Zoveel pijn, niet meer willen leven.

afbeelding van Azra55

liefdes verdriet heeft iedereen wel, heel veel mensen kunnen erover praten of bij iemand uithuilen. Ik heb geen schouder om op uit te huilen of een persoon waar ik mijn gevoelens mee kan delen.

Ik ben een Turks meisje van 20.

Ik kreeg mijn eerste vriendje op mijn 16e, het was een goede vriend en vond me al heel erg lang leuk. Hij had me al eerder 'verkering' gevraagd maar ik wilde onze vriendschap niet op t spel zetten. Op mijn 16e kwam hij een keer met ; waarom probeer je het niet? als het niet gaat kunnen we altijd nog vrienden blijven. Wat kan er nou mis gaan? Zo gezegd zo gedaan. Heel veel van mijn vriendinnen hadden en vriendje toen dus ik dacht ajoh wat kan het nou kwaad. Hoe kon ik weten dat dit mijn grootste fout kon zijn?

Eerste 7 maanden gingen het goed, mensen zouden het bijna perfect kunnen noemen van buiten af. Nooit ruzie, nooit discussie. Ik was niet verliefd op hem, vond hem zeker wel een leuke jonge, maar 'verliefd' gevoelens waren er niet en daardoor twijfelde ik wel aan onze relatie. Ik had hem liever als mijn oude goede vriend. Een keer vroeg hij mij of ik naar zijn huis wilde komen. Want zijn moeder wilde me graag zien. Ik wilde dat liever niet dus had het een paar keer afgewezen. Na een paar keer vragen dacht ik oke, het is best wel gemeen tegen over zijn moeder als ze me elke keer wilt zien en ik tegenspreek.

Dus kwam ik daar thuis, voor het eerst, in een jongen zijn huis. Z'n moeder was er niet. 'ze kon niet komen'. Hij zei kom naar boven. Ik was jong, ik had geen enkel verkeerde gedachte in mijn hoofd. We begonnen te praten over alles en nog wat en we lagen op bed. Op een gegeven moment begon hij over onze relatie te praten en dat hij wist dat ik twijfelde aan mijn gevoelens. Hij begon over andere mensen te praten, hij zei ze hebben 'kleine dingen gedaan' en daardoor is hun band sterker geworden. Na zeker 45 minuten daarover te praten heeft hij mij soort van 'overgehaald' om aan mij te zitten. Het duurde misschien 10 seconden en ik zei meteen ik wil dit niet. Ik voelde me zo vies en wilde niet meer dat hij aan mij zat.

Een maand later, we hebben er nooit meer over gehad, vroeg hij of ik film wilde kijken bij hem thuis. Nou gingen we naar boven, geen laptop of TV te zien. Begon hij over de eerste keer dat ik bij hem thuis kwam. Na zoveel praten zei hij ik begrijp dat je t niks vond toen, alles was voor t eerst blabla en hij haalde mij alweer over. Hij begon weer aan me te zitten en na paar dingen kapte ik het weer af, hij mompelde en stopte ermee.

Een tijd later zei hij weer of ik bij hem thuis film wilde kijken, maar dit keer echt. Hij zag in dat ik het zeker niet wilde en hij had mij belooft dat we film zouden kijken. Ik kwam bij hem thuis en ging op zijn bed zitten, hij kwam naar me toe alsof hij een kus zou geven, ipv dat deed hij in 1 keer zijn hand in mijn broek (ik had een harem broek aan dus dat is uitrekbaar) ik schrok ervan duwde hem weg en zei ; *** op. t moment dat ik dat zei trok hij van mijn haar van bed af. Hij begon me te slaan en uit te schelden voor hoer. Hij zei dat ik op meerdere jongens viel omdat ik hem niet wilde. Ik ben die dag mishandelt voor het eerst in mijn leven. Ik ben getrapt in mijn maag en ben flik geslagen. Zijn moeder kwam thuis en hij zei tegen mij ; waag het niet om geluid te maken, ik ga weg met mijn moeder nadat wij weg zijn WhatsApp ik jou en ga jij via de achterdeur uit huis. Ik hield me stil omdat ik zo graag wilde dat hij wegging.

Nadat ik thuis was had ik hem van alles verwijderd en had ik gezegd dat ik niks meer met hem wilde te maken hebben.
Zomer kwam er tussen dus ik had helemaal geen last meer van hem. Eerste dag van school stond hij voor mijn school. En zei dat ik in zijn auto moest komen zitten anders zou hij me voorschut zetten voor school. Ik deed wat hij zei. Dit ging heel lang door. Hij begon mij met bedreigen en chanteren, ik kwam niet van hem af. Hij zei dat als ik naar mijn ouders zou gaan hij tegen hun zou zeggen dat ik ben ontmaagd door hem en dan zou ik met hem moeten trouwen. Door angst heb ik mij 3 flinke jaren stil gehouden, 3 jaar vol pijn, haat en woede.

Na 3 jaar zei hij dat we moesten verloven. In die 3 jaar was ik zo kapot en wist ik zo zeker dat ik niet van hem afkwam ik liet t maar gaan. ik was verlooft met hem. Mijn nieuwe schooljaar begon, net als elk jaar vol met pijn en woede. Ik leerde een jonge kennen. Raad eens ; Ja hoor, ik begon gevoelens voor hem te krijgen. Maar in mezelf dacht ik nee. Dit zijn dromen en dit zal nooit echt gaan gebeuren. Het was een Nederlandse jonge. Ik dacht bij mezelf mijn verloofde vermoord mij als ik zeg dat ik verliefd ben geworden. Maar hoe vaker ik hem sprak, hoe gekker ik werd op hem.

En toen ja hoor, ik kreeg schijt. Schijt aan alles en iedereen en mijn ouders. Ik werd alles zo zat dat ik begon tegen te werken. Na zo een lange tijd begon ik tegen te werken ik was er klaar voor om alles te verliezen voor de jonge waar ik verliefd op was geworden. Alles was wederzijds.. hij heeft mij zo erg geholpen door die tijd. Na een lange tijd doen en problemen en weer pak slagen kwam ik eindelijk soort van van hem af.

2 maanden later kreeg ik met de jonge waar ik verliefd op was. Ik was zo gelukkig en zo blij (tussen door werd ik nog heel erg gestalkt door mijn ex en t moment dat hij me op straat zag schold hij me uit of stapte hij uit om mij te slaan). Ik was klaar om mijn leven te delen met mijn nieuwe vriend (die noem ik even B). Hij had mij geholpen om van hem af te komen. Ik voelde me verschuldigd. Ik was in de wolken. Maar ik had iets heel ergs gedaan. Toen ik voor t eerst contact met hem kreeg had ik gelogen. Ik had gelogen dat ik was ontmaagd door mijn ex. Zoiets doms zou niemand doen! maar ik had t gedaan. Want ik was een Turks meisje die 3 jaar had met een jonge. Ik wilde niet schijnheilig lijken. Ik weet het klinkt zo stom kan mezelf wel door mn kop schieten door zo een domme leugen.

En toen werd ik echt ontmaagd.. door mijn vriend.. door de jonge waar ik zo verliefd op was.. Hij wist het niet. Hoe kon ik zoiets toelaten zonder dat hij t wist, misschien zou hij geen eens een turks meisje willen ontmaagden? Hoe dom kan je zijn. Ik had gelijk al spijt van wat ik had gedaan en durfde hem daarna ook niet meer de waarheid te vertellen. Hij begon elke keer te zeggen dat hij toch geen meisje wilt ontmaagden blabla. hij maakte t alleen maar moeilijker en moeilijker voor mij.

Op een dag barstte ik uit en vertelde hem dat hij me had ontmaagd. Hij geloofde me niet. en TOEN begonnen de echte problemen. We hadden pas 3 maanden. Heel zijn vertrouwen was in mij weg. Hij begon als een echte turkse man te denken. Hij geloofde me niet. Maanden gingen voorbij en soms werd hij boos en schold me uit voor hoer. Maar ik wist het hij hield ook echt van mij maar hij werd gek van zijn eigen wantrouwen. Hij haatte maar kon ook niet zonder me. Hij deed zijn best.. maar wie kan nou verder met een relatie waarin er geen vertrouwen is. Hij had bewijzen nodig maar die kon ik hem nooit geven. Want wat nou? vraag t je me ex zou hij me zwart maken en zeggen nee ik heb dr ontmaagd.

Dit is een jaar lang zo doorgegaan.. de persoon die ik nooit kwijt wilde waar ik toekomst mee zag keek me niet meer aan als toen, hield niet meer van me als toen.. alles was weg. Op een dag kwam mijn vriend mijn ex tegen. En vroeg hem alles. Mijn ex gaf t toe, hij zei dat hij boos was toen hij alles zei en gaf toe dat hij mij niet ontmaagd had en geen naaktfoto's van mij had (want dat had hij ook gezegd). mijn vriend vertelde mij dit en ik werd zo blij. ik dacht EINDELIJK. bewijs van de persoon zelf dat ik niet ben ontmaagd door hem. Ik dacht na een jaar wachten wordt ik beloond.

Maar nee.. mijn vriend was toen ook echt blij en een dag later zei hij ; ik kan niet met je leven. mijn gedachtes zijn zo erg verandert naar jou. Hij heeft aan jou gezeten 'kleine dingen' hebben jullie gedaan. Het boeide hem geen eens dat t was afgekapt en dat het maar zo kort had geduurd, dat ik daarna werd mishandelt.
Volgens mijn vriend ben ik een makkelijk meisje waar mensen slecht over praten. Omdat ik bij mijn ex eerste keer thuis al toe heb gelaten dat hij aan mij mocht zitten.

Gisteren heeft mijn ex t uitgemaakt en mijn verdriet en pijn kan ik niet uitleggen. ik eet niks, lach niet en ben bang dat ik niet verder kan leven zonder hem. Als een Turks meisje heb ik een heel erge zonde gemaakt en ben ik een schande voor iedereen. Ik wilde zo erg dat ik met hem zou beeindigen want dan zou t niet zo heel erg zijn..

En nou zit ik hier te typen met tranen in m'n ogen, met gevoelens dat ik geen enkel dag wil verder leven. Denk ik na 3 jaar hel eindelijk iets moois mee te maken, zo mooi was het, zo echt.. en nu na 16 maanden relatie is het uit.. Hij had er geen moeite mee.. hij zei dat hij gelukkig wilde zijn en dat hij dat niet met mij kon zijn..

Bedankt voor de mensen die dit lezen, ik kan dit bij niemand kwijt.. behalve hier..

afbeelding van Vonkietjuh

Heey, kop op, Het komt goed

Heey, kop op,

Het komt goed met je! Dat is nu makkelijker gezegd dan gedaan, het is voor mij ook al lastig omdat ik niet weet hoe het is om in jouw situatie te zijn. Ik snap dat het ontzettend pijn doet, maar je hebt wel twee relaties gehad waarbij je bruut aan de kant gezet bent. Je verdient iemand die echt om je geeft en niet om elk klein dingetje al bij je weggaat, beide partijen moeten er om vechten in een relatie. Word jezelf, zoek je troost bij je vrienden en denk pas weer later aan een relatie. Immers, je kan pas van een ander houden als je eerst van jezelf houdt Knipoog. Heel veel sterkte!

afbeelding van En_weer

@Azra55

Jeetje.

Wat een heftig verhaal.

Je bent misbruikt (je seksueel laten aanraken zonder jouw uitdrukkelijke toestemming, je bent mishandeld, gechanteerd en gemanipuleerd. En vervolgens in de steek gelaten van de jongen die jij ervaren hebt als jouw redder. Ik vind het niet goed te praten dat hij je om deze reden achtergelaten heeft. Dat hij je maagdelijkheid heeft mogen nemen lijkt me juist een bijzonder iets.

Hou je het een beetje vol?

afbeelding van waterman

Hoi Azra

Allereerst wil ik je zeggen dat ik het heel dapper vind dat je je verhaal hier neerschrijft! Allemaal nogal heftig, en allemaal nogal ingewikkeld he.

De belangrijkste vraag, volgens mij, is wat je zelf vind en wat je zelf wilt.... Wat wil jij? Hoe erg vind jij zelf dat je inderdaad een heel erge zonde begaan hebt? Wat vind jij er eigenlijk zelf van?

Let wel, je hoeft hier geen antwoord op te geven. Wij hoeven geen antwoord. Maar voor jezelf moet je volgens mij dat soort vraagjes stellen.

Als mensen je uit gaan maken voor "te makkelijk meisje" en andere (ergere) dingen, dan wordt van groot belang dat je zelf weet wat eigenlijk je morele kompas is. Welke dingen JIJ wel en welke dingen JIJ niet aanvaardbaar vind. JIJ. Wat jij vindt..... En als jij eigenlijk vindt dat je niet een heel erge zonde begaan hebt, en eigenlijk wel gedaan hebt waarvan jij dacht dat het zinnig was, dan horen andere mensen daar niet zo hard over te oordelen. Zowiezo horen ze niet zo hard te oordelen...... En moet je jezelf maar een beetje afsluiten voor het oordeel van anderen, die eigenlijk net zo hard aan deze situatie hebben meegewerkt. Dus wie zijn zij om over jou te oordelen?

Je staat voor een van de moeilijkste vraagstukjes van je hele leven, hier. Wat wil JIJ? Wie ben JIJ? Waar ligt jouw loyaliteit? En hoe ver gaat die loyaliteit? Daar zit volgens mij de kern van dit soort problemen. En dat los je niet zomaar even op, maar daar moet je goed voor gaan snappen hoe jij dingen eigenlijk wil.... En daar moet je achter zien te komen. Hoe jij dingen wil....

Heb je iemand met wie je kan praten hierover? Iemand die je niet gelijk veroordeelt, die niet gelijk jou in een hokje duwt? Iemand met wie je kan praten, niet alleen over wat er gebeurd is, maar ook over wat jij daarbij voelt, en wat jij eigenlijk wil? Een goeie vriendin? Een familielid? Iemand van school? Een lerares of vertrouwenspersoon? Je huisarts? Iemand bij wil je vrij kunt praten, over jezelf? Ik denk dat dat in deze fase erg belangrijk is. En verder, al die mannetjes ietsje meer op afstand zetten...... Eerst proberen jezelf te snappen, je eigen positie te bepalen......

Heel veel sterkte!!!!!!!! Zorg goed voor jezelf!!!! Wees je eigen beste vriendin, dat heb je nu heel hard nodig!!!!!
Waterman

afbeelding van Hetlevenismooi

Lieve Azra55,

Goed dat je het hier kwijt kunt! Glimlach

Ook ik vind het erg dat je hier zo mee zit, terwijl het niet hoeft!
Laat je niet beïnvloeden door woorden wat er gezegd is, ga lief zijn voor jezelf en zorg heel goed voor jezelf.

Een ander moet zijn poten thuishouden.

Voor jezelf, probeer uit het diepe dal waar jij nu in zit te komen en ga niet dieper, klim omhoog, lieve schat. Je bent het zooo waard!
Voor geen 1 nog dieper, omhoog daar waar jij je gelukkig voelt.
Dat vooruitzicht! Maak jezelf sterker, is niet hetzelfde als harder hoor, sterker, kom voor jezelf op, je bent een waardevolle vrouw.

Je kunt ook altijd met je huisarts gaan praten voor hulp.
Je bent belangrijk, ga dat inzien. Kom er please uit.

Liefdesverdriet gaat ook minder en minder worden hoor. Een troost is dat. Liefde hoort in balans te zijn. Gevoelens kunnen veranderen. Dan ga je weer verder en je verdriet verwerken. Om jezelf te helen. Er zijn je meer voorgegaan.

Heeeel veel liefs en sterkte!