Negeren niet kunnen volhouden... :(

afbeelding van crazyornot

Een update...

Na de laatste "ruzie" had hij mij een paar keer opgebeld wat ik genegeerd heb... Belde hij met een ander nummer en tja... had ik hem toch aan de lijn. Hij verzond een smoes om toch maar contact te hebben. Iedere keer dat ik hem voorstelde om vrienden te blijven wilde hij dit niet aanvaarden en hield mij altijd aan het lijntje met: we zien wel.

Die vriendin van zijn zus wat hij zei dat het gewoon een vriendin is, heeft hij dus wel degelijk meer mee weet ik uit goeie bron en heeft hij ook toegegeven waarna hij terug seks vroeg aan mij. Tussentijd ben ik 2 keer langs geweest met zijn post en daar blijven slapen. Toen wist ik tuurlijk nog niet dat hij met haar ook iets had. Blijkbaar stuurt hij constant op snapchat enz foto's van zijn bloot bovenlijf en is hij buiten haar nog met een paar vrouwen bezig... Ik herken die gast gewoon niet meer... Jeetje! Ik had mezelf voorgenomen als hij zaterdag met die vriendin uitging dat het voor mij stopte wat ik hem ook gezegd heb maar hij is er toch mee doorgegaan.

Om verder te gaan met "onze" situatie... Hij zei me altijd als ik iemand zou leren kennen dat hij mij met rust zou laten dus ik had hem gezegd dat ik een date had zaterdag en dat we mekaar beter met rust lieten... Zaterdag in de vooravond kreeg ik een sms met een smoes waarop ik niet geantwoord heb. De zondag begon hij te smsen, dreigen... bellen tot 12u 's nachts... Om te weten te komen of ik nu iets had met die gast... Ik heb hem compleet genegeerd. Maandag heb ik hem dan gesmst dat ik ni aankon met wat hij allemaal bezig is en de tijd nodig heb om tot mezelf te komen, dat ik geen contact meer wilde... Daarop geen antwoord tot vanmorgen dat het ok is voor hem en dat hij het begrijpt waarop ik geen antwoord gegeven heb.

Ergens weet ik dat hij mij niet met rust zal laten maar ik wil uit deze situatie en geen pijn meer voelen... Strafste is... Dat ik hem nog altijd terug wil en doodgraag zie pffffff. Ik weet echt niet meer wat te doen...

afbeelding van PoemLover

@Crazyornot

It's all part of the deal. You get what comes with the package. Deze jongen is zoals hij is. Dreigementen... wil je dat accepteren? Want dat krijg je blijkbaar als je voor jezelf opkomt en een leven voor jezelf opeist. Geef je je leven aan hem, dan moet hem delen met anderen.

Besluit je er een punt achter te zetten, dan kun je nog veel last van hem verwachten. Hij zal je niet laten gaan. Dat lijkt liefde, maar is narcisme.

afbeelding van crazyornot

@PoemLover

Ik heb idd al veel gelezen over narcisme en hij heeft veel gelijkenissen... Hij heeft nu beloofd om mij met rust te laten dus we zullen zien... Strafste is dat hij over alles maar dan ook alles liegt.

Ik weet echt niet meer wat doen... Hem delen? Tja nee sorry... Ik kan enkel hopen dat hij doet wat hij beloofd heeft en hopelijk kan ik hem zelf ook laten gaan.

afbeelding van PoemLover

@Crazyornot

Ik ken hem natuurlijk niet, maar ik moest wel denken aan narcisme. Ik weet natuurlijk niet in welke mate hij dat heeft, maar bedenk dat dit ziektebeeld een persoon karakteriseert dat alleen 'geeft' als hij er zelf voordeel bij heeft. Het is dus niet geven, maar nemen. Liefde heeft er niets mee te maken, mooie praatjes hebben wel. Ik ben verder geen psychiater, maar als je erover gelezen hebt weet je denk ik zelf wel in hoeverre dat op hem van toepassing is. Narcisten zijn zeer bedreven in het volkomen afhankelijk maken van hun slachtoffers. Laat je daar niet voor lenen!

afbeelding van Nientjuh1

@crazyornot

Ik ben het eens met Poem, al is het natuurlijk makkelijker gezegd dat gedaan. Hij voelt wel wat voor je, anders zou hij dit niet doen, maar ik denk niet dat het liefde is, of in elk geval niet liefde zoals liefde hoort te zijn. Het kan narcisme zijn natuurlijk, maar dat is wel erg makkelijk gezegd. Het kan ook zijn dat hij het gewoon echt niet weet en gefrustreerd raakt dat hij niet meer tijd krijgt om die beslissing te nemen. Maar dat geeft hem geen recht jou zo te behandelen. Jij bent niet van hem, negeer hem, laat niks van je weten. Als het erger wordt en ondraaglijk zou ik gewoon je nummer veranderen. Dat is misschien erg extreem, maar als je je bedreigt voelt is dat misschien wel beter.

afbeelding van crazyornot

@Nientjuh1

Ik weet als ik zo bleef door doen dat hij toch geen beslissing zou nemen want dit had ik vorig jaar ook meegemaakt. Toen heb ik elk contact verbroken en is hij terug gekeerd.

Ik ben idd niet meer van hem maar dit kan hij niet aanvaarden. Elke zondag belt hij om mij te vragen met wie ik waar geweest ben... Wat hem eigenlijk helemaal niet meer aangaat want ik weet ook niet bij wie hij slaapt...

Nu maar hopen dat ik zelf kan laten om hem niks meer te sturen en zien wat volgt zeker...

afbeelding van Nientjuh1

Crazyornot

Heel goed van je. Het is lastig, maar ik weet zeker dat je het kan. Na een tijdje wordt het makkelijker en komt het besef dat hij niet goed voor je is steeds meer naar boven. Tuurlijk weet je dat nu ook wel, maar dat gevoel moet nog even gelijk met je verstand komen. En dat gebeurt alleen als dat contact er (tijdelijk) niet is.

Ik heb nu ook al een paar weken geen contact en het gaat echt goed. Ik denk nog veel aan hem, maar meestal is het niet vervelend. Maar ik weet dat als we weer contact hebben dat gemis weer terug komt, dus het is beter zo. In ieder geval tot de liefde helemaal weg is.

Hopelijk laat hij jou nu even met rust. Succes lieverd.

afbeelding van waterman

Hoi CrazyOrNot

NEE!!!! Het antwoord is heel duidelijk NEE!!!! NEE!!!! Jij bent niet crazy! En je hebt volledig gelijk dat dit alleen maar ellende is. En dat jij hier niet mee wilt doorgaat. Want je bent toch niet crazy?????

Citaat:

Blijkbaar stuurt hij constant op snapchat enz foto's van zijn bloot bovenlijf en is hij buiten haar nog met een paar vrouwen bezig... Ik herken die gast gewoon niet meer...

Citaat:

De zondag begon hij te smsen, dreigen... bellen tot 12u 's nachts... Om te weten te komen of ik nu iets had met die gast...

Het is toch volkomen duidelijk? Wegwezen hier.

Citaat:

Maandag heb ik hem dan gesmst dat ik ni aankon met wat hij allemaal bezig is en de tijd nodig heb om tot mezelf te komen, dat ik geen contact meer wilde...

Ik denk dat je hem niet meer moet melden dat je hem gaat negeren. Ik denk dat je het gewoon moet doen. Hem negeren. Wegwezen. Heel hard wegrennen, en nooit meer terugkomen. Nooit meer omkijken.

Heel veel sterkte!
Waterman

afbeelding van PoemLover

Hier sluit ik me bij aan

- PL