Blog van T16

afbeelding van T16

Update

Pff wat blijft het lastig. Ik merk dat ik nog veel heen en weer word geslingerd in mijn gevoel. Ik heb mijn ex afgelopen 6 weken eigenlijk dagelijks gesproken. Dit sinds dat hij weet dat ik iemand anders heb leren kennen en probeerde door te gaan. Er zijn veel verwijten aan beide kanten momenteel.
Hij omdat ik doorga terwijl hij weet dat mijn gevoel voor hem niet anders is geworden. Dit begrijpt hij niet. Hoe kan ik me open stellen voor een ander als ik van hem hou?

afbeelding van T16

nieuw begin of een niet afgesloten einde...

Ik heb sinds 2 weken contact met een man. Ik had me echt voorgenomen door te gaan nadat mijn hoop volledig vervlogen was. Mijn ex is daar van op de hoogte. Sinds dat mijn ex weet dat k iemand heb ontmoet belt hij me elke dag. Elke dag wil hij het hebben over mijn gevoelens, hoe serieus het met hem is (nou niet want heb hem nog niet 1 op 1 gezien), of ik alles voor hem zou laten vallen. Hij huilt continue aan de telefoon, zegt dat hij niet zonder me kan. Dat ik 100% klop met hem en zijn relatie niet.

afbeelding van T16

Laatste blog met betrekking tot contact met hem

Afgelopen week contact gehad met ex. Hij was gister een stuk meer open over zijn relatie met zijn (ex)vriendin. Ik heb daar enorm gebruik van gemaakt om de situatie helder te krijgen in mijn hoofd. Afgelopen maanden heeft alles in het teken gestaan van touwtrekken. Hij die me continue hoop gaf maar toch met haar was en ik die me daar volle bak tegen verzette omdat het gewoon echt klote voelde. Ik wist nooit waar ik aan toe was.

afbeelding van T16

Terugval of vorm van afsluiting

Zondag na 3weken toch contact gehad. Had hem een berichtje gestuurd nadat ik naar een concert was geweest, gezamenlijke interesse. Kort gepraat, heb het vrij aan de oppervlakte gehouden. Gister belde hij me op. Ik heb denk ik een sterk beeld neer gezet. Hij vroeg hoe het ging en ik zei eigenlijk goed. Hij zei je klinkt ook vrolijk en krachtiger, meer energie. Bij hem was de situatie onveranderd. Verl verdriet, therapie, relatie eigenlijk niet anders behalve dat hij nu steun toe laat. Ik zei dat is toch mooi ze is je beste vriendin nu. Het bleef erg lang stil.

afbeelding van T16

De weg naar beter

dag 8 geen contact. Verhuizing achter de rug. Alles opgegeven, afgesloten, kwijtgeraakt. Rock bottom bereikt maar gek genoeg zie ik vanaf hier de weg wel weer.
Misschien is het soms nodig om alles kwijt te raken om vanaf daar weer alles op te bouwen. Weg uit vastgeroeste patronen. Op naar je eigen normen, waarden, dingen die voor jou belangrijk zijn in een relatie.

Hoe ik het ook wend of keer, die cruciale dingen miste wel bij mijn ex - met name hoe hij met situaties en andere personen omgaat. Liegen, bedriegen, egoistisch zijn - zijn de kenmerken die wel bij hem passen.

afbeelding van T16

Het gaat niet goed.

Het gaat niet goed. Ik was zo hard bezig met geen contact. Maar ik trok het niet. Vanavond een emotionele avond was ea voorgevallen en ik ging sporten - wetende dat hij er was. Wat ben ik weer hard op mijn bek gegaan.

afbeelding van T16

bah

Gore eikel. Ik heb mijn woede terug gevonden.
Ik ben zelden zo kwaad geweest als nu. Ik ben zo teleurgesteld in jou als persoon, en ik haat je..
Ik haat zelden mensen en enorm vergevingsgezind maar dit maal hoop ik dat ik dit vol houd.
Ik haat het feit dat je me de wereld beloofde en het terug trok. Ik haat het feit dat je vanmiddag deed alsof je nooit gezegd had dat we misschien samen wel een huis zouden kopen. Je bent een huichelachtige klootzak. Je zei die dingen alleen om t lijntje te houden. ALleen voor je eigen externe validatie, wetende dat je mij volledig kapot maakt.

Inhoud syndiceren