Blog van bee

afbeelding van bee

zelfmoord?

ik hoorde net dat er een meisje van 22jaar zelfmoord had gepleegd in de huis van haar ex. kende haar niet, maar ben er wel van geschrokken! ze was namenlijk al behoorlijk depressief, maar toen haar vriend het een tijdje geleden uitmaakte, was dat zeker fataal. zo zonde misschien was ze over 2 jaar wel super gelukkig met een andere jongen, en nu zal ze dat nooit weten. laatste tijd zijn er nogal veel van mijn leeftijdsgenoten overleden, sommige kende ik en sommige wonen in de buurd. de een door ziekte de andr een ongeluk. kan er ook niet van slapen de laatste tijd. zo zie je maar het leven kan

afbeelding van bee

nog niet over hem heen!

hey allemaal daar ben ik weer.
het is inmiddels al bijna 4 maanden uit en nog steeds vind ik hem leuk. ik dacht toch echt eerst dat ik over hem heen was, maar ik ben er net achter gekomen dat dat niet zo is.
mijn vriendinnen vroegen namenlijk of ik hem nog leuk vond en ik zei : nee!! maar ze zeiden je liegt, want elke keer als zijn naam opkomt dan glunder ik helemaal volgens hun. en ze hebben verdorie gelijk. ik weet nou niet precies of ik hem nou nog erg leuk vind of dat ik nou erg verliefd op hem ben, want dat volgenst mij niet. ik denk nog wel ontzettend vaak aan hem, als het goed met hem gaat dan word ik jaloers en als het zoals de laatste tijd niet goed met hem gaat dan voel ik me ook niet goed dan heb ik erg medelijden met hem. ik weet dat ik me niet meer om hem moet bekommeren maar toch doe ik het elke keer weer. misschien ook mijn stomme fout want, ik heb nog steeds contact met hem, en we zoenen af en toe weleens en heben het zelfs al een paar keer gedaan. alleen dat verliefde gevoel is er gewoon niet meer, dat is weg dat weet ik zeker. maar waarom kan ik hem dan toch niet loslaten op de een of andere manier. maar ik denk dat hij mij ook niet kan loslaten, want toen ik hem negeerde, kreeg ik telkens sms-jes met waarom ik boos ben enz enz. en zocht hij telkens contact. ik hoop dat jullie of iemand me begrijpt. ik weet gewoon niet meer wat ik van dit allemaal moet denken. ik snap mezelf ook niet ik laat alles toe als het op hem neerkomt zo ben ik normaal nooit. ik denk dat ik me een poosje niks van me laat horen. ik denk dat dat het beste is. ik hoop dat jullie mijn verhaal een beetje konden volgen, en zou graag jullie mening willen weten, hmmm het is best een lang verhaal geworden en dat is het hele verhaal nog niet eigenlijk, het is meer een samenvatting eigenlijk ,maar goed ik moest mijn verhaal gewoon even kwijt.

afbeelding van bee

ik mis hem zo

jeetje wat mis ik hem!! ik zie hem weleens, maar dan negeer ik hem, omdat ie iets had gedaan wat me gekwetst heeft. maar toch mis ik hem zo. het ging eerst zo goed ik had hem ook al een tijdje niet gezien, dus ik zag hem laatst en nu ga ik hem zo missen. het is zo raar als ik normaal tegen hem ga doen dan kwetst ie me, en als ik hem negeer dan ga ik hem zo missen. hij is echt lieve jongen, maar sinds het uit is. doet ie zo raar, zo vaag enz. ik snap het niet meer.

afbeelding van bee

ik zet er een punt achter

dag allemaal het is weer een tijdje geleden dat ik hiero geschreven heb. maar het is nu bijna 3 a 4 maanden uit en het gaat goed. begin in te zien dat hij niet de enige is voor mij. heb ook een tijdje geen contact meer met hem, had zijn telnr verwijdert en msn en hem genegeerd en het werkt tenminste bij wel goed. eerst maakte hij het uit daarna niet lang erna had ie een ander, dan nog mij smsjes gestuurd dat het wil wou proberen en dat ie me miste terwijl hij gewoon een ander had. vervolgenst niks meer van zich laten horen dus mij valse hoop gegeven. toen had ik het echt gehad met hem. als ik hem zie negeer ik hem gewoon en dan stuurt meneer een smsje van dat ie niet snapt dat ik boos op hem ben! hoe achterlijk kun je wezen.

afbeelding van bee

love sucks

nou ik voel me eigenlijk best wel goed, als ik aan mijn vriendinnen vertel over hoe hij zich gedraagt sinds het uit is enz. vinden ze het heel raar.
als ik ze hoor praten doet hij eigenlijk heel erg lullig tegenover mij, ik dacht dat het aan mij lag maar het ligt helemaal niet aan mij, maar aan hem!
maar nu begin ik pas een beetje in te zien hoe dom hij bezig is, en domme ik trap er natuurlijk in.
maar ja dat is makkelijk praten nu, ik heb hem dan ook al twee weken geen contact meer met hem. ik heb hem ook geblokkeerd op msn, is wel beter. wamt dan kan hij me ook niet meer kwetsen. nou ik denk dat ik hem zaterdag weer zie , ik ben benieuwd hoe hij zich dan weer gaat gedragen of hoe ik me ga voelen. ik ga hem gewoon negeren, doe net of ik over hem ben, en heb zin om lekker uit me dak te gaan ook veel drinken natuurlijk. want dat is een tijdje geleden.

afbeelding van bee

rot dag

wat voel ik me rot zeg!
ik verveel me dood, het kan elk moment gaan regenen, en ik mis hem ontzettend!!

afbeelding van bee

negeren of niet

ik ben het zo zat om gekwetst te worden. veel mensen zeggen tegen me dat ik moet proberen om hem te negeren , doe ik dat mis ik hem nog meer. en ik heb hem maar een keer genegeerd. de een zegt negeren de ander zegt proberen whaaaaaaaa ik word er gek van. wat moet ik nou doen!

Inhoud syndiceren