BELANGRIJKE ONTWIKKELINGEN LDVD dag

afbeelding van eeffie

Belangrijke nieuwe ontwikkelingen LDVD dag.

Er zou iemand van de organisatie met BBQ komen en op de dag zelf na inventarisatie zouden de boodschappen gedaan worden. Door omstandigheden van zijn kant kan dit geen doorgang vinden. Jammer genoeg hoorden we dit pas ongeveer een uur terug. Daarom zoeken we 2 mensen met auto, die bereid zijn te helpen om de drank en de versnaperingen voor het samenzijn op het strand s'avonds te halen.

De BBQ vervalt dus, tenzij er wellicht iemand anders is, die een BBQ heeft en met de auto komt. Iemand?

Voor de mensen die komen, denk er aan om iets mee te nemen om op te zitten op het strand, namelijk een stranddeken, plaid of handdoek. Je kan zelf ook drank of chips meenemen, als je wilt. Mocht de BBQ toch doorgaan, omdat iemand er een heeft en meeneemt, dan zijn plastic bordjes en bestek ook handig en natuurlijk afdekbare plastic schalen (salade), kurketrekker.

Fakkels als je ze hebt gaarne meenemen. Instrumenten ook, als je ze hebt ook en wilt jammen.

Mocht ondanks deze laatste redpoging de BBQ alsnog toch niet lukken, dan zijn we genoodzaakt voor het eten iets anders te regelen. Er is een tent in DH waar je kan BBQ en maar dat is duur, nl 23,95 pp. Een bistro of eetcafé is goedkoper. Dan kom je rond de 12 tot 15 euro uit. Het is DH, Scheveningen goedkoper zal moeilijk worden.

Tot nu toe komen de volgende mensen, Ramses, Mike en Daan, Ron, Pagan, Joost, Here i am, Tweety, Pluk, Niels, Selas, Sillybilly, Zonnestraaltje, Lin 26, Marloes, Thom ontroostbaar grote kans, en ikke. Hoop niet dat ik nu door de onoverzichtelijkheid van personal mails naar een van ons 4-en en het lange draadje op de home site iemand vergeet. Maar meer mensen zijn welkom, dus denk je nu, hee ik heb ook zin, gewoon ff zeggen dat je ook komt.

Met nadruk: Verzamelen op DH station, want organisatorisch komen we er anders helemaal niet meer uit.

Telefoonnummers voor die dag bij onverwachtse tegenvallers, autopech oid, Komen ze:
Eeffie 0613164386
Pagan 0618171990
Ron 0645822699

Groeten de organisatie en we maken er wat van morgen. okidoki?
Eeffie.

afbeelding van kitty78

heel veel plezier allemaal

heel veel plezier allemaal morgen!
hopelijk werkt t weer een beetje mee...
en wie weet moet de helft vanaf morgen verkassen naar www.hvvindb.nl (heel veel vlindertjes in de buik) Knipoog

afbeelding van pluk

Goed plan.

Ik heb weer eens de onbedwingbare neiging om mijn mening tegeven, haha. Zullen we gewoon naar een bistrotje gaan? Hoeven we niets te regelen en ons niet een breuk te slepen. Kunnen we allemaal gewoon rustig genieten. Het is tenslotte weekend. Zo dat is eruit... Ik ben onverbeterlijk Glimlach.

Liefs Pluk

afbeelding van Ikke78

Ik heb nog niet definitief

Ik heb nog niet definitief toe gezegd toch? Ik zei dat ik waarschijnlijk zou komen maar hangt nog even van e.e.a. af....

afbeelding van geraldine

Ik wens iedereen die vandaag

Ik wens iedereen die vandaag naar de LDVD dag gaat veel plezier!
Genieten he.. er zijn veel mooie momenten in het leven om te pakken..
met goed gezelschap, met lekker eten.. pakken die momenten.

Jammer dat ik er niet bij kan zijn! Volgende keer bij de borrel van Ramses of zoiets..

Liefs,
Geraldine.

afbeelding van Virenque

Viel Spass..

Hee menskes,

balen dat k t moet missen.. maar bij succes volgt er toch een herkansing?? Voor diegene die dan WEL kunnen?

Glimlach

afbeelding van Selas78

Leuke dag

Ja ja mensen kon niet slapen... dus toch maar ffff reageren he Glimlach. De buren bleken een buurt BBQ te houden. Had ik dat geweten Mike, dan had ik jou de co?ɬ?rdinaten wel gegeven dan waren we met die GPS wel hier naar toe gekomen. Ik kom hier aan nadat ik Lin heb weggebracht. Krijg ik bijna een hele fles wijn door mijn buren in mijn keel gegoten hahahaha. Goede afsluiter van de gehele dag. Ik vond deze LDVD avond best geslaagd. Ik vond de hele groep die er was toffe mensen. Ik mag iedereen wel. Ik heb het leuk gehad en deze dag heeft me best goed gedaan. Leuke mensen ontmoet. Ja hier komt ie weer eeffie en Arjan... De big smile Lachen... Hee en bandleden, ongelofelijk lekker gespeeld hoor. Ik vond jullie het goed doen. lekker om naar te luisteren en heel relaxed allemaal. Lin, ik hoop dat je toch een beetje hebt kunnen slapen Knipoog Veel plezier deze zondag als je gaat Lachen hehehe. Sorry leedvermaak bij iemand die er vroeg uit moet. Is niet goed. Vergeef me hoor Lachen. Moest het even zeggen hehehe. Joost heeeeeel erg bedankt dat je mijn tas nog even kon brengen. Stomme ik. Gewoon helemaal vergeten. Bedankt Lachen Pluk en tweety, jullie moeten echt een tomtom of een GPS zien aan te schaffen, want anders raken jullie de weg in Den Haag weer kwijt hehehe, maar jullie zijn wel lief hoor. Zonnestraaltje is echt een zonnetje, dus toepasselijke naam Glimlach Hoop dat we snel weer eens iets met z'n allen doen. kijk ernaar uit, dus Ramses... wanneer houden we een mini meeting hahaha. Welterusten.... aaargh ik bedoel goede morgen of in het portugees... boa noite (goede nacht), maar in dit geval bom dia (goede morgen). Tchau, at?ɬ© a proxima... ok, ik zal ook dit vertalen (doei, tot de volgende keer).