3,5 maand na de breakup

afbeelding van ClownyB

Goeiemiddag iedereen,

Even een tijdje afstand gedaan van alles met liefde dit dat, maar nu wil ik even delen hoe het met me gaat. Drie en een halve maand geleden heeft m'n vriendin (die in mijn ogen perfect was) me gedumpt (zie mijn blog voor het verhaal). Ik was daar echt totaal niet goed van, totaal onverwacht. Enorm van afgezien, de typische effecten van liefdesverdriet meegemaakt. Daarmee bedoel ik dan geen eetlust, echt depressief zijn, denken dat je nooit meer iemand anders zal vinden en dit en dat..

Anyways, ik had ze nog op Facebook, wel ingesteld dat niks van haar in mijn nieuwsoverzicht zou verschijnen, maar ik kon wel nog steeds op haar profiel. En ookal zei ik dat ik die niet elke dag ging checken, het was toch een automatisme. En als ik dan foto's zag van haar, was mijn dag weer volledig verpest. Tot ik op een bepaalde dag mijn moed bijeen raapte, haar verwijderd en geblokkeerd heb van Facebook, net als haar beste vriendin en haar lief. Ik kan alleen maar zeggen aan de mensen die een breuk aan het verwerken zijn; AANRADER!

Sinds dan gaat het eigenlijk wel best oké met mij. Ik vind het nog steeds jammer dat het gebeurd is, maar ik heb het ondertussen al aanvaard en ik denk veel minder / weinig aan haar. Ik zie niks, weet niks van haar en hoe het met haar is. Geen contact meer, gsm nummer verwijderd, geblokkeerd op Instagram en alle andere sociale media.

Ik heb ondertussen ook al wat gedate. Daar is nog niks uit gekomen buiten bezigheid en gezellige avonden, maar geen nieuwe vriendin of potentieel nieuwe vriendin. Ik heb zitten tinderen, once, twoo, gewoon om me bezig te houden. Ik ben naar festivals geweest, gaan feesten, mij bezig gehouden met mijn auto (hobby), gewerkt en nu moet ik terug studeren voor de herexamens.

Op het werk heb ik wel iemand leren kennen die me echt leuk lijkt, uiteraard heeft ze wel een vriend. We zijn op een dag na het werk nog eentje gaan drinken op cafe met enkele collega's. Iedereen ging rond 1u naar huis en toen was ik nog alleen met haar. We hebben die avond dan nog 3 uur samen gespendeerd en het was aangenaam. Ze heeft me toen ook verteld over haar vriend, dat het niet goed gaat, dat ze al enige tijd van plan was om het gedaan te maken en dergelijke. Ik kreeg dan onlangs een bericht dat ze het gedaan had gemaakt met haar vriend.

Goed, ik ben nu niet het type dat daar misbruik van ga maken, maar ik wil er wel gewoon zijn voor haar want hier weten we allemaal hoe leuk het is; een breakup... Nu hebben we afgesproken om iets te doen, we zien wel hoe dat allemaal verloopt.

In ieder geval, mede ldvd'ers, er is altijd hoop, niet opgeven. Je sterk houden, je afstand nemen en tijd wijst alles uit.
Bedankt voor me hier ook te steunen, heeft sowieso geholpen.
Ik wil ook mijn familie en vrienden bedanken om me te steunen. Thanks Bier

afbeelding van Lovertje85

@ClownyB

Goede zet om haar van je social media af te halen!
Hoe je het ook went of keert, je gaat toch af en toe kijken, omdat je jezelf die mogelijkheid nog biedt.
Zelfde geldt voor Whats app.
Nu kan je het niet meer en dat geeft een bepaalde rust, omdat de optie weg is!
Veel mensen met ldvd houden veel te lang vast aan social media!
Want stel je voor dat je die ene bestaande connectie doorbreekt...
Dan zou je echt verder kunnen, en dat is natuurlijk in het begin doodeng.

Goed om te horen dat het zo goed met je gaat!
3,5 maand is nog niet echt lang!

Kijk uit dat je voor die collega geen rebound wordt....
Relaties op het werk kunnen hele lastige situaties geven als ze niet blijken te werken!

afbeelding van Lovertje85

@ClownyB

Dubbel gepost :-S

afbeelding van Msjackson

Dat heb ik ook recent gedaan

Dat heb ik ook recent gedaan dat helpt wel!