Alsmaar dieper?

afbeelding van ClownyB

Gisteren had ik de verschrikkelijkste dag sinds dat het gedaan is tussen mij en mijn ex (vandaag exact 4 weken). Ik heb zeker een halve dag zitten wenen. Naar buiten zitten staren en wenen.. Kon me echt niet concentreren op het studeren voor mijn examens.

Ik heb het gevoel dat ik alsmaar dieper in de put geraak en dat ik er alsmaar meer aan denk. Sinds kort droom ik ook elke nacht dat het terug goedkomt of dat we terug samen zijn en dat maakt het 's ochtends enorm moeilijk. Elke ochtend word ik wakker en dan na 2 minuten dringt het door dat je niet meer samen bent, da's gewoon verschrikkelijk.

Mijn maten hun vriendinnen hebben gisteren samen ontbeten met mijn ex en ze zeiden dat ze ook haar moeilijke dagen heeft, maar dat ze er gewoon normaal uit ziet.

Ik snap het nog altijd niet. Ik dacht dat we een enorm goede relatie hadden, het is zo onbegrijpelijk. Moest ik het hebben voelen aankomen zou het anders zijn, maar voor mij was dit zo enorm onverwacht.. Ik vind het ook zo vreemd dat ik precies alsmaar dieper in de put kom te zitten. Is dit wel normaal?

afbeelding van Trustinangels

Dat gevoel had ik eerst ook,

Dat gevoel had ik eerst ook, familie zei dan maar het is nu al een maand normaal gaat het bij mensen dan juist stapje voor stapje beter.... Maar bij mij ging het steeds slechter Verdrietig
Weet niet waarom dat soms zo is. Wel klote dat je je zo voelt Verdrietig
Hoop echt dat het snel beter gaat met je!

afbeelding van ClownyB

@Trustinangels

Juist hetzelfde hier, ze willen dat ik naar een psycholoog ga en dergelijke, maar dat vind ik wat overdreven, nee?

afbeelding van InDeMaling

eerste 5 maanden

Bij mij werd het de eerste maanden erger met een piek bij 4 a 5 maanden, daarna werd het beter. Wil je dat het proces van ldvd wordt verkort, lees dan mijn blog 'the list'. Heb ik en vele anderen veel aan gehad.

afbeelding van ClownyB

@InDeMaling

Amai, dat zijn geen goede vooruitzichten dan toch.. Ik heb het gelezen, maar ik kan echt geen negatieve dingen zeggen. Echt niet. Daarom dat het mij ook zoveel pijn doet, voor mij was het perfect, niks aan de hand. Zij heeft gewoon haar emoties niet geuit waardoor ik van niks wist.

afbeelding van waterman

Hoi ClownyB

Citaat:

Ik snap het nog altijd niet. Ik dacht dat we een enorm goede relatie hadden, het is zo onbegrijpelijk. Moest ik het hebben voelen aankomen zou het anders zijn, maar voor mij was dit zo enorm onverwacht.. Ik vind het ook zo vreemd dat ik precies alsmaar dieper in de put kom te zitten. Is dit wel normaal?

Of dit normaal is? Dat is nog niet zo belangrijk, zou ik denken. Een breuk geeft altijd flink wat onrust. Heel veel waar je in geloofde is ineens niet meer waar. Je fundering is weg, je stabiliteit is weg. Dus dat kost weer effe wat moeite, dat kost effe wat tijd. Wat daar normaal in is? Nou, dat het effe wat tijd kost. Dat het effe wat moeite kost. Dat het je niet in je kouwe kleren gaat zitten. Maar wat normaal is? 2 weken? 4 weken? 5 maanden? Ik weet het niet. Allemaal hebben we ons eigen proces te gaan hierin, dus wat normaal is is moeilijk te zeggen. Probeer het even los te laten. Het snappen, het begrijpen, het een plaats geven, dat komt allemaal wel. Maar niet nu. Later. Even wachten. Niet in paniek raken, niet toegeven aan de onrust. Het komt, echt wel. Maar nu nog niet. Je moet eerst nog een tijdje wat anders gaan doen. Zodat het slijt. Maar dat gaat steeds beter, en steeds sneller......... En op een gegeven moment denk je er niet meer aan. Dan ben je los.

Sterkte! Ga je concentreren op je examens. Die zijn ook belangrijk Knipoog
Waterman

afbeelding van ClownyB

@waterman

Ja, maar het concentreren is toch vrij moeilijk nu, jammer genoeg. Maar oke, het lukt uiteindelijk wel. Bedankt voor je steun. Ik hoop toch dat dit echt geen maaaaanden kost Verdrietig

afbeelding van waterman

Hoi ClownyB

Dat geldt voor iedereen he. Hopen dat dat allemaal geen maaaaaaanden gaat duren. Maar dat merk je vanzelf wel. Als het weer over is, is het weer over. Het heeft geen zin om te forceren. Maar je kunt je wel met andere dingen bezig houden. Gewoon weer uitgaan, gewoon weer lol gaan beleven. Jezelf er niet zo op focussen. Het gewoon laten gebeuren. Denken van ach jaaaaaaaa......... zo loopt het nu eenmaal.

Ik hoop dat je ook voldoendes voor je examens haalt. Al is het alleen maar voor de afleiding die dat geeft, en de afleiding die de feesten naderhand geven Knipoog

Waterman

afbeelding van lizette

Is normaal tenminste ik heb

Is normaal tenminste ik heb dit ook voor is het al bijna een half jaar geleden, gaat nog steeds met ups en downs maar het meeste downs, ik heb er wel voor gekozen om naar een psycholoog te stappen.
bij mij helpt dit wel iets, maar toch word je door veel dingen er nog steeds mee geconfronteerd en dat na al die tijd maar pas sinds eind maart is ons huis eruit gegaan dusja eigenlijk vanaf moment kon ik het pas een beetje verwerken, we hadden ook even gewacht met het huis in de verkoop te doen. maar toch na al bijna een half jaar zonder hem ben ik er nog steeds niet aan gewend en heb k net als jou nog steeds dromen over manieren dat het wel weer goed gaat komen, waar ik ng alle vertrouwen in heb en wat een droom is omdt wij ook altijd na mijn idee en fantastische relatie hadden waar niks mis mee is, maar goed uit ervaring kan dat ook een masker zijn gweest van de andere kant. maar goed hij het vlak na mij al een nieuwe vriendin al voor dat het huis verkocht was en die was in 2 weken verkocht, maar toch hoop hou ik.

het is gewoon een lang verwerking proces ik verklaar me af en toe ook voor gek van doe normaal is al zo lang geleden, maarja het is gewoon heel anders als dit niet jou keuze is. en zei wel je grote liefde was en na 6 jaar samen te zijn geweest. ik kan het ng steeds niet bevatten ( dit was bij mij wel het geval).

dus nee ik vind dit niet raar, anders heb ik helemaal een gek haha