Blog van Crea-tive

afbeelding van Crea-tive

Slot: Tour de France, zwangerschap en andere leuke dingen

In navolging van ergverdrietig en op vraag van quasimodo zal ik ook mijn laatste blog neerpennen betreffende mijn verhaal en verwerking. Had er eventjes de tijd voor nodig.

Ik heb eveneens het gevoel op het einde van de rit te zijn. Ik ben er bijna, ik voel het, ik ben veranderd. Het is geen zoveelste "up" gevoel maar een volwaardig gevoel de verwerking bijna afgesloten te hebben. Een proces die ik zwaar onderschat heb. De zomermaanden waren de zwaarste. Ik heb toen de col de Galibier moeten opklimmen.

afbeelding van Crea-tive

Laatste veldslag

Beste mede lotgenoten!

Een nieuwe blog van mijnerwege en ik hoop dat het de laatste is wat betreft mijn ex. Voor de rest wil ik alleen adviseren of blogs plaatsen ivm andere zaken, het geeft mij een voldoening wanneer ik mensen kan helpen.

Ik heb een heel zwakke week gehad. Zoals jullie al misschien gelezen hebben, heb ik vorige week zondag een bericht gestuurd met "I love you". Update: nadien twee mails om het ietwat te herstellen, falikant mislukt. En vandaag heb ik gebeld om dan af te sluiten met een sms.

afbeelding van Crea-tive

Zwak

Ik heb een zwak moment gehad, ik heb een bericht gestuurd naar mijn ex met de woorden I love you.

Somebody SHOOT ME!!!!

afbeelding van Crea-tive

Admin

Hey Admin,

Hoe zit het met jouw liefdesleven? Glimlach

afbeelding van Crea-tive

Deurbel

Deze morgen ben ik, zoals bijna iedere dag, bij de dichtstbijzijnde bakker croissants gaan halen. Bij terugkeer stond ik voor de deur van het appartement en herinnerde mij dat ik eindelijk eens het naambordje van de deurbel moest vervangen omdat het handgeschreven was en de naam van mijn ex er nog opstond.

afbeelding van Crea-tive

Alzheimer

Beste lotgenoten,

Er is weer één en t ander gebeurd de laatste maand. Een nieuwe blog, deels om het van me af te schrijven en deels om jullie als het kan er mee te helpen.

Eerst een korte samenvatting voor de nieuwelingen: Ik heb een relatie gehad van 5 jaar, de relatie werd abrupt geëindigd in juli 2011. Kort hierna, na de beginnersfouten (proberen te contacteren, sms'en, telefoneren, charmeoffensief etc ... ) heb ik me ingelogd op deze website en voorgenomen om mijn ldvd zo snel mogelijk te verwerken. Met ups en downs na ongeveer een maand en half was ik min of meer terug gelukkig.

afbeelding van Crea-tive

Weet er iemand een antwoord op?

Een vraag d ik me de laatste tijd stel? Hoe kan je je liefdesverdriet verwerken als je noodgedwongen (door werk, studies, vrienden etc ...) je ex keer op keer moet zien?

Ik kom hier vaak zo'n verhalen tegen.

Is niet mijn persoonlijk probleem. Ik en mijn ex wonen nog in dezelfde stad, maar is natuurlijk anders dan in een beperkter plaats (zoals universtiteit, werkplaats, fitneszaal, ...).

Hoe dit aan te pakken? Van werk, universiteit, fitnesszaal, vrienden... veranderen? Of zijn er betere alternatieven?

Weet er iemand een antwoord op?

Inhoud syndiceren