Admin

afbeelding van vlindertje59

Waar is onze admin gebleven?? die is hier nooit meer en ik heb wat vragen aan hem/haar of hoe we de site kunnen verbeteren en bepaalde Lastige mensen kunnen mijden of zelfs verwijderen? Die hier niks nuttigs doen, alleen maar de boel afkraken of rare dingen zeggen.

afbeelding van Admin

@Vlindertje

Admin is nog net zoveel op de site als eerder, hoor, alleen heb ik ook nog een andere account waar ik mee inlog. Dit adminaccount is vooral bedoeld voor administratieve handelingen. Normaal gesproken als ik de site lees en niet iets administratiefs aan het uitvoeren ben (of als admin berichten aan het posten ben), ben ik ingelogd onder mijn persoonlijke account.

Toevallig ben ik nu dus net ingelogd omdat ik even in moest grijpen en ik denk dat het precies de blog betreft waar je aan refereert. Ik zou je willen vragen hier nu ook niet verder op in te gaan, anders escaleert het mogelijk weer.

afbeelding van vlindertje59

Ja klopt admin ik ga maar ff

Ja klopt admin ik ga maar ff stoppen want zit me alleen maar te ergeren hier aan iemand die de boel niet serieus neemt en de boel op loopt fokken. Ja sorry maar kan ik niet tegen

afbeelding van Admin

@Vlindertje

Ik kan me voorstellen dat je je stoort, maar echt, het werkt het beste om het dan maar links te laten liggen. De gulden regel op iedere website waar mensen met elkaar communiceren. Probeer je het gewoon niet meer aan te trekken en links te laten liggen. Erop reageren werkt vaak averechts.

afbeelding van vlindertje59

Ja zal ik proberen maar kan

Ja zal ik proberen maar kan niet tegen onrechtvaardigheid en bepaalde mensen die zo gefrustreerd zijn dat ze raredingen gaan zeggen elke keer, sorry. Maar ja hij is niet eens de moeite waard. Ik heb hier mijn "vriendenkring" opgebouwd wat eigenlijk veel belangrijker is dan de asshole. Wel fijn dat je af en toe nog mee kijkt, ik dacht dat je er nooit meer was.

Hoe kan ik iets aan jou sturen om misschien de site te verbeteren?

Groetjes

afbeelding van Admin

Je kunt mij een privébericht

Je kunt mij een privébericht sturen of eventueel een e-mail. Het e-mailadres dat je kunt gebruiken is info@ldvd.nl.

afbeelding van sunmoon

Dag Admin

Al ben je niet als zodanig zichtbaar, goed om te lezen dat je de boel goed in de gaten houdt.
Dit is volgens mij een succesvolle site, en daar is een goed beheer absoluut noodzakelijk voor.
Mijn complimenten!

Liefs Sunmoon

afbeelding van Admin

@sunmoon

Dank je voor je complimenten! Gelukkig redt de site zich doorgaans goed zonder dat ik in hoef te grijpen. Over het algemeen is men hier op de site begripvol en geduldig. Desalniettemin is het inderdaad wel belangrijk om overzicht te houden, mocht er wel iets gebeuren wat de sfeer kan verpesten. De meesten die hier op de site zitten, voelen zich al rot en kwetsbaar en dan helpt het niet om in een rotte sfeer terecht te komen.

afbeelding van T0MP03SJ3

Schaam me ineens..

Schaam me ineens diep voor sommige blogs die ik geschreven heb.
Best wel wat woede weg getypt op deze site..
Het is nooit me bedoeling geweest om iemand tot last te zijn daar mee..
Deze site vind ik geweldig goed en een fijne plaats.
Misschien dat andere nieuwe mensen kunnen leren, van mijn blogs en natuurlijk van de vaak lieve en slimme reacties van de anderen daar op.
Of van mijn zelf uitgedeelde reacties..
Mja.. Admin bedankt voor je werk.. En iedereen het beste toegewenst hoor!