Blog van Hamlet117

afbeelding van Hamlet117

Ik geraak maar niet over haar...

Ik roep even jullie wijze raad in voor iets waar ik moeilijk uit geraak. Twee maanden geleden had ik een topic gepost ivm een meisje waar ik deze zomer verliefd op was geworden.

We hebben amper 1,5 maand iets gehad. Zij bracht er toen een einde aan omdat ze nog maar net uit een lange relatie kwam en haar ex nog niet verwerkt had. Ergens half september zocht ze onverwacht nog contact op om “op vriendschappelijke manier” samen eens iets te gaan drinken, maar dat heb ik toen afgewezen omdat ik het moeilijk zou vinden om als gewone vrienden met elkaar om te gaan.

afbeelding van Hamlet117

Afstand nemen of afwachten?

1,5 maand geleden ontmoet ik een super leuke meid, het klikt onmiddellijk en we doen allerlei leuke dingen samen. Ik word er al snel “head over heels” verliefd op. Langs haar kant ontstaan er ook gevoelens, maar ze komt nog maar net uit een 4-jarige relatie (5 maand uit elkaar) waarin ze vermoedelijk bedrogen werd dus ze is heel voorzichtig en terughoudend. Maar ze bevestigt me dat ze eigenlijk toch al lang klaar was met die gast.

afbeelding van Hamlet117

Loslaten

Mijn god, wat mis ik jou ontzettend hard. Er gaat geen dag, geen uur, zelfs geen kwartier voorbij of ik denk aan jou. Mijn gevoel blijft zich vastklampen aan wat er ooit was, terwijl mijn verstand goed genoeg weet dat ik mezelf er alleen maar meer schade mee berokken. Maar die heimwee en die herinneringen die in m’n hoofd rondspoken zijn oncontroleerbaar, zo erg dat ik van radeloosheid vaak niet meer weet waar ik het moet zoeken. Het klinkt als pure zelfdestructie.

Inhoud syndiceren