het zijn niet die players die de liefde van jou afpakken, het is gewoon nu even niet anders, het is not meant to be, dat meisje over wie jij het hebt zal er toch echt zelf achter moeten komen en daarbij zal ze wellicht flink op haar bek gaan maar wat kan jij eraan doen?

afbeelding van Dirk30

Weet je wat jij moet doen......

Weet je wat jij moet doen? Werken aan je zelfvertrouwen. Geloof me, ik was vroeger ook zo, geen zelfvertrouwen. Vrouwen hebben dit snel door. Ze houden wel wat van verlegenheid maar de meesten willen een man die staat in het leven. Je kunt zelfvertrouwen krijgen door je te focussen op iets dat je graag doet, waarin je desnoods uitblinkt en vooral dat je zelfvoldoening geeft. Hierdoor krijg je zelfvertrouwen. En als je zelfvertrouwen hebt ga je je zelf ook ni meer als een 'loser' zien.