Ik heb contact met zijn ex

afbeelding van Evy

Ik heb contact met de ex van mn ex...ze zat eerst ook bij ons in de klas maar is toen gestopt met school.
En zij verteld mij dingen over hem waardoor ik toch heel anders over hem ben gaan denken...hij is echt een vaag persoon...terwijl hij zich voor deed als de lieve onschuldige gedumpte jongen....en daarna de lieve onschuldige die is uitgekeken op zijn vriendin en het uitmaakt (met mij dus). Neej nou snap ik die gozer helemaal niet meer. er klopt niks meer van.
Morgen zie ik HEM weer en zijn vriendin dus ook..... nou ja ik zie wel of er wat word gezegd...zou makkelijk kunnen van niet maar als er wat word gezegd is het wel door zijn vriendin. Ik heb al mn excusses aangeboden (wat eigenlijk niet terecht is, vind iedereen om mij heen) maar goed ik dacht dat dat het beste zou zijn. dus nu is het aan hun...ik bemoei me er niet meer mee, en ga gewoon niet meer met ze om voor zo ver dat kan.

afbeelding van LadyC

Kan me voorstellen dat het mo

Kan me voorstellen dat het moeilijk is ze allebei tegen te komen, ik kijk ook nog steeds op naar de dag dat gaat komen! Is een btje laat nu om je suc6 te wensen, dus daarom hoop ik dat het goed is gegaan!

Liefs, LadyC

afbeelding van Evy

Is goed gegaan.

Nou ik heb mn ex en zijn vriendin weer gezien opschool(kwamen veel te laat)
Ze hebben me niet 1 keer aangekeken...heel schijnheilig deden ze allebei. ik heb een paar keer gekeken maar toen keken ze niet...heb ze verder gewoon negeerd.
Later hoorde ik van iemand waar ik goed mee omga en mn ex en zijn vriendin ook....dat mn ex weer dingen liep te ontkennen over dingen die hij tegen mij heeft gezegd...ach zak in de stront...LOSER!!! hij is niet goed bij zijn hoofd.
Ik mis hem nog wel hoor....maar ik ben blij van hem af te zijn, nu ik weet hoe hij werkelijk is, echt een domme sukkel.
Ik voel me eigenlijk gebruikt, want zijn ex zegt dat hij toen hij het voor het eerst met mij had gedaan het ff kwam mededelen aan zijn ex om haar jaloers te maken ofzo....als ik dat had geweten.....grrrr word er weer kwaad om....vanacht heb ik geen oog dichtgedaan lag alleen maar te denken.
vandaag begonnen met mn stage....sja niet echt mijn ding....maar ja ik vind niks leuk (ja het ziekenhuis) volgend jaar mag ik daar werken fulltime nog wel.