bijna definitief weg...

afbeelding van 073

Heb haar gisteren gesproken. De afspraak gemaakt dat ze komende zondag al haar spullen komt ophalen. Daar stond ik echt op, het zakelijk gedeelte zo snel mogelijk afhandelen.
Maar nu komt het dus heel dichtbij.. heel erg dichtbij. Het moment dat al haar frutsels en boeken het huis uit zullen gaan. Het moment dat ze haar sleutel aan mij zal afgeven.
Ik weet, er is nu al geen weg meer terug. De relatie is echt voorbij. Het is over en uit. En waarschijnlijk is dat beter ook. Maar toch... pff, wat mis ik haar, wat hou ik nog steeds veel van haar.

Vanavond was ik even in het huis (verder vooral bij mijn ouders tijdelijk). Las wat dingetjes door. Boekje met dingen die zij leuk en irritant aan me vond. Ook dat is voorbij. Die kleine dingetjes. Ik besefte me ook dat ik maar heel weinig briefjes en dergelijke van haar bewaard heb. Erg jammer vind ik nu. We hadden zoveel kleine briefjes samen vroeger. Allemaal weg gegooid in de loop van de tijd.
Maar toen ik dat boekje las en wat briefjes die ik de laatste tijd aan haar gegeven heb, brak ik echt...
Weer zo'n bevestiging dat het echt over en uit is. Ik weet het goed, maar kan het nog steeds erg moeilijk accepteren. Ik praat er over en weet het allemaal goed, maar dat loslaten is zo moeilijk.

Het komt wel goed allemaal, alleen nu ff een dipmoment. Dat ik het allemaal weer zo oneerlijk vind. Ik was nog echt niet klaar met haar. Maar zij dus wel met mij.

afbeelding van patsy

Deze website levert nauwelijks reacties op - ieder voor zichzelf

Ik merk dat iedereen hier vooral met zichzelf bezig is (logisch ook, door de pijn). Niemand helpt mekaar echt, behalve in een paar uitzonderlijke gevallen. Reacties krijg je nauwelijks, alleen het eigen-gevoel-spuien.

Ben daar heel ontgoocheld in. Of is mijn verhaal niet interessant genoeg?

Het ga jullie goed, leer aub ook eens naar een ander te luisteren, ipv alleen naar julliezelf.

afbeelding van TjaEnNu

@Patsy

Ik ben inmiddels over mijn ldvd heen (godzijdank), maar kan het niet laten om zo nu en dan eens te kijken op deze site... Ik heb er toendertijd (drie maanden geleden ongeveer) enorm veel aan gehad, ook op mijn verhaal werd niet altijd gereageerd, maar het van me afschrijven hielp al enorm. Er waren toen ook een aantal mensen waarvan hun situatie erg op die van mij leek, dus dan is er een klik. Misschien dat er op het moment niemand is die zich met jouw verhaal kan identificeren (man plus kindjes) en dat er daarom weinig reacties op komen. Ik zou de moed niet opgeven en het gewoon lekker van je afschrijven! Ik denk inderdaad dat het beste is dat je even geen contact zoekt met hem (maar omdat ik geen kinderen heb, weet ik niet in hoeverre dat haalbaar is) dat hij even de tijd neemt om tot zichzelf te komen en jij ook. Je vertelt in een blog dat jullie al wat vaker een crisis hebben gehad, misschien is het dan tóch beter om de knoop definitief door te hakken ook al brengt dit veel onzekerheid en pijn met zich mee! Soms betekent liefde elkaar loslaten. Ik hoop dat je hier wat mee kan, ook al is het waarschijnlijk niet de reactie waar je op hoopt! Sterkte!

afbeelding van patsy

dank vanwege Patsy

ik weet het, raak misschien wat verbitterd in de mens, heb altijd zelf het allerbeste met iedereen voor, ben wat scherp nu, sorry.

In ieder geval, bedant voor je lieve reactie.

afbeelding van Jack - inactief

Hey 073

Ik ken dat gevoel maar al te goed. Wat er bij mij flink inhakte waren de foto's van de afgelopen 10 jaar, van de vakanties, van de woningen die we gehad hebben, van de vrienden, kennissen, familie, kind, foto's van het trouwen, van feestjes, noem maar op..

Ik heb ze allemaal ingepakt en zij heeft ze opgehaald. Wilde er niets meer van weten, als ik herinneringen wil ophalen graaf ik wel in mijn geheugen. Zelfs mijn trouwring weggegooid, allemaal onnodige negatieve ballast.

Oneerlijk, niet klaar zijn, ook enorm herkenbaar. Hoe kun je me zoiets aandoen? Ik wilde nog dit en dat met je. Bij mij is het op een gegeven moment omgedraaid in "ik snap waarom je weg bent gegaan, ga maar, zal altijd van je blijven houden..". Dat punt bereik je nog, zeker weten.

-change is inevitable-