zelfmoord?

afbeelding van bee

ik hoorde net dat er een meisje van 22jaar zelfmoord had gepleegd in de huis van haar ex. kende haar niet, maar ben er wel van geschrokken! ze was namenlijk al behoorlijk depressief, maar toen haar vriend het een tijdje geleden uitmaakte, was dat zeker fataal. zo zonde misschien was ze over 2 jaar wel super gelukkig met een andere jongen, en nu zal ze dat nooit weten. laatste tijd zijn er nogal veel van mijn leeftijdsgenoten overleden, sommige kende ik en sommige wonen in de buurd. de een door ziekte de andr een ongeluk. kan er ook niet van slapen de laatste tijd. zo zie je maar het leven kan zo voorbij zijn.

afbeelding van knottertje

je hebt gelijk

Ik heb ook al veel gehoord en gezien. In mijn vriendenkring zijn ook al dergelijke situaties voorgevallen. Telkens een auto-ongeluk met een dode. Telkens ik dat hoor krijg ik rillingen over mijn lichaam. Het had evengoed met jou of mij kunnen gebeuren. De boodschap is dus "geniet van elk mooi moment en ga niet voorbij aan de schone kanten van het leven".Morgen kan je het misschien allemaal niet meer meemaken; Ik ben blij dat je deze reactie hebt geplaatst. Het zou iedereen die verdriet heeft een hart onder de riem moeten steken...
Niet teveel nadenken, ga verder met je leven, er is zoveel moois te beleven,zoveel interessante mensen te ontmoeten. Maar ik weet, dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want als je intens verdrietig bent draait het leven bijna nog alleen rond dat gevoel. Maar toch...Genieten mensen!!!

kusjes xxxx

afbeelding van steenbok

pluk de dag en geniet van het

pluk de dag en geniet van het mooie dat het leven ons bied. Zo zou het moeten zijn voor iedereen, helaas is dat niet het geval en dan is het enige wat je kan doen doorbijten! En denken: "na regen komt zonneschijn"
Ik weet het, het klinkt afgezaagd maar toch...

groetjes