nog niet over hem heen!

afbeelding van bee

hey allemaal daar ben ik weer.
het is inmiddels al bijna 4 maanden uit en nog steeds vind ik hem leuk. ik dacht toch echt eerst dat ik over hem heen was, maar ik ben er net achter gekomen dat dat niet zo is.
mijn vriendinnen vroegen namenlijk of ik hem nog leuk vond en ik zei : nee!! maar ze zeiden je liegt, want elke keer als zijn naam opkomt dan glunder ik helemaal volgens hun. en ze hebben verdorie gelijk. ik weet nou niet precies of ik hem nou nog erg leuk vind of dat ik nou erg verliefd op hem ben, want dat volgenst mij niet. ik denk nog wel ontzettend vaak aan hem, als het goed met hem gaat dan word ik jaloers en als het zoals de laatste tijd niet goed met hem gaat dan voel ik me ook niet goed dan heb ik erg medelijden met hem. ik weet dat ik me niet meer om hem moet bekommeren maar toch doe ik het elke keer weer. misschien ook mijn stomme fout want, ik heb nog steeds contact met hem, en we zoenen af en toe weleens en heben het zelfs al een paar keer gedaan. alleen dat verliefde gevoel is er gewoon niet meer, dat is weg dat weet ik zeker. maar waarom kan ik hem dan toch niet loslaten op de een of andere manier. maar ik denk dat hij mij ook niet kan loslaten, want toen ik hem negeerde, kreeg ik telkens sms-jes met waarom ik boos ben enz enz. en zocht hij telkens contact. ik hoop dat jullie of iemand me begrijpt. ik weet gewoon niet meer wat ik van dit allemaal moet denken. ik snap mezelf ook niet ik laat alles toe als het op hem neerkomt zo ben ik normaal nooit. ik denk dat ik me een poosje niks van me laat horen. ik denk dat dat het beste is. ik hoop dat jullie mijn verhaal een beetje konden volgen, en zou graag jullie mening willen weten, hmmm het is best een lang verhaal geworden en dat is het hele verhaal nog niet eigenlijk, het is meer een samenvatting eigenlijk ,maar goed ik moest mijn verhaal gewoon even kwijt.
xxx bee

afbeelding van madeliefje

Wat herken ik mezelf erin

Wat herken ik mezelf in het verhaal!
Alleen is er bij ons dat verliefde gevoel nog wel...
ik weet echt niet wat ik ermee moet..alleen bij ons is de situatie nog wat ingewikkelder met name dat hij een vriendin heeft!
ik zit dus ook met mezelf in de knoop...

afbeelding van Myrthe

zelfde...

Hoi,
Dat heb ik dus ook. Ik zie mijn ex ook regelmatig, en wij doen dan ook gewoon alsof we nog gezellig wat hebben. Ik bekommer me ook veel te veel om hem, ben meer met zijn gevoelens bezig dan met die van mezelf, dom genoeg. Ik heb al een paar keer aangegeven dat ik niet wil dat hij belt, gewoon om even wat ruimte te krijgen en alles te verwerken. Dat ging telkens weer mis, hij nam toch contact op, en ik vond het prima. Tot afgelopen donderdag, toen ik heel duidelijk heb gemaakt dat het nu echt menens is, dat ik eraan onderdoorga. Dus hebben we afgesproken dat ik bel als ik er klaar voor ben. Ik ga nu door een verschrikkelijke fase, maar het moet. En dat raadt ik jou ook aan, neem afstand, want hem blijven zien en spreken zorgt er alleen maar voor dat je aan hem vast blijft zitten. Over een tijdje, als je echt los van hem bent, dan kun je weer contact opnemen en op een andere voet verder gaan, maar kies eerst voor jezelf!