Blog van ClownyB

afbeelding van ClownyB

3,5 maand na de breakup

Goeiemiddag iedereen,

Even een tijdje afstand gedaan van alles met liefde dit dat, maar nu wil ik even delen hoe het met me gaat. Drie en een halve maand geleden heeft m'n vriendin (die in mijn ogen perfect was) me gedumpt (zie mijn blog voor het verhaal). Ik was daar echt totaal niet goed van, totaal onverwacht. Enorm van afgezien, de typische effecten van liefdesverdriet meegemaakt. Daarmee bedoel ik dan geen eetlust, echt depressief zijn, denken dat je nooit meer iemand anders zal vinden en dit en dat..

afbeelding van ClownyB

Alsmaar dieper?

Gisteren had ik de verschrikkelijkste dag sinds dat het gedaan is tussen mij en mijn ex (vandaag exact 4 weken). Ik heb zeker een halve dag zitten wenen. Naar buiten zitten staren en wenen.. Kon me echt niet concentreren op het studeren voor mijn examens.

afbeelding van ClownyB

Lastige week achter de rug

2 weken geleden ging alles vrij goed met me. Ik deed veel dingen met vrienden en probeerde er zo weinig mogelijk aan te denken. Dat lukte ook echt goed toen.

Vorige week heb ik dan gepost dat ik weer in een mindere fase zat en dat ik niet wist of ik haar moest sturen voor tickets voor een concert. Ik kan zeggen; dat heb ik niet gedaan, heb gewoon 1 ticket gekocht voor mezelf en niet gestuurd naar haar of ze ook gaat en dit en dat.. Ik zag op het Facebook evenement dat ze gaat, dus ben blij dat ik niet gestuurd heb.

afbeelding van ClownyB

Ups & downs (deel 2)

Hallo iedereen, 5 dagen geleden was mijn laatste blog over het feit dat ik me soms heel goed voel, soms heel slecht. Ik heb me eigenlijk vrij goed gevoeld de voorbije week en dan plots op zondagnamiddag is mijn gevoel weer helemaal veranderd. Geen idee waarom, er is niks gebeurd, ze heeft me niet meer gestuurd (sinds vorige week dinsdag), ik heb ze niet meer gezien, ook op Facebook niks ofzo.

afbeelding van ClownyB

Betere tijden, en dan weer niet

Hoe kan dat nu toch zo schommelen, je emoties? De laatste dagen zijn echt wel oké geweest. Vandaag ook, maar ik voel soms toch zoiets knagen. Ik heb zo'n leeg gevoel. Ik ben wel constant bezig met dingen en ik zie veel vrienden en dergelijke, maar toch..

afbeelding van ClownyB

Het verwerken

Hallo iedereen, nog eens een blog post van me, maar het helpt om neer te schrijven en jullie reacties te horen.

Vandaag heeft ze weeral uit haarzelf sms'en gestuurd die ik nu zal samenvatten;
Ze stuurde vanmiddag dat ik het mag zeggen as ik wil dat ze niet meer stuurt omdat ze niet weet wat het beste voor me is. Ik heb daar gewoon neutraal op geantwoord en gezegd dat ze dat zelf moet beslissen, maar dat het tussen ons niet awkward hoeft te zijn. Ze vroeg dan ook of ik boos was op haar, en ik antwoordde dat ik gewoon teleurgesteld ben, maar dat ze dat wel zal begrijpen.

afbeelding van ClownyB

Sms'je ontvangen

Ik kreeg daarnet een sms'je waarin ze vraagt hoe het met me gaat. Ik had haar al niet meer gehoord sinds vorige week woensdag. Ik heb daar maar gwn op geantwoord dat het met ups en downs is en ook gevraagd hoe het met haar gaat. Zij antwoordde daarop dat het beter gaat maar da ze me super veel mist. Ik ben gewoon redelijk neutraal gebleven en we hebben nog een sms of 3 verstuurd, meer niks.

Inhoud syndiceren