Admin

afbeelding van Crea-tive

Hey Admin,

Hoe zit het met jouw liefdesleven? Glimlach

afbeelding van vlindertje59

Ja vertel!!!! hahah want dat

Ja vertel!!!! hahah want dat horen wij niet hihi. Ik denk dat je niet voor niks deze site ooit hebt opgezet ooit? hahaha.
Nou ik hoop wel dat het nu goed met je gaat hoor.

Groetjes
Vlindertje

afbeelding van krulie

Fijne opstelling

Ook een pluim van mijn kant.
Ik ben al heel lang lid van de site. Ik ben nooit heel actief geweest, want het ergste was al over toen ik deze site ontdekte. Heel soms lees ik nog, kijk of er oudjes zijn, en heel soms geef ik een reaktie.
Ik volg nog altijd met belangstelling jouw blogs die heel af en toe
verschijnen vanuit je gebruikersnaam. (probeer ik althans).
Sterkte en fijn dat je de site beheert!
krulie

afbeelding van Admin

Dank je voor je vertrouwen .

Dank je voor je vertrouwen Glimlach. Mooi om te zien dat je kennelijk aan mijn korte samenvatting herkent wie ik ben, wat de naam van mijn andere account hier is. Ik vind het fijn om van zo'n 'oudgediende' op de site te lezen dat je niet alleen mijn blogs leest, maar ook vertrouwen in mij hebt als admin van de site Glimlach. Dank je!

afbeelding van Quasimodo

Quasimodo@Admin

Lumineuze actie van Crea-tive.

Ik wil ook graag iets meer horen over Admin.

Wat ik wel uit ervaring weet beste lezers, Admin is een zeer correct en hulpvaardig persoon.

Kom Admin.........nou de rest nog!

Please??

afbeelding van vlindertje59

hihi toen was stil van de

hihi toen was stil van de kant Admin

afbeelding van nijntje12

Jaja inderdaad er moet toch

Jaja inderdaad er moet toch een reden zijn dat hij deze site in leven houd!! hihihihi

afbeelding van Admin

Mooi

Haha, dank je, Crea-tive, voor deze mooie vraag. Ik merk dat ik de belangstelling stiekem wel leuk vind, al ben ik mij ervan bewust dat ik als admin op deze site inderdaad niet echt iets persoonlijks geschreven heb Glimlach.

Dat wil niet zeggen dat ik als persoon niet wel heel veel geschreven heb. Om eerlijk te zijn heb ik op deze site meer dan honderd blogs en nog veel meer reacties geschreven in de loop der jaren, maar dan onder een andere account.

Ik heb deze site niet zelf opgezet. Dat hebben twee andere personen gedaan, in 2004, die hier schuilgingen onder de nicks 'Tijs' en 'Guido', maar die, voor zover ik weet, allebei al lang niet meer actief zijn. In april 2010 besloot Tijs, die toen nog de enige admin was, de stekker uit de site te trekken. Ik was toen al jarenlang actief op de site en ben met Tijs in gesprek gegaan over de mogelijkheid om de site over te nemen. We werden het, kort samengevat, eens en zodoende heb ik sinds april 2010 de site, waar ik als reguliere bezoeker al jaren kwam en veel aan gehad had, overgenomen.

Op dat moment dacht ik dat het beter zou zijn om mijn reguliere account gewoon te behouden en een apart admin-account aan te maken. Als admin moet je soms hier en daar brandjes blussen en daar is niet altijd iedereen even blij mee. Ik dacht dat het daarom beter zou zijn als ik als beheerder 'neutraal' zou kunnen zijn en mijn acties als admin niet van invloed zouden zijn op mijn 'reguliere' account.

Dat is een beetje de achtergrond van mijn misschien soms wat raadselachtige stilte op de site, maar om terug te komen op je vraag: ik wou dat ik kon zeggen dat het fantastisch ging, maar helaas is dat niet zo. De vele blogs die ik (onder mijn reguliere account) heb geschreven op deze site zijn daar natuurlijk ook wel een beetje een bewijs van.

Om een heel korte schets te geven: ik kwam op de site nadat het uitgegaan was met mijn eerste vriendin. Ik had een relatie van dik vijf jaar met haar gehad. We woonden samen en waren er eigenlijk altijd vanuit gegaan dat we samen zouden blijven, trouwen, kinderen, de hele mikak. Toch ging het op een gegeven moment allemaal niet meer zo goed. Ik maakte het, na uiteraard ook uitvoerig met haar gesproken te hebben, uit, vooral omdat ik zag dat het niet goed ging en dacht dat dat het enige was wat erop zou zitten. Kort samengevat merkte ik binnen een maand al dat dit helemaal niet was wat ik wilde, maar zij was als een blad aan een boom omgedraaid en verdween uit mijn leven om er niet meer in terug te keren. Degene die jarenlang de meest centrale persoon in mijn leven was geweest, was in het luchtledige verdwenen en het erge was nog dat ik het zelf nog gedaan had ook.

Na negen maanden kreeg ik weer een relatie, maar ik merkte dat ik mijn eerste relatiebreuk nog verre van verwerkt had. Die relatie strandde daardoor na vijf maanden. Twee maanden daarna had ik echter opnieuw een relatie, die hetzelfde lot beschoren was, al dacht ik toen dat alles anders zou zijn. Na drie maanden ging die uit. Vier maanden later kreeg ik wederom een relatie, waarbij het er wel sterk op leek dat ik het verleden eindelijk achter me kon laten. Die relatie ging echter om andere redenen uit, na vier maanden. Sindsdien ben ik vrijgezel, ik denk vooral omdat ik nog niemand weer ben tegengekomen met wie het echt goed zat (kom helaas de laatste tijd sowieso maar weinig nieuwe mensen tegen), maar mijn gemoedstoestand werkte daar ook niet altijd positief aan bij.

Mijn eerste vriendin is nooit echt uit mijn systeem verdwenen en ik vermoed dat dat ook wel nooit helemaal zal gebeuren. Het zal erbij horen, maar de vergelijking tussen hoe alles nu is (en de afgelopen jaren) met hoe het ooit was, blijft bij vlagen erg confronterend. Ook met mijn laatste vriendin heb ik veel moeite gehad met loslaten, al was dat een hele andere situatie. We werden echt hechte vrienden nadat de relatie over was en vanuit daar ontwikkelden bij mij veel sterkere gevoelens, die helaas niet meer werden beantwoord. Dat resulteerde erin dat ik mij uiteindelijk genoodzaakt zag het contact volledig te verbreken.

Dat is in het kort dus hoe het er nu voor staat met mijn liefdesleven. Niet echt een feestje, maar tegelijkertijd heb ik alles in detail vastgelegd in die meer dan honderd blogs alhier. Wat ook een reden is dat ik de laatste tijd niet zoveel meer schrijf, trouwens, ook onder mijn reguliere account niet.

afbeelding van vlindertje59

ik heb respect voor je

ik heb respect voor je

afbeelding van Admin

Dank je wel, dat doet me

Dank je wel, dat doet me goed!

afbeelding van PoemLover

Mooi verhaal admin

Mooi verhaal admin, maar wel heel treurig. Ik vind het, misschien paradoxaal genoeg, een soort van voorbeeld dat je na vier relaties nog steeds zo laconiek kunt zijn, en toch ook over eerste liefde blijft spreken, niet bitter en cynisch bent geworden. Een groot voorbeeld voor mij! Glimlach

afbeelding van Admin

Laconiek ben ik op een

Laconiek ben ik op een gegeven moment misschien vooral weer geworden. Dat ben ik heel lang niet geweest, maar door alles wat er gebeurd is, kwam ik tot de conclusie dat er echt niets anders op zat dan accepteren dat de dingen waren zoals ze waren en dat ik er niets meer aan kon doen. Ik heb er wel enorm veel van geleerd, maar ja, daar zit je dan, in je eentje in je huisje, met al je wijsheid Tong. En nog los daarvan, er zaten ook dingen bij die ik eigenlijk liever niet had willen leren.

Bitter en cynisch, nee, zo probeer ik mij niet op te stellen. Maar soms krijgt ook dat wel eens de overhand bij mij, hoor. Met vlagen kan ik heel bitter en cynisch zijn. Maar dan koppel ik terug naar wat ik net schreef: ik weet ook dat ik er niets mee win en dat het zelfs tegen me kan werken. Ik trap mezelf daar dan weer uit. Of probeer dat, in ieder geval.

Dat gezegd hebbende - hoewel stiekem eigenlijk best leuk, voelt het wel raar om vanuit mijn adminaccount persoonlijke berichten te schrijven, haha. Ik merk ook dat ik me meer inhoud dan dat ik normaliter doe, vanaf mijn andere account. Ook niet zo gek. Admin klinkt heel zakelijk en als admin van een site moet ik dat natuurlijk ergens ook wel zijn. Neemt niet weg dat nijntje12 en vlindertje59 natuurlijk gewoon een punt hebben. Het hart voor deze site is niet vanuit niets ontstaan... Knipoog

Hoe dan ook, erg bedankt voor je fijne reactie!