Blog van Dwight

afbeelding van Dwight

Vast bijten in het verleden!!

Luitjes,

afbeelding van Dwight

Nog steeds "Onwerkelijk"

Hallo beste mensen,

Het is nu zo ongeveer 2 maanden geleden dat mijn relatie op de klippen liep. Na een maand is zoals sommige weten mijn ex-vriendin met een andere jongen gegaan. Wat me erg veel pijn heeft gedaan. Letterlijk pijn. Had er veel moeite mee dat het uit was, en dit kwam er nog is bij. Slecht slapen, slecht eten. 5 Kg afgevallen. Zijn geen grapjes vind ik!! 3 jaar lang close met een meid, een erg coole tijd gehad. Was een gelukkige jongen. Alles liep op rolletjes, school ging goed, werk had ik het goed naar mijn zin, vriendin tip top in orde. Jah, mooie tijden beleeft.

afbeelding van Dwight

Onbegrijpelijk moeilijke gedachten

Beste mensen,

Mijn verhaal is uitgelegd in een eerder Blog van Auteur: Dwight. Dit is mijn 2e blog. Dus de andere kan je terug vinden als je interesse hebt.

Ik vind het moeilijk om de relatie te verwerken van 3 jaar. Vooral als zei binnen 2 maanden een ander heeft. Met de rede???? Mij te verwerken? Serieuze gevoelens? Of beide?? Het zou me niks uit moeten maken. Maar ondertussen.....maal je er zo ongeveer heel de dag over. Zit zeg maar met 3 gedachten.

afbeelding van Dwight

Gaat dit nog over, Kom ik uit dit cirkeltje?

Beste mensen,
Graag wil ik jullie vertellen hoe het verhaal bij mij in elkaar zit. Misschien dat er mensen zijn die mijn hele goede op peppende tips kunnen geven maar ik hoop ook dat er mensen zijn die van dit verhaal kunnen leren. Het zit zo:

Inhoud syndiceren