Blog van jelle71

afbeelding van jelle71

Terug van weggeweest...

Daar ben ik weer, na de vorige keer (inmiddels ruim drie jaar geleden) heb ik de afgelopen bijna twee jaar (sinds september 2007) weer een relatie gehad.

Deze was wat ingewikkelder, ik gescheiden 1 kind, hij nog niet helemaal gescheiden (niet officieel dan) met drie kinderen.

We dachten en dat riep hij ook veelvuldig de liefde van ons leven gevonden te hebben, hij riep vorige week nog hoeveel hij van me hield en dat we deze zomer als zijn scheiding rond zou zijn, wel konden trouwen.

Wat is er gebeurd:

afbeelding van jelle71

200 sms-jes gewist

Vandaag heb ik stap 2 naar de bevrijding gezet: ik heb al zijn sms-jes uit de map van mijn telefoon gewist. Stond nog even in dubio of ik ze nog 1x zou doorlezen maar ken mezelf: dan ga ik me rot voelen en vervolgens kan ik ze niet wissen dus....diep ademgehaald en toen alles met een paar drukken op de knop GEWIST.

Deed eventjes pijn, dat wel..

afbeelding van jelle71

Uitnodiging/oproep aan alle ldvd-ers

Hallo allemaal,

Inco en ik hebben met nog wat andere ldvd-ers besloten een nieuwe borrel/bijeenkomst te houden. Voor het gemak hebben we datum en tijd al geprikt. Wij gaan namelijk zowiezo en wie aan wil schuiven is van harte welkom! We zijn namelijk gewoon toe aan een leuke avond uit en wel zo snel mogelijk Glimlach

Het gaat om vrijdag 10 maart en de plaats is Utrecht.

We denken aan verzamelen (op station misschien?)tussen 19.30 en 20.00 en dan eventueel (wie wil) eerst een hapje te gaan eten.

Laat nog wel even weten of je komt of niet, wel zo handig i.v.m. wachten...

Groetjes,

afbeelding van jelle71

BAH

He, voelde ik me net zo goed de laatste paar dagen, moet ik hem weer op het station tegenkomen... Ik zag hem al uit de verte aan komen lopen en wilde al vluchten Glimlach maar toen ben ik maar even op een bankje gaan zitten om op adem te komen (zat helemaal te trillen, niet normaal!). Toen ik weer een beetje bij zinnen was, ben ik rustig opgestaan toen de trein aan kwam rijden en op hem afgelopen (heel cool Knipoog).

Bla bla gesprekje in de trein gehad, ik heb gezegd dat het goed ging met alles en was heel vrolijk en ook volgens mij afstandelijk genoeg. Toen stapte hij uit en kon ik weer vrij ademhalen.

afbeelding van jelle71

Hij kan in de .... zakken

Ik moest zo lachen vanmorgen... kom ik online op msn (ik zag dat HIJ ook al online was) en ineens zet hij hem op bezet.. Wat een onzin...

Maar goed, ik heb sinds vorige week al besloten dat ik (weet niet voor hoe lang) even geen behoefte aan contact met hem heb. Mocht hij straks ineens bellen, ga ik gewoon niet opnemen. Ik ben er klaar mee. Dat zeg ik nu allemaal hoor, kan over een paar dagen of misschien zelfs eerder, weer 180 graden draaien.

Ik ben er ECHT zo ontzettend klaar mee met dit hele gedoe!!

Met vlagen kan ik zelfs blij zijn dat ik niet aan zo'n kleuter ben blijven hangen. Ik voel me met de dag sterker worden en ondanks de dips, die steeds korter duren, gaat het echt beter met me.

afbeelding van jelle71

Free

Free, ik heb je een berichtje gestuurd.

afbeelding van jelle71

Diep dal, alles is zwart

o mensen, ik ben in de welbekende terugval terecht gekomen denk ik. Ben sinds vorige week donderdag in een diep dal terecht gekomen en probeer wel m'n gedachten te verzetten maar wil niet lukken. Heb het echt even heel moeilijk nu.

Angelo, als er nog een plekje vrij is onder jouw steen zou ik daar nu wel gebruik van willen maken.... pff wat voel ik me ellendig.

Heb vrijdag af en toe op het punt gestaan om hem te sms-en dat ik er schoon genoeg van heb van deze hele toestand en nog meer van dat soort dingen waar ik toch niks mee opschiet en hij al helemaal niet waarschijnlijk. Heb het dan ook niet gedaan gelukkig maar het viel niet mee Verdrietig

Inhoud syndiceren