bah

afbeelding van T16

Gore eikel. Ik heb mijn woede terug gevonden.
Ik ben zelden zo kwaad geweest als nu. Ik ben zo teleurgesteld in jou als persoon, en ik haat je..
Ik haat zelden mensen en enorm vergevingsgezind maar dit maal hoop ik dat ik dit vol houd.
Ik haat het feit dat je me de wereld beloofde en het terug trok. Ik haat het feit dat je vanmiddag deed alsof je nooit gezegd had dat we misschien samen wel een huis zouden kopen. Je bent een huichelachtige klootzak. Je zei die dingen alleen om t lijntje te houden. ALleen voor je eigen externe validatie, wetende dat je mij volledig kapot maakt.
Hoe misselijk ben je als vent om te zeggen je bent perfect en mijn zielsverwant en tegelijk kijken of een ander de waarde voor je is. Hoe durf je mij al die tijd het idee te hebben gegeven dat het wel goed komt. Je nu dingen in ziet en je dit nodig hebt voor closure. Maar nu weet ik - jij en ik weten allebei - dat die closure er niet komt.
Het feit dat ik je daarmee zo kon confronteren geeft alle antwoorden.
Jouw klote gedrag van afgelopen maanden geeft alle antwoorden. Je bent een zielige vent. ik wil niet meer terugvallen. Ik wil niet meer wachten. Ik wil geen tweede keus meer zijn. IK BEN ER KLAAR MEE!!!!!!!!

afbeelding van IComeFromHolland

Je gaat het volhouden ik

Je gaat het volhouden ik geloof in je! Zoniet zijn wij er voor je. Blijf niet in het verleden hangen kijk naar de toekomst!! Deze man verdiend jou energie niet eens meer..

afbeelding van T16

@ icomefromholland

Super bedankt voor je steun, doet me echt goed!

afbeelding van IComeFromHolland

Gelukkig maar. Als der wat is

Gelukkig maar. Als der wat is pb je me maar.

afbeelding van rik21

Stukje verder

Fijn dat je in ieder geval tot inzichten komt en keer op keer een stukje verder komt.
Probeer niet te lang in die woede blijven hangen, want woede kost ook enorm veel energie.

afbeelding van T16

@ rik21

Ja je hebt gelijk. Iets van inzichten mag onderhand wel na zoveel maanden en zoveel verdriet. Ik heb liever dat die woede nog blijft aanhouden.. minimaal een maandje als ik het voor het zeggen zou hebben..
Dit voorkomt dat ik contact zoek en maakt dat ik sterker word en mijn grenzen kan handhaven. Afgelopen maanden ben ik zo een zielige vrouw geweest die alleen maar verdriet had om een man die nul respect geeft. Nou laat die vrouw maar weg.