Blog van ashley

afbeelding van ashley

Moeilijk...

Alweer een tijdje geleden... Nog steeds liefdesverdriet... Gaat het dan nooit over?!
Minder is het wel geworden, maar ik wil er gewoon helemaal niet meer aan denken! Het komt meestal in vlagen, dan voel ik me weer even beter en dan weer helemaal niet. Ik mis hem nog iedere dag en word gek van mezelf. Ik betrap mezelf erop dat ik dan allerlei dingen aan het verzinnen ben waardoor het "misschien" weer goed zou kunnen komen. Ik bel niet meer en sms niet meer, ik spreek hem helemaal niet meer. Hij laat ook helemaal niks van zich horen. Hij weet dat mijn vader is geopereerd maar informeert niet enzo, terwijl ik dat eigenlijk toch wel had verwacht...

afbeelding van ashley

It's been a while...

Deze week 7 weken uit.... voor mijn gevoel ben ik in deze 7 weken geen steek verder gekomen. Nog steeds denk ik iedere dag aan hem!

Wat kan ik doen om hem uit mijn gedachten te verbannen? Ik zou zo graag willen dat alles weer als vanouds was. De gedachte dat ik nooit meer bij hem zal zijn maakt me gek! Ik mis hem en ik wil mijn leven met hem delen, ik wil mijn plannen, die hem ook betrekken, voor mijn toekomst waar maken. Hoe kan ik dat nou ooit alleen doen?

De afgelopen 3 weken heb ik hem helemaal niet meer gesproken, niet gebeld, niet ge-msn-t (heeft hij niet ook), niet gesmsd, helemaal niks gewoon! Ik moet mezelf er toe dwingen NIET te bellen enzo, en het is en blijft zo moeilijk.

afbeelding van ashley

At night I pray... that soon your face will fade away!!!

lange tijd geleden.. een rottijd!!
Ben weggeweest een avondje.. nooit verwacht dat ik hem daar zou tegenkomen! Een "vriendin" van mij had allemaal dingen tegen hem lopen vertellen die helemaal niet waar waren, en die dingen zou IK gezegd hebben, helemaal niet maarja maak hem dat maar eens wijs. Hij kwam daar op me af.. ik dacht nog hij komt gewoon een praatje maken, niet dus! Hij was onwijs kwaad op me en stond daar tegen me te schelden, en dat terwijl ik helemaal niks gedaan had. Doe ik niks is het nog niet goed. Ik voel me er flink beroerd van. Ik wil dat het gewoon weer eens normaal word, dat hij gewoon weer MIJN vriendje is en dat alles weer leuk is. Ik hou zo veel van hem, wat moet ik nou zonder hem. En waarom doet hij nou zo tegen me, hij geloofde me gewoon niet! Ik heb echt helemaal niks gezegd over hem.

afbeelding van ashley

I'll say goodbye to the way of life I thought I had designed for me...

Toch denk je over de toekomst na... dat had ik misschien beter niet kunnen doen. Ik zag mijn toekomst WEL met hem. Hoe moet ik dan nu mijn toekomst zien? alleen?

In ieder bericht van mij staat wel: ik mis hem, ik wil hem terug. Wanneer wil ik dat nou eindelijk dan eens niet meer? Ik word gek van de gedachte aan hem, de hele dag in mijn hoofd. Hoe leuk we het wel niet hadden, wat is er dan verkeerd gegaan, of nog beter: wat heb IK nou zo verkeerd gedaan. Ik vraag me constant af of hij misschien ook aan mij denkt, ook al is het maar voor af en toe, soms. Ook vraag ik me constant af, wat zal hij aan het doen zijn, of wat zal hij met koninginnedag gaan doen of in het weekend...

afbeelding van ashley

Dreams lie

Het moet nou ook niet erger worden, nu zit ik hier zelfs op op mijn werk. Ik krijg hem gewoon niet uit mn hoofd, de hele dag niet. Ik moet er gewoon ff wat weer over kwijt. Vanacht ook weer zo vervelend gedroomd, gewoon weer dat alles weer goed was. Ik wil hem terug en dan ga je zulke dingen ook nog eens dromen, daar word je ook niet vrolijker van.

Ik hoor helemaal niks meer van hem... en ik word er helemaal gek van. Constant denk ik: zal hij nou ook aan mij denken..??

Liefs

afbeelding van ashley

just another day...

weer een dag doorgekomen.

Waarom blijft het nou allemaal zo moeilijk? Ik hou van hem en ben gek op hem, ik dacht dat hij dat ook op mij was. Wat mij gister wel opviel toen ik bij hem was, was dat alle fotos van hem en mij samen er gewoon nog staan.. dat is toch het eerste wat je weg haalt dan?!

Hij deed zo lullig tegen me gister dat ik momenteel wel kan blijven huilen. Ook nog eens een keelontsteking erbij, als je je niet happy voelt is je weerstand ook niet helemaal goed denk?! Ellende komt altijd in vlagen tegelijk. De reden waarom ik eigenlijk gister naar hem toe ging is omdat ik net van mijn vader had gehoord dat het niet zo goed ging. Mijn vader heeft een MRI-scan gehad van zijn hersenen en de uitslag was niet zo positief. Ik dus naar mijn (ex)vriend toe met al die ellende in mijn hoofd en dan krijg ik daar ook nog eens de volle laag. Waar heb ik dit allemaal aan verdiend?

afbeelding van ashley

HELP

Bedankt voor jullie lieve reacties...

Vandaag echt weer een enorm slechte dag. Ik had gisteravond beter thuis kunnen blijven. Ik heb het in eerste instantie erg naar mijn zin gehad gister, ik hoorde dat mijn (ex)vriend zijn taxi ging en ik had nog niks gezegd, dus ik ging even snel nog gedag zeggen, het is gewoon raar en dan is hij weg en dat blijf ik met zo een rotgvoel achter..

Zo erg rotgevoel dat ik 9 uur vanmorgen al onder de douche stond (ik was 5 uur thuis). Ik weet dat wij vroeger altijd op zondag ongeveer half 11 eruit waren. Vanmorgen ben ik dus naar hem toegeweest.. hij deed zo lullig en zo stom, ik herken hem zo echt helemaal niet terug.. Ik wil zo graag dat het weer goed komt.. ik wil gewoon MIJN vriendje terug. Zoals hij nu doet heb ik hem nog nooit gezien.

Inhoud syndiceren