Blog van aanmezelf werken

afbeelding van aanmezelf werken

Bedankt

Hallo allemaal,

Heel veel blogs heb ik zelf niet geschreven maar ik heb heel veel gehad aan al jullie verhalen. Het gevoel van niet alleen zijn, al gun ik een ieder het geluk uiteraard. Daarvoor wil ik jullie bedanken.

Sinds kort heb ik een nieuwe relatie en daar wil ik van gaan genieten. De verdrietige gevoelens van de vorige relatie hiermee niet uitwissen maar wel proberen door te gaan op een gezonden wijze.

Daarom bedankt voor jullie steun, verhalen, het delen van emoties en heel veel sterkte geluk en liefde wens ik een ieder toe.

Liefs
aan mezelf werken

afbeelding van aanmezelf werken

help

Hallo allemaal,

Sinds afgelopen november was mijn partner teruggegaan naar haar eigen huis. Ze had tijd voor zichzelf nodig en we spraken en zagen elkaar alleen in het weekend. Uiteindelijk heeft ze besloten (een week geleden) dat ze niet verder wilde met onze relatie.

Het gaf me eigenlijk wel een rust om eerlijk te zijn. Niet meer dat ping pong gevoel in m'n hoofd.
Natuurlijk mis ik haar enorm en voel me verdrietig, ook boos en alleen.

afbeelding van aanmezelf werken

hoe kom ik hier doorheen

Hallo allemaal,

Het afgelopen weekend zijn mijn vriendin en ik weer bij elkaar geweest. Zoals iedere keer, was het ook deze keer weer fijn, soms pijnlijk maar goed om bij elkaar te zijn.
Gisterochtend ben ik vanuit haar naar mijn werk gereden en sindsdien ook weer geen contact.

Ze heeft aangegeven dat ik mag bellen maar zelf doet ze dat niet. Ze stuurt geen mail, geen sms niets.

Als we bellen, zoals bijvoorbeel vorige week, dan is dat ook normaal, eigenlijk leuk. Als het maar niet te diepgaande gesprekken zijn.

Kan iemand reageren op deze vraag:

afbeelding van aanmezelf werken

wel of niet

Ten eerste wil ik zeggen dat het lezen van de blogs mij doet beseffen hoeveel mensen verdriet hebben. Al die emoties vanwege het stoppen van relaties. Sterkte allemaal!

Afgelopen Kerst heb ik samen met mijn vriendin doorgebracht. Wanneer we samen zijn lijkt het net of er niets aan de hand is. We hebben het fijn, knuffelen wat af en zijn lief voor elkaar.

afbeelding van aanmezelf werken

over

Hallo,

Helaas heeft mijn vriendin afgelopen weekend besloten een einde aan onze relatie te maken. Ik heb haar gezegd dat ik niet meer met de onzekerheid door kon gaan en wilde een beetje opbouwend bezig zijn. Zij kan dat niet en wil me ook niet aan het lijnte houden, dus heeft ze de relatie verbroken.

Aan de ene kant voelt het rustig, eindelijk duidelijkheid en aan de andere kant heel veel verdriet.

afbeelding van aanmezelf werken

Hoe moet het verder....

Hallo allemaal,

Sinds drie weken zien mijn vriendin en ik elkaar alleen in het weekend. Zo nu en dan bellen we door de week maar mijn vriendin heeft aangegeven ruimte en rust te willen gedurende de week en is daarom weer terug gegaan naar haar eigen huis. We zijn nu ruim drie en een half jaar bij elkaar en woonden sinds een jaar in mijn huis.

Inhoud syndiceren